Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    Sziasztok!

    Átolvastam az 1. hsz-t. Szeretnék vásárolni egy Paperwhite-ot. Ez tűnik színpatikusnak. Tudnék behozatni USA-ból magamnak vannak kint ismerőseim. Rákerestem az Amazonon, de érdekes eredményre jutottam. Csak wifis változat érdekelne. Amint látom van Next-gen és van még a régebbiből is. Tehát ezek maradtak:

    Wifi régebbi KSO - 49$
    Wifi régebbi - 189$
    Wifi régebbi - 139$

    Wifi Next-gen változat KSO - 119$
    Wifi Next-gen - 139$

    Több dolgot nem értek ezzel kapcsolatban:
    1. Miért van a régebbi verzióból reklám nélküli változat 139$-ért és 189$-ért. Így a leírás alapján nem látok különbséget a kettő között.
    2. Hogy lehet, hogy a KSO változatokból a régebbi kevesebb, mint a fele az Next-gen változatnak, de a reklám nélküli változat ugyan annyiba kerül (pontosabban a 189$-os változat még drágább is) akár Next-gen, akár régi változatot veszek.
    3. Tudnátok segíteni, hogy mi lett "Next-gen", megéri, nagyon újítottak? Mitől olyan olcsó az a 49$-os változat?
    4. Volt a kezemben pár percig egy régebbi Kindle olvasó (az amelyiknek QWERTY billentyűzete van), és az is KSO változat volt. Összesen annyi volt az egészben a reklám, hogy amikor "kikapcsolt" akkor a képernyőpihentetőn reklám volt. Meg talán valahol a menüben láttam még egy apró reklámot. Tényleg csak ennyi lenne az egész reklámos dolog?
    5. Utólag a lehet módosítani a reklámos változatot? Tehát, ha 3 hónap múlva kifizetem a +20$-t, akkor nem tudom upgrade-elni a készüléket? (Ez lehet, hogy hülye kérdés, de nem ismerem a rendszert, bocsánat).

    Szerk.: most láttam, hogy ha jól látom a Next-gen még csak elővásárlás...szeptember 30-ig. Azért lenne ilyen olcsó?

    Előre is köszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák