Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyimorc

    senior tag

    válasz parkr #41753 üzenetére

    "Megérné a nagyobb? "

    Az éri meg, ami a méreted.

    Keress valami olyan kalkulátort ami több testméretet is figyelembe vesz, nem csak a magasságat és először az ártól függetlenül próbáld eldönteni melyik méret való neked.

    Valószínű, hogy a másikat is lehet barkácsolni, de sosem lesz olyan mint a helyes.

    (Nekem is van olyan bringám, aminek a váza nem a számomra ideális méret. Nagy különbség nincs az ideálishoz képest, ráadásul ott nagyobb ugrás lett volna a nagyobb váz, annyira, hogy az valószínűleg már túl nagy lett volna, de azért érzem, és ez maradt a hosszabb stücni és a nagyobb hátranyúlású nyeregcső ellenére is. Mondjuk én nagyon keveset is érzek és van több bringám is, van öszehasonlítási alap)

    Egyébként még mindig jobb egy picit kisebb váz, mint az ideálisnál nagyobb.

    Ja, és persze az sem mindegy, hogy mihez képest nézzük azt a harmincezret. Mert nem mindegy, hogy egy hatvanezres bringáról van szó, vagy egy háromszázezresről.

    Nem könnyű döntés, ha nem próbálhatod ki ugyanott mindkettőt, de az biztos, hogy a helyes méret meghatározásával érdemes kezdeni.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

Új hozzászólás Aktív témák