-
PROHARDVER!
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Kedves Horgásztársak!
Szeretnék kérdezni valamit, de nem szeretnék senkit megsérteni! Kérlek szépen Titeket, ne haragudjatok a kérdés miatt, mert nem kötekedésből kérdezem!
Mi a jó a Kána tóban? (Itt jegyzem meg, voltam már ott.)
[ Szerkesztve ]
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
dragonfx
veterán
válasz Csabee. #12650 üzenetére
ez igencsak jo ár ugyanis a legtöbb sportavon már 1600-200ft környékén van az 1500 is jo de az 1000 az pláne.de ezt ne mond meg feljebb mert akkor visszaemelik.
huh akkor h-k-sz tuti el fogok menni más kérdés mikor mert ma is csodás idő van....
jo lenne egy szerdát becélozni...Gabbo>>pesten van,közel, könnyü megközelithetőség,olcsó, és azért a sportavakon jobban telepitenek.ja és van egy "normális" környzete.nem az hogy tó bánya és kész...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Gabbo
aktív tag
válasz dragonfx #12652 üzenetére
Köszönöm a választ.
Én 17 éve horgászom. Általában Velencei Tó, Hárosi-öböl.(Hunyadi-Baross).
Mikor voltunk a Kánán, engem zavart a nyüzsgés. Számomra a horgászat a nyugalmat jelenti és ezért is szeretek horgászni.
Nem szeretem ha beleülnek a számba, megmondják, hogy merre dobáljak nehogy keresztbe akadjunk. Nem kerített hatalmába a "húshorgász" mentalitás, 1 keszegnek is ugyanúgy örülök, mint 15 pontynak.Hátulütője is van a dolognak. Nem jutok el gyakran horgászni, maximum hetente egyszer. De ha lemegyek jól érzem magam.
-
Csabee.
nagyúr
Budapesten a legjobban megközelíthető tó Bkv-val szerintem. Hétköznap nincsenek sokan. Az autók zaját nem igen hallani. Persze egy "vadvízi" horgászathoz egyáltalán nem hasonlítható, de sporthorgászatra nem rossz választás. Idén már más működteti a tavat. A villamos jár 15 percenként, az inkább "zavaró" mint a kocsik, mert kocsikat nem igazán hallani.
Sajnos a "kis" tavaknál elkerülhetetlen a keresztbedobás kérdés, mint a legtöbb helyen. Normális ember figyel a másikra hogy merre horgászik, de ugye ez egyénfüggő.
Én sokat a Bodrogon horgásztam, élményben az 1000x jobb ugyan, de oda ritkán van alkalmam kijutni mostanában.
Üdv: Csabee.
-
Steady74
Topikgazda
Adottságai nem a legjobbak, de én pl havonta tudok maximum 2 alkalommal 4-5 órát a vízparton tölteni. rakós bottal is egészen jó esélyekkel pecáztam ott, közel volt a munkahelyemhez, és tényleg olcsó.
Körös holtágak mellett tanultam horgászni már vagy 25 éve, és tényleg jó lenne olyan körülmények között horgászni, de erre család és munka mellett nincs időm. Ilyen embereknek mint én, pl tökéletes.
De amúgy tök felesleges feszegetni, mivel sokan járnak oda, így van értelme. Ez kb olyan mint az autómárkákon, VGA kártyákon vitatkozni. Aki akar odamegy, aki nem, az nem.
-
Recon666
Közösségépítő
Belekerültek a témaösszefoglalóba az etetőanyagos leírások.
-
dragonfx
veterán
én 20.
másképp müködünk te a régi klaszsikus hiorgászatot szereted természetes vizeken.
én meg ha sok kapás van és azért kilo felett jönnek a halak..mind1 hogy milyen de inkább ponty.
én nem eszem a halat.sportbol horgászok.
én tavaly egész évben 4x voltam.idén azért többször kéne...
én havi 2x megyke pecázni max de akkor egész napra.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
-
Csabee.
nagyúr
Nálatok sem működik napok óta a PVTV online adása?
[link]Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Mindenki elfoglalt úgy látom. én kijöttem a Kánára, fél órája dobtam be , fogtam egy szép nyurgát! 1kg-os volt csak, de gyönyörű!
Üdv: Csabee.
-
Sipi16
őstag
válasz Csabee. #12666 üzenetére
Elfoglalt a csomagolással, lassan indulunk. Ha minden jól megy már éjjel kezdödhet a móka.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
MODERÁTOR
-
Recon666
Közösségépítő
válasz GrooveHero #12669 üzenetére
Hát errefelé nincs ilyen áruház, így be kell érjem ezzel; [link]
-
Csabee.
nagyúr
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Ezt a merítőt(90x90) már néztük máskor is, most már meg kéne hogy vegyem.
Az első kérdésem az hogy, ez biztos megfelelne minden helyzetben pontyozásnál, és hogy ez biztosan 90 cm mély?
Köszi!Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Recon666
Közösségépítő
Most szenvedek a zsinórral megvan az orsó, csak feltöltöttem, most átforgatom kézzel azt a párszáz méter zsinórt utána bevetésre készen lesz.
-
dragonfx
veterán
nekem egy spro meritőm van eddig minden hal belefért.10es már nem férne bele
nekem sima felmosovödröm van 200ft.os.spro matricával."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Recon666
Közösségépítő
Ez is megszületett, várom a ti tapasztalataitokat is.
-
dragonfx
veterán
válasz Recon666 #12681 üzenetére
én a halaim 98%át kukoricávala fogtam a mezei csemegeével.na ennek aztán a fajtáit hagy ne soroljam epres mézes fahérjas ezek keveréke aromába.
jégkrémbe, fantába ,pálinkába mártva....
vagy csak szmplán kiszáritva a napon keményre.
a 2%ot a giliszta pufi kettőse viszi.
csontival nem foglalkozik miota megtudtam miből van....én nem akarok semmit elkapni."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Recon666 #12683 üzenetére
mér nem a dögöt köpik be a legyek?
a jégkrémessel tudom milyen halakat fogtam...szimplán a hidegérzet a vagy a vaniliás tej vonzotta odaa halakat.
de többször volt ilyen,gyümölcsössel is.picithagytam nap felolvasztotta és belemártogattam...de ugybhogy 5 oráig semmi kapás utána 5 perc mulva ponty jön....másra nem tudtam fogni és nem egy jött utána még...
a kiszáritott is irto jo volt egy időbe mostanság nem annyira már.szerintme annyira kiszáradt könnyü lett hogy kicsit lebegett."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Recon666
Közösségépítő
Elég jó árban van; [link]
-
dragonfx
veterán
válasz Recon666 #12688 üzenetére
én nem pecához használom otthon mindféle méréshez.nincs vele gond.2 mikroerzuával megy kb 2 éve.
vannak ilyne kőbányai, ferencvárosi, terézvárosi vásárok..ilyne müvelődési házba.nemkinaiak!! én ott vettem.lehet csak 1200 volt nem tudom.
2250ért megéri ez is jol néz ki.
a rapalát kéne megcsináltatni. a kristály lcd kijelzőjét kicserélni.valaki ötlet??"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
choco01
addikt
Erre valaki?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
FatalEror
addikt
Amúgy ilyenkor,mennyire élénk a csuka szezon?
HardCore is my LifeStyle
-
Gabbo
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen keszegek örvendeztettek a mai horgászat során.
-
-
Gabbo
aktív tag
válasz dragonfx #12698 üzenetére
1,4 kg a súlya.
A helyszín, a Hárosi öböl, Hunyadi félsziget. 6-os főútról megközelíthető, Budafoknál.
A fotó egy Lumia 920-al készült.
Fenekezve sikerült horogra csalni, csontival. Második dobásra már jött is. Átlagos kapásnak indult, húzogatta a picker végét. Amikor bevágtam azt hittem valami kisebb társa, tíz méter után kezdte felfogni, hogy valami baj van és megindult, de kint volt pár perc alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest