-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
válasz Steady74 #24149 üzenetére
Ég és föld a két ember. Ahogy csƵ is írja Döme nagyon régi filmjei még nézhetőek voltak. Walternak viszont megmaradt ugyanaz a természetes stílusa a filmjeiben mint az elején. Nem változott semmit. Szerencsére.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Steady74
Topikgazda
válasz Steady74 #24149 üzenetére
pontosítok: 760 milliós forgalmuk volt, a két tulajdonos 95 millió forint osztalékot vett ki összesen. innen is látszik, hogy irreálisan magasak a termékek árai. Ha a rendes árrésen keres annyit, hogy tisztességesen megéljen, és még emellett a forgalom 12,5%-át kifizetik osztaléknak, akkor látszik, hogy legalább 30%-os árréssel dolgoznak, ami krva sok. de mégis jól csinálják, mert fut a szekér rendesen.
-
szuszinho
őstag
Használ ilyet valaki?
-
joe979
aktív tag
Tegnap kint voltam az Árpád hídnál , pár órára, jó volt látni egyesek komolyan nyomják a pecát. Csak a spiccbot. Idősebb hapi volt, de nagyon jó fej és közvetlen, sok ilyen pecás kellene a partra.
Szissz
-
Zola007
veterán
-
joe979
aktív tag
válasz Zola007 #24157 üzenetére
Rengetegen, de nem azért mert annyira rendben van a dolog. Ha egyszer kivettem , akkor az már az enyém alapon, ha kell ha nem, max kib@ssza otthon. Valljuk be , a halak mit tudnak enni a Dunában ? Pláne ezen a részen ? Hajókból, befolyókból , csak a trutyi marad .....
(#24158) dragonfx Igen, az ilyen dolgokba mindenki belefut, de még képet nem láttam ilyen halakról
[ Szerkesztve ]
Szissz
-
csƵ
addikt
Amikor a középkorúak és az idősebbek panaszkodnak, hogy régen mennyivel több hal volt a vízben, most meg milyen szar, akkor egész nyugodtan hozzájuk lehet vágni, hogy ők tehetnek róla, mert mindent kifogtak belőle.
-
veterán
válasz joe979 #24159 üzenetére
Van ott természetes táplálék hidd el. Ha nem lenne akkor hal sem lenne benne. Csigák, vándorkagylók (a paduc gyakorlatilag csak ezeken él), kagylók, különféle férgek stb. Ezek megvannak mindenhol az élő Dunán.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
jansky1
senior tag
Balatonon nyaralunk, vizibicikli kikötőnél, a parttól 3 méterre veri a balin a sneciket. Lejövök, ha elmennék a strandolók. Még jó, hogy hoztam egy botot, meg műcsalis dobozt a nyaralásra
-
joe979
aktív tag
-
tepenzed
őstag
Srácok mivel egyedül nem szoktam horgászni, ezért mindig más fogja a merítőhálomat és veszi ki a halat, viszont ma gondoltam, egyszer csináljam azt is én. Rá kellett jönnöm, hogy nagyon nem megy, főleg ha komolyabb halakról van szó, szinte már közvetlen a partra kell húzzam, hogy egyáltalán esélyem legyen elérni, de a botot így meg nem tudom normálisan tartani (360cm) és megy oldalra a hal, dobhatom el megint a hálót, hogy visszahozzam.
Lehet, hogy szar választás volt a 125cm nyél vagy ezzel is meg kéne tudni oldani ?
[link][ Szerkesztve ]
-
veterán
-
gerii
addikt
Ilyen fejet nagyobban, de összecsukható verzióban lehet vajon kapni? Nekem 40cm-es van, de az kicsi, nagyobbat meg nem igazán tudom szállítani. Ezért is nézegetem a merev alu kereteseket, abból van hosszában összehajtható Walternél 10k-ért.
-
csƵ
addikt
Már megint piszkál a kisördög, hogy ki kellene próbálnom a fluorocarbon előkét. Most fonottat használok és van egy áttetsző Nevis és Spro, aminek a dobozára fluoro van írva, de pár dobás után nagyon kunkorodik és csavarodik. Megéri egy rendes fluorocarbont venni? Valóban ellenállóbb, mint a sima monofil?
-
joe979
aktív tag
-
Telda
addikt
Hali!
Tudtok ajánlani valami kezdő feeder felszerelést (bot+orsó)?
Úszózásra és fenekezésre szeretném használni.
Rendszeresen kb.16 éve horgásztam utoljára, azóta csak hébe-hóba, szóval ilyen újrakezdő féleség lennék .
Legutóbbi pár alakommal ismerősom feeder botjával horgásztam és nagyon megtetszett.
Van tőlünk egy folyó kb. 50 méterre, ide 1-2 órára is ki tudok ugrani úszózni. -
veterán
-
Zola007
veterán
válasz joe979 #24189 üzenetére
Gondolom nevis winner, az van ilyesmi hosszban.
Az takony egy merítő, nekem is olyan van, de rühellem.
Hosszra kényelmes, de a víz ellenálása nagyon hajlítja merítésnél, nem ha még hal is ficánkol benne.Kellene valami merevebb, rakós rendszerű 6-8e körül van ilyesmi?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tepenzed
őstag
válasz sityupityu #24190 üzenetére
hát én nem tudom 320as amúgy
https://www.dropbox.com/s/hnwwjdx1309f1l1/2016-07-27%2013.29.33.jpg?dl=0meg van rajta egy ilyen kis gyűrűke, aminek nem értem a rendeltetését, mert random tudom ide oda húzni, ahogy most látszódik, ott feszül meg kb és nem értem az ott mire jó:
https://www.dropbox.com/s/x9rp8et7vv0zl68/2016-07-27%2013.30.47.jpg?dl=0[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
tepenzed
őstag
válasz sityupityu #24193 üzenetére
boltban vettem, de a neten nem is találom
-
veterán
-
tepenzed
őstag
válasz sityupityu #24195 üzenetére
amúgy carson a márkája, csak nem látszik a képen annyira
-
joe979
aktív tag
válasz tepenzed #24196 üzenetére
Nem csinál rosszakat , ebben az árban, nekem is van Naked Gun nevezetű 4 méteres , rakos rendszerű , az első szákolásnál a fejjel halastól együtt nyúltam érte a stégről, gyógyítás után használható lett. 2 méter hosszban nagyon kezes, pickerhez pont kényelmes nekem, addig elég vékony is.
Szissz
-
szuszinho
őstag
Ma, vagy holnap nézek valami horgászszéket. Jól gondolom, hogy a karfás inkább csak zavarna, mint a karfa nélküli?
-
veterán
-
Lambérialakó
csendes tag
Kaptam egy ilyen [link] botot.
Nem tudom mit tudnék vele kezdeni, ez egy tengerparti/távdobó bot merevebb spiccel. 100-250g. Amúgy nem rossz, de nem pontyozok nagy, nem dobok nagy távokat, hol tudnám használni?
Duna fővárosi szakaszán nehezebb ólommal önakasztósként működhet (fix ólommal 100-200f)?
Vagy hagyni a fenébe és inkább eladni/elcserélni? Igazi dióverő. Nem tudom hal is nem-e rázná le. Spiccről kapást észrevenni lehetetlen, max "rázást" lehetne látni, spicc merev.
harcsázni sem harcsázom, arra még jó lehetne..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest