Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dellfanboy

    senior tag

    Az lehetseges hogy itt hollandiaban a bringakon dobfek van? Most nezegetem a hasznalt bicajomat es se nem patko se nem V fek, viszont tokre hasonlit a regi simsonom fekere. Elol hatul raadasul. Vmi Sparta bicaj, masszivnak nez ki.
    Abban tudnatok segiteni hogy van olyan Holland kerekpar bolt ahol jo minosegu cangat lehet venni. Haveromnak kellene. En ugy nez ki evvel a spartaval jol jartam. Ami boltokat idaig felterkepeztem egyaltalan nem volt olcsobb az uj bicaj mint otthon raadasul a hasznalt cangak is 100 eur-tol indulnak felfele… szoval tippeket varok, hatha ti okosabbak vagytok..
    (400 eur-tol lattam egy cube aim 26-t… ulyonan)
    Szoval munkabajarasra kellene canga napi 8km(2*) viszont most elcsabultam mivel sose volt meg uj (raadasul 100% mukodokepes, ennek a spartanak is asszem ereszt a szelepe, ill a 3 sebessegbol 2 mukodik…) cangam lehet vennek egyet magamnak amit megtartanek hosszu tavon a mostani cangat meg odaadnam haveromank. Szoval van 500eur max milyen cangat vegyek itt hollandban?, sarhanyo alap, mert barmikor eshet. Esetleg tudtok Hagaban jo megbizhato boltot?letezik itt jo kerekpar bolt ami olcso? Esetleg van dedikaltan hasznalt kerekparokra vonatkozo site?

    eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

Új hozzászólás Aktív témák