Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alex89

    senior tag

    Sziasztok!

    A segítségeteket, véleményeteket szeretném kérni. Két részre bontanám a dolgot, először is érdemes-e lecserélni jelenlegi bringám, és ha igen akkor milyenre. Mostani trekking kerékpárom egy elég öregecske Ragazzi márkájú, ismeretlen típusú gép. Az eladó szerint (jó ismerős, használt kerékpárokkal foglalkozik) nem csúcs, de elég jó minőség, a váz elméletileg Cr-Mo Bianchi csak más matricával, a váltók, kerékagyak, fékváltókar mind shimano Alivio. Én 185cm vagyok, a váz mérete szerintem egyébként jó (57-es), a súlya kompletten 14,4kg ami viszont lehetne kevesebb. Ő lenne az:[link] [link]
    Lehetne már vele foglalkozni, egy kicsit már mindene rossz és kopottas, de összességében használható. 95%-ban csak városban és aszfalton használom, munkába járás, rövidebb távok, 30km-nél messzebb nem megyek vele esetleg 1-1 alkalommal. Figyelembe véve a fent leírtakat és azt, hogy nem vagyok nagy bringás, de néha azért jólesik tekerni egyet, ha az időjárási is engedi... szóval érdemes lenne beruháznom egy nem túl drága (100e alatti) ÚJ "fitness" bringára pusztán azért, mert tetszik és, hogy legyen egy szép új kerékpárom, vagy maradjak a réginél és hozzam rendbe kicsit azt?
    Kiszemelt csak egy van: Neuzer Courier DT [link] , kinézetben és árban is számomra mondhatni tökéletes. 90e-ért be tudnám szerezni a 2016-os verziót.
    ill. nem kiszemelt és más kategória, de elgondolkodtam tegnap egy pillanatra az akciósan 70-ért kapható B-twin rockrider 500-on is.

    ''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

Új hozzászólás Aktív témák