Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz #75376384 #171656 üzenetére

    Szép hely, mint mindíg.
    "Na de óra vagy kijelző a kormányra jobb inkább? Igazából a pulzus miatt jobb lenne óra"
    Csuklós pulzusmérés legtöbb esetben nem pontos, mindenképpen a mellkaspántot ajánlom. Ha többféle sportot űzöl, akkor óra és a kormányra vehetsz egy konzolt, amivel fel lehet a bringára is az órát rakni, ha meg csak bringázol, max túrázol néha, akkor én bringás gps-t vennék, mert egy célhardver azért sokkal jobb. Ha nem kell térkép, nézz szét Bryton fronton, vagy valamelyik olcsóbb Garmin is megteszi, ha kell térkép és navigáció (akár terepen is), akkor valamelyik komolyabb Garmin, ezekből ha nem akarsz sokat költeni rá, valamelyik régebbi modell is megteszi használtan, pl Edge 810.
    "A másik fontos dolog, hogy amikor pl telefonon nincs jel mert a semmi közepén vagyok akkor mi a garancia, hogy egy ilyen ketyerenek lesz?"
    A telefonom gyakran veszti el a jelet, meg gyakran "eltéved", ezzel szemben a Garminom csak egyszer nem talált műholdat kb 50 méteren át, de az brutál vadas sűrű fenyves helyen volt a világ végén és azóta sem volt probléma egyszer sem. Monduk a haverom Garmin Edge 130-asa a közelben is sokszor elveszti a jelet, valószínűleg a belépő fapados modellben gyengébb a gps.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák