Hirdetés
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
drahotab
tag
Pirosat kérek geopata -nak!
-
Pancsermeste
őstag
Piros pontot kérnék laceeeboy -nak, ezért az üzletért!
Korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom mindenkinek!-= Pancsermeste® =-
-
rEnk
tag
Sziasztok.
Írjatok egy pirosat Zsorzs1981-nek. üzleteltünk - ment minden mint a karikacsapás.
Megbízható eladó!a hosszú élet titka: iddqd
-
laceeeboy
tag
válasz Pancsermeste #35452 üzenetére
Én pedig Pancsermeste-nek, ugyanazért az üzletért
-
Blackacehun
újonc
Egy újabb nagy pirosponttal gyarapodik Satrafuckar gyűjteménye egy kiváló állapotú MAG Innovision monitor okán. Korrekt eladó, érdemes volt vele üzletelni!
Nincs, nem is volt, nem is lesz, rendelni sem lehet, még a gyártását is megszüntették! Egyébként holnaputánra jó lesz?
-
Mrdevil
addikt
Kérnék egy szép pirosat N-vidi-A kollégának.
Ezért a szép nagy CM Sniper Storm házért:
[link][ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Tidus
addikt
ZeN973 fórumtársnak kérnék egy pirosat, korrekt vevőm volt, és előre utalt.
[ Szerkesztve ]
-
tim_tim
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék kérni Gabexsz kollégának egy nagy pirosat, a remek kis monitorért, és mivel korrekten kivárta, míg eljutottam hozzá. Ezűton is köszönüm!
Minden jót, szép napot mindenkinek: tim
Ad-hoc jutok csak netközelbe, privát üzenetekre azért igyekszem mihamarabb válaszolni :)) Szíves türelmet kérek,...
-
Csak.TnT
tag
piros pontot kérnék a_tesz kollegának, egy processzort vettem tőle.
"Csak is a PitBull mert a telepi kutyáknak egy forintot nem ér a vérük."
-
vikk23
csendes tag
Egy nagy pirospontot szeretnék kérni hattrick üzlettársnak a hibátlan konfigjáért amit nem rég vásároltam tőle. Sajnos alink már nincs meg
Megbízható volt és korrekt! Ajánlom mindenkinek. -
sisi900
tag
Egy nagy piros pontot kérnék milos2000 fórum társnak Ezért a vásárlásért Köszönöm a bizalmat és a vásárlást
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
sisi900
tag
És egy újabb piros pontot kérek akoska07 fórum társnak Adapter vásárlásért Köszönöm a bizalmat és a vásárlást
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Daert
őstag
tyuma kollégának kérek egy piros pontot ezt vette tőlem.
Minden a megbeszéltek szerint,gyorsan és hibátlanul zajlott. -
sisi900
tag
És 1 pirosat adnék habostorta fórum társnak LG 22" Full Hd SUPER-LED monitor 35 hó garival ezt vásároltam tőle,amit fel is szállított nekem Budapestre,nagyon korrekt eladó
-
Fantom198909
csendes tag
Kérnék egy pirosatkrisz12071 kollégának a sikeres üzletért!
-
James5
csendes tag
Kérnék egy feketét longwild kollégának mert félre rakatott egy 250gb.HDD és nem jött érte amikor rákérdeztem akkor azt irta elfelejtette és megoldotta a hdd kérdést másképpen mostmár nem kell neki pedig mást is érdekelt csak mivel ő kérte elsőként elraktam neki (már bánom)
-
geza844
aktív tag
Egy nagy piros pontot kérek Asassyen1989 fórumtársnak ezért az üzletért!
-
Kalibán
csendes tag
Piros pontot kérek D1Rect fórumtársnak az Athlon II X2 220 üzletért. 100% - ig korrekt eladó. Bátran ajánlom mindenkinek!
-
prmcsk
addikt
Viszont pirosat érdemel Gyuszi 78 fórumtárs, ezért az üzletért.
Korrekt, pontos, megbízható...
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Apone33
őstag
Pirospont jár r.roli007 kollegának ezért az üzletért, nagyon korrekt, megbízható embert ismertem meg személyében.
Play Hard!!!
-
PöpecHolmik!
csendes tag
atila4 PIROS PONTOT érdemel!!!
Egy webkamerát vásároltam tőle, ráadásul postán keresztül!Minden rendben zajlott, szigorúan ajánlott üzletelni vele!
Ha valamit jól, és biztosra akarsz, csináld MAGAD! ▀ RÉGI 30db PIROSOK ITT>> https://tinyurl.hu/HXMG ▀ https://tinyurl.hu/v6da ▀ https://tinyurl.hu/jrCv
-
kisspinyoo
tag
Jó estét mindenkinek egy pirosat szeretnék kérni misi220 kollégának egy sikeres 5230 navigátor üzletért megbízható korrekt kolléga! Csak ajánlani tudom!
Tisztelet pénz hírnév!
-
atila4
senior tag
válasz PöpecHolmik! #35494 üzenetére
PöpecHolmik!-nak is vissza a piros pont. Az említett webkamerát vette tőlem. Utalással csináltuk postán. Minden rendben volt!
[ Szerkesztve ]
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
zzZZ-42 kollégának szeretnék kérni egy hatalmas pirospontot, a lefolytatott üzletünkért !
Roppantul korrekt és megbízható embert ismertem meg személyében, ezért bátran ajánlom mindenkinek aki üzletet kíván Vele folytatni...Köszönöm még 1x Zoli
PrinceHerceg
[ Szerkesztve ]
-
kjany
tag
drahotab pirospontot érdemel a finom milka csokiért, amit egy DVI->VGA átalakító "vételáraként" kaptam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Schleki
újonc
válasz pirate29 #908 üzenetére
Nagy köszönet Alfa156-nak ezért az üzletért!
Üdv!
SchlekiKöszi! Schleki
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Házasitsd be! Egy újabb szépségbe! Lian Li 216RX Black ARGB szinte új Gépház Ingyé MPL
- Garmin Fenix 7, 47mm eladó makulátlan állapotban, garanciával
- Magyar vil. bill ! Surface Pro 5.Gen - 12.3" ips - 3K! érintős -- i5/8/256 +SZLA +GAR
- Eladó MSI Cyborg 14 A13VE-211 I7 13th, RTX 4050 6GB, 16GB, 144hz gamer laptop!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X13 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest