Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dom1n0

    aktív tag

    Megvolt az első tekerés az új DT-SWISS PR 1600+Gp5000 szettel, így összességében 600 grammal könnyebb a szett mint a régi, tempón ott veszem észre, hogy érezhetően hamarabb fentvagyok emberi tempón így, mint a régivel.

    Ceramicspeed UFO tisztábbnak sokkal tisztább mint a Muc-OFF C3, viszont futásra nekem az szimpibb volt valahogy, de lehet csak szokatlan, ezt még tesztelem.

    A csoda 3D nyomtatott nyereg, azon kívűl hogy könyebb mint az előzőek, kényelemben kicsit kemény (ez meglepő), de lehet itt is csak télen megszoktam a Speci nyerget Zwift közben.

    A watt mérő (INPEAK bal lábas) pedig faszán teszi a dolgát, és rögtön be is igazolódott, amit már enélkül is sejtettem, hogy kevesett megyek Z2-ben, és többet Z3-ban, az elején akár Z4-ben is, ami a mostani divat szerint kevésbé produktív, cserébe nekem élvezetesebb, erről Tin-el ugye beszéltünk már többször is, most 2/3 részben Z3, kis Z4 mentem, levezetésnek Z2-n :)
    Most a kinti elképzelés a 200+watt tartása minél hosszabb távon, a versenyen 20 kili lesz a táv, azt szeretném ha ez őszre már inkább a Z2 teteje, Z3 alja legyen. :DDD

    És a kérdés:
    Ti milyen átmeneti kabátot használtok, ami ilyen 13-18 fokokban elég meleg és egyben szálálló is esetleg? Most Decás van + szélkabát, alapvetően jó ez, de ha lenne olyan ami egyben tudja, az lehet mégjobb lenne :)
    Illetve van egy Alis ilyen polár sapkám ami fülvédős is, de erre az időre már lehet túl meleg, milyen fülmelegítőt javasoltok?

    És egy kép a paripáról: :))

Új hozzászólás Aktív témák