Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pc360

    addikt

    válasz maximilian4 #75952 üzenetére

    Voltál már rendes sportorvosnál? MRI / ultrahang? A röntgent felejtsd el, az csak a csonttörést mutatja. A múltkori párbeszédre visszatérve: ne azt reméld, hogy nem kell műteni! Ez nonszensz. Azt reméld, hogy lehet, mert magától nem fog megjavulni (egy olyan zúzódásnak, aminek nincs hosszabb távú hatása, már el kellett volna múljon... nálad gyanús a nagyobb sérülés, amit akkut tünetekkel hordasz, és tévesen hiszed, hogy magától megjavul, mint egy vágás a bőrön).

    Ha végre megjavul a térdem... MITŐL?! Ha ott egy részleges szalagszakadás volt, akkor porcleválás is, ebben biztos lehetsz. Ha te ilyen sérüléssel tekersz, csak rontasz a helyzeten. Nem a térdvédő a probléma megoldása, az már csak rehabilitáció része, és az sem terepen. Ha szeretnél még járni 50 évesen is, remélem, megérted, amit írok.

    Ha pedig ilyen szintű a porckopás és nem műthető, akkor viszont a fenti szempont miatt mindenféle terepezést el kellene felejtened, vagy szokj hozzá, hogy idősebb korodra a kerekezés kicsit keményebb karedzéssel fog együtt járni...

    Mondom mindezt úgy, hogy van némi közöm a lábsérülésekhez, tekintve, hogy 9 éves koromtól kezdve NB2 szintig versenyszerűen kosaraztam.

    [ Szerkesztve ]

    Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu

Új hozzászólás Aktív témák