- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz Interceptor #33148 üzenetére
Én folyamatosan élő vizen pergetek (Fűzvölgyi).
Hónapok óta semmi, pedig a rablás az folyamatos.
Van bőven csuka is, és a balin is állandóan rabol, ennek ellenére régóta semmi.
Pedig vettem már thrilleket is.Postázást nem vállalok.
-
-
Interceptor
addikt
Nekem az a bajom, hogy balin rablásokat nem látok sehol egy ideje, így nem is fogok semmit azóta, kifejezetten balinra horgászom. Múltkor is hosszabb parti szakaszokat bejártam sehol semmi. Mit értesz folyamatos rablás alatt, napközben is rabolnak és milyen időközönként?
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
jansky1
senior tag
2017-es, új termék érkezett!!
[ Szerkesztve ]
-
egykettő
aktív tag
válasz Interceptor #33148 üzenetére
Ha Balaton élővíznek számít, akkor igen.
-
gban
Közösségépítő
válasz FireFox1996 #33156 üzenetére
Az a baj hogy erős a sodrás sokszor.
Tudom, le lehet súlyozni, stb., meg a csuka is így jött mindenkinek késő ősszel, úszóm is van hozzá, de valahogy ez nem az én módszerem.
De ki kellene próbálni, egyre inkább hajlok én is rá.Tényleg, mondanál pár szót a szerelékedről, mélységről, mindenről?
Tirolifáim is vannak, de azokról is csak annyit tudok hogy mi a nevük...Interceptor: van hogy egy percen belül van 3-4 rablás, a legnagyobb melegben is, de fél óra biztosan nem telik el úgy hogy ne legyen pár rablás.
Vasárnap az egyik rablást láttam előre, így oda is néztem - sugárirányban menekültek a kishalak, meg is jött a rablás 1-2 mp-en belül, aztán még odacsapott kétszer, ki is ugrott a vízből. Szívmelengető látvány volt.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Gabesz26 #33151 üzenetére
Én tavaly voltam nyár második felében. Éjszakai horgászatra mentem, és este elkezdett villámlani, én meg barátaimmal éjfélkor szerettem volna hazamenni. Lesorompózta a szemétláda a kijáratot, és 1 órát kellett veszekedni hogy engedjen ki. Rendőrt kellett hívni komolyan mondom hogy kijussunk arról a trágyadombról.
Üdv: Csabee.
-
Mostanában a fenti "stupek"-ot használom (régebben Ilyen stupekot csináltam magamnak), a hosszú ágra még teszek egy kisebb méretű hungarocell golyót (papírboltban lehet kapni), ami úgy felemeli a csalit, hogy víszintesen lebegen.
A végére egy drótelőkét teszek rá (lehet venni előre gyártott, és ráfűzöd, de én veszek 10-15m drót előkét, és otthon úgy vágom ahogy akarom, és ráfűzöm. (csak ne legyen annyira hosszú, hogy elérje a főzisnórt, mert rátekeredik, amikor bedobod)
Horog lehet 1 ágú, lehet 3 ágú.
Ólóm: vízfolyástól függően, 20-30gr-tól... Eddig max 120 gr-ot kellett használnom.
Ha a víz balról folyik, akkor baloldali botot lefixálom ólommal, a jobb oldali meg 20 gr-s úszó + 10-15 gr ólommal hagyom szabadon mozogni (el vinni nem tud a víz, mert a bot megtartja).
Csalit a legtöbb esetben fenék fölött kb 40-60 cm-val kínálom. (150-200cms víz)
Mindig a nádfal előtt csukázom, így előtte 50-100cmre dobom be.Voltak olyan napok, amikor semmi kapás, de voltak olyanok is, hogy ugyanazon a helyen 3-4 csukát kifogtam 5-8 óra alatt.
A legegyszerűbb majd otthon csinálok pár képet róla, és megmutatom.
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
gban
Közösségépítő
válasz FireFox1996 #33163 üzenetére
Köszönöm a leírást.
Milyen átmérőjű a hungarocell golyó?
Az ilyen T formáknál mindig attól féltem, bírják-e a terhelést, elvégre csak egy "műanyag vacak"
De látom, 70 kilót bír, az azt hiszem elég[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
havri1
félisten
Helló!
Aqua Garant classic 2mm rendelés kapcsán szeretnék segítséget kérni. Ausztriában, pontosabban Bécsben hol lehet beszerzni, nem tud valaki egy címet, ahol tuti van?Esetleg itthon (Mo) értelmes áron? Köszi
havri
-
gban
Közösségépítő
válasz Interceptor #33166 üzenetére
Teljesen változó, de alapvetően egész nap, megszakításokkal.
Postázást nem vállalok.
-
Nem kell izgulni, ezzel a T távtartóval szoktak harcsázni.
Itt az egyik házi, másik meg tuningolt stupekom:Hungarocel golyó: a kicsi talán 6-8 cm, a másik 10-12 cm. De utána mindig prbáld ki, hogy a csalival hogyan lebeg. Otthon az egész szereléket általában egy 6-8 gr-s gumihallal próbáltam ki az akváriumban, vagy egy nagy kukában, amiből nem folyik ki a víz, ha nincs más, akkor fürdőkád
A sárga hungarocel mozgatható, így a csali súlyától tudom vízszintesen tartani.
Amikor felteszem a főzsinórra, felülre, és alulra szintén 1-1 gumistoppert, hogy bármikor tudom a magasságot állítani, az úszó rögzítéshez szintén ugyanez a megoldás.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
LazacX
tag
válasz Interceptor #33157 üzenetére
Én a Tiszán pergettem 2 napot (2-2.5 órákat), de pár apró balin kikövetésen kívül semmi. Balinrablások totál nulla. Azt mondták a helyiek, hogy ilyenkor a küszívásokat követik, azért tűntek el, de e hó végére visszajönnek. Úgy legyen. Ellenben a 3. nap ráuntam és nekiálltam keszegezni, szerencsére némi túlzással több a keszeg mint a víz.
-
Interceptor
addikt
válasz LazacX #33172 üzenetére
E hó végére jönnének vissza? Akkor már csak azt kéne kideríteni hol lehetnek az ívó küszök Amúgy én is nagyon sok ivadékot láttam minden fele a Dunán és a Murán is. Van, hogy beleütköznek valamibe, fába vagy kőbe és meghajlanak, aztán úsznak tovább
[ Szerkesztve ]
-
LazacX
tag
A múlt héten hoztam bele 10000 db süllőivadékot, jó az időzítése a keszegivadékok kelésének, lesz mit enniük. A zöme 2.5-3 cm-es (szórás 2-5 cm). Ezek hormonkezelt anyáktól vannak, sajnos az idei természetes süllőívás a végig hideg áprilisnak és május elejének köszönhetően alighanem a 0-hoz közelít.
-
LazacX
tag
válasz Interceptor #33174 üzenetére
Ez már nekem is eszembe jutott. De sajnos nincs időm keresgélni, egyelőre (még sajnosabb) csónak sincs.
csZ: 1-2 % reális, max. 3-4. Ezt nem én találtam ki, a halászok mondták. Pláne kárásszal, nagy ponttyal ennyire agyontelepített vízben. Mostanában voltam párszor a szoboszlói halgazdaságban az ivadékneveléshez-keltetéshez némi szakmai fortélyt ellesni. Azzal az ivadéknevelési hatékonysággal nem tudunk versenyezni. A vízbe lesüllyesztett tuják csak gyerekjátékszerek az ő módszereikhez képest. Egyébként ez a 10 E db nagyon komoly mennyiség 1 HA-ra vetítve, nem lebecsülendő a megmaradó állomány.
-
hermanyi
addikt
Steady megtaláltam a tutit Ezek az angolok megint kitalálták a tutit
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #33182 üzenetére
de van az a víz ahol működőképes
Grillo :egy jó pecáért megéri . Igaz nem olcsó de ha az egész család jól érzi magát akkor megéri szerintem .
A tegnapi préris kiruccanás sem volt túl olcsó pedig csak 2000 volt a napijegy . A fagyikra a palacsintákra több ment el ,de megérte ,mert a gyerekek asszonyt is beleértve jól érezték magukat ,én meg vízparton voltam és hódoltam bohókás szenvedélyemnek,még-ha nem is volt nagy fogás .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
veterán
-
gban
Közösségépítő
válasz FireFox1996 #33171 üzenetére
Kösz a képeket.
Idővel rájöttem mi célt szolgál a szigszalag meg a két sárga virágInterceptor: szép példány.
Mekkora volt? (centi / kg)Postázást nem vállalok.
-
-
veterán
-
Interceptor
addikt
Sajnos akkor még nem volt nálam centi, súlymérő meg azóta sincs Jó súlya volt, érzésre olyan 1,8-2kg körüli lehetett( azóta már nagyobb lehet mivel vissza lett engedve). Aznap még sikerült fogni egy kisebbet is(1,2kg körülit), meg volt egy csali kísérés is a partig. Egyszer régebben fogtam 1,5kg-osat az le volt mérve és ennél valamivel kisebb volt, még ez is segített a saccolásban.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz sityupityu #33184 üzenetére
Na igen... Ja és azért nem engedett ki mert nem disco hogy ki-be jöjjön az ember.. Kapja be. Majd tele rakom az üzenőfalukat.
Üdv: Csabee.
-
zsola32
senior tag
ma beszereztem az aprómagvakat (kb. 10 félét) délután indul az áztatás aztán főzőcske
-
veterán
válasz zsola32 #33194 üzenetére
"aprómagvakat"
Erről hirtelen Ladányi Tamás jutott az eszembe. Ő mondta a régi filmjeiben mindig csak kicsit másképp vérvörös szemekkel és borvirágos orral, hogy: apjómagvak.
Sosem érdekelt a bojlizás, de egy filmje nálam volt mindig amit az egyik haveromtól kaptam. Akkor tettem be, ha nem tudtam elaludni. A haver is erre használta.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Emu
őstag
Kesztölci tavon volt már valaki idén?
-
tween
őstag
válasz sityupityu #33195 üzenetére
Él még a tanár úr? Hihetetlen feje volt, beleégett a retinámba örökre
-
veterán
-
Steady74
Topikgazda
Nekem azok a hatalmas, koszos körmei égtek bele a retinámba.
Ma megnéztem a HD legújabb videóját Sipos&Putz művektől. Nagyon tetszik, hogy bemennek a félszigetre, majd a tavon hosszába dobálnak a távdobó botjaikkal, ahelyett, hogy maguk előtt mondjuk 40 méterre dobálnának. Tiszta vicc, nem is igazán értem az okát
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest