- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabamigo
aktív tag
válasz jansky1 #25056 üzenetére
Nekem ami legjobban bejött eddig a method kosárhoz az a Stég féle micropellet 1 mm!
A dobozra írtak szerint kevertem és egész nap (10-11 óra) tökéletes maradt az álaga!
Igaz, mindig szépen visszazártam a doboz tetejét töltés után![ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
nepszter1
addikt
Valaki használta már őket?
-
musli26
tag
Nem tudom kiszokott vásárolni a Decathlon Webáruházban.
INGYENES kiszállítás csak a mai napon.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
csƵ
addikt
-
golyós
addikt
Holnap Keve!
Már elvonási tüneteim voltak.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
tween
őstag
Pontyos főzsinórt keresek a felsőbb mezőnyből, nagy tekercsben, de ez a Technium rohadt drága..Ár/érték arányban mi most a legjobb? Fox? Daiwa? Ezekben a camo zsinórokban van plusz?
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz golyós #25066 üzenetére
nem
ma még utolsó probálkozásként bekentem pillanatragasztóval, az legalább megfogta mint az állat, csak kérdés mennyire fogja bírni. A többi ragasztó valahogy ezzel az anyaggal nem kötött.
Valószinűleg Döme bácsi új nyele, a szegecses Team Feeder Master Carp 350 lesz berendelve
[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Srácok, horgászott már valaki a fóti gyerekvárosi tavon? Egy ismerős ajánlotta, de hátha itt is van infó.
-
joe979
aktív tag
Tegnap a gettóban ahova dobtam géb termet . Meg kitekeréskor a horgon fityegett egy aprócska márna.Még csak a kapását sem láttam. De akik kint voltak még azokat sem kényeztette a tegnapi nem. Az esti órákban a lépcsőzésen még volt egy fiatal párocska, ment a Brazzers forgatás, mert a lányból annyit lehetett látni bólogat rendesen ... Hát igen a Duna jót tesz testnek és léleknek egyaránt
Szissz
-
-
csƵ
addikt
A Shimano mikor szokta kidobni az új katalógust?
-
gban
Közösségépítő
válasz FireFox1996 #25073 üzenetére
A "bogyók" a lebegtetés miazz vannak a horognál?
Postázást nem vállalok.
-
-
vendingo
veterán
Nem értek hozzá, azért kérdezek. Soha nem tetszett a feederezés, de mindenki azzal tolja a tavon, aztán kedvet kaptam. 15-20 között nézegetek, még az is lehet, hogy veszek egyet, ha már a spicc botot tavaszra halasztottam. Gondolom 40-es zauber jó lenne hozzá, vagy nyeletőfékes kellene?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
jansky1
senior tag
Szerintetek egy 0,10 vagy 0,12-es fonott jó lenne főzsinórnak süllő, csuka pergetéshez? Csali elé kerülne így is FC, vagy drót, vagy akkor felesleges finomkodni?
-
tween
őstag
válasz joe979 #25087 üzenetére
Persze, mert hatalmas a kupi a garázsban, a régi dolgok meg ugye leghátul vannak
Azt veszem észre rajta, hogy hiába heavy, olyan az akciója, mint egy mostani médium, alsó hangon. Simán derékba hajtom, könnyedén. Tetszik. Mondták, hogy el ne adjam, mert nagyon ritka darab.
-
vendingo
veterán
válasz jansky1 #25090 üzenetére
Simán elég a 10-12-14-es fonott pergetéshez.
Én 12-es fonottal tervezem feltölteni az orsómat.Szeszkazán: Köszi a tippet.
Agyalok még ezen a bot vételen, mert kezdünk kicsúszni a szezonból, illetve nyakunkon a pergetőszezon.
Nem tudom mitévő legyek. Spiccbotot szerettem volna, de a spicces szezonnak hamar vége lesz, de a feederes se fog sokkal tovább tartani, mert nem bírok majd órákat szobrozni hidegben.
A pergetés legalább kimelegít[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Gézengúz
addikt
30-35 kg mi??
-
-
adrian360
őstag
válasz FireFox1996 #25096 üzenetére
hát nem hiszem hogy sok halgazdaság foglalkozna menyhal neveléssel, szerintem az is csoda hogy ennyi életképes egyedet bele tudtak rakni
-
veterán
-
tween
őstag
válasz sityupityu #25098 üzenetére
Csak az olvasószámot keresik. Hogy milyen eszközzel, az már mindegy nekik..
-
veterán
Ja ja.
Ami meg az elfekvő botokat-orsókat illeti ha hozzám eljönnétek kb rosszul lennétek.
Én régen rengeteget üzleteltem horgászmotyókkal. Amiket kifejezetten azért vettem (jó áron jutottam hozzájuk, külföldi beszerzés), hogy továbbadjam azokkal nem is volt gond. Viszont előszeretettel vettem magamnak is dolgokat amik csak gyűltek és gyűltek. És hát az a nagy probléma velem, hogy képtelen vagyok megválni a horgászdolgaimtól. Vannak olyan botjaim-orsóim amiket még soha nem használtam, pedig már évek óta megvannak. Tipikus gyűjtőbetegségben szenvedek.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek