Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz xy.zsolt #173195 üzenetére

    Eh, nem hiszem ez a baj, mert írtam, hogy mehetünk rövidet is és túratempóban, nyugisan. Nem tom mi van, szerintem beleragadtak a fotelbe és egész nap görgetik a járványhíreket facebookon ;] .

    Somatom: elég szomorú. Azt vettem észre, hogy az embereket valahogy ki kell robbantani a házból, nagyon nehezen veszik rá magukat az első 2-3 kimozdulásra. Aztán ha kint vannak és megszokják, hamar rákaphatnak az ízére és már hívni sem kell őket. De amíg idáig eljuttok... na az kvára nehéz, folyton unszolni, erőszakolni kell. Dög világ van.

    (#173197) xy.zsolt: engedd majd őt elöl, hadd diktálja a tempót és soha ne előzd meg :D . Ha neki kényelmes a tempó, akkor tetszeni fog, ha kihajtja magát miattad, akkor valszeg nem.

    (#173201) szimpláncsak: aszfalton más, sőt, felétek terepen is mennék egyedül és teljesen letojnék mindenkit, ha ott laknék. Itt felénk inkább az a baj, hogy terepre senki nem megy egyedül, mert öngyilkosság, szal én sem merek. Brutális pásztorkutya falkák minden dombon, elszaporodott medvék, Menaság fele még farkasfalkák is vannak 1-2 éve. Szal egyedül nem élmény, mert egyszerűen halálfélelmed van. Ráadásul ha itt valahol elesel és eszméletedet veszted vagy valami, ott pusztulsz meg az erdőben, mert a legtöbb nyomvonalon gyakran hónapokig nem jár ember. Az aszfaltozást meg annyira meguntam már, hogy szinte undorodok :( . Kéne már a hosszú kiadós normális dzsungeles terepezés a vadonban, ahol a madár sem jár... különben kb. fölöslegesen hajtok montit :N .

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák