Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Hasaggymeg #219593 üzenetére

    Én pont akkor pörgök ki, amikor bandázva tekerek és valaki lassan mászik előttem. Gyakran megállok, megvárom, hogy másszanak ki, aztán megnyomom saját tempóban, mert ha gyorsabban mászok, ha kipörög is tovább gurulok lendületből, lassú tempóban mászva azonnal megállnék és dőlök el. Tudom, tudom, egy éve még azzal jöttem, hogy képes vagyok akár trackstandelve mászni, de azóta jobb lett az erőnlétem és ennek van egy olyan hátránya, hogy elfelejtettem a kipörgést megelőző trükköket :DDD . Most jól meghajtom, aztán rombolok árkon-bokron keresztül. Lealábbis felfelé, mert lefelé az én bringámon a fék a leghasznosabb alkatrész ;] .
    Amúgy testsúly függő is ez a kipörgés, a nálan 10-20 kilóval nehezebb haverok lazán kimásznak ott, ahol én már kipörgök. Ez a kövekre is igaz, a múltkor is figyeltem, hogy a 85kg körüli haverom ahogy ráment egy kőre, a gumija kilótte oldalra és észre sem vette. Én amikor rámegyek egy kőre, szépen elpattogok rajta bringástól :D .

    -=RelakS=-: végülis egy idő után a beleszáradt tej már olyan vastag lesz, hogy átveszi a gumi szerepét, így gyakorlatilag sosem kopik el :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák