Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz -=RelakS=- #284030 üzenetére

    Igen, a matek része világos volt eddig is, hiszen a wax gyakorlatilag kitölti a teret, még ha ilyen koszos "grízzel" is, az olajban meg akármi beúszhat, és koptathatja a láncszemek belsejét. Most a végén amúgy próbálgattam tovább is elengedni újrakenés nélkül, és valószínűleg az újrakenéssel is túlságosan óvatos voltam, vagyis lehet, hogy ritkábban is elég lenne.

    #284031Speedy007: nekem viszont van sárhányóm, küllőprizmám, meg jó széles gumik, szóval valahol én is félúton vagyok :)

    #284032 Hasaggymeg: még sosem főzős waxoltam, de lehet, hogy az lesz a következő projekt. Azon gondolkoztam, hogy azzal lehetne a legjobban kitolni a karbantartási időközöket, ha főzős waxolnám a láncot, amit aztán elfogyás után nem levennék, hanem még 2-3x Smoove-oznék, és csak utána jönne a lánccsere. Így 3 láncot forgatva elég lenne 2-3000 km-enként egyszer pucolni és főzős waxolni, a köztes időben meg csöpizni. Smoove-ban amúgy is az első kenés a macerás, ami így megszűnne, mert lenne helyette főzős wax elsőre.

    #284033 Mezga Aladár: jól hagzik, hol, országúton? Szintek? Te is alsópolcos lánccal? Érted, ez elég sokmindentől függ.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák