Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tepenzed

    őstag

    Sziasztok!

    Nagyon szeretek kerékpározni, de egy rossz választás 3 évvel ez
    előtt eléggé elvette a kedvem az egésztől. Egy ilyen kerékpárt vásároltam: [link]

    Az első években egész jó volt, bár többször el kellett vinnem a szervízbe, ugyanis az történt, hogy a tárcsafék többször is lefogta az első/hátsó kereket, néha csak zavaróan nehezebb volt tekerni, de olyan is volt, hogy a túra közben egyszerűen csonttá fogta a kereket, meg sem mozdult, kis nyomkodással oldott. Ilyenkor olajat cseréltek, átengedtek stb, így 2-4 hetekig jó volt.

    Kezdtem ezt megelégelni, ugyanis minden túrán kicseszett velem a bicikli. A garancia természetesen lejárt, vittem a legjobb helyi kerékpárboltokba, Pestre is nagyobbakba. Sok helyről rögtön elküldtek, máshol hozzányúltak jó sok pénzért. Legutóbb nyáron hagytam ott 3 hétre egy híres nagy szervízben, ott állításuk szerint találtak egy hibás alkatrészt, mely okozhatta a tárcsafék ezen problémáját, tesztelték, napon hagyták napokig. Nem jelentkezett a probléma, novemberben elraktam a biciklit pihenni, melegbe.

    Vettem volna elő tavasszal, erre a hátsó kereket megint annyira lefogja a tárcsafék, hogy megpörgetni sem tudom. Kész, teljesen feladtam a dolgot, legszívesebben bevágnám a szemétbe az egészet.

    Nem lehetne kiiktatni az egész tárcsaféket és felrakni egy hagyományos féket? Nem értek annyira hozzá bocsi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák