Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz -=RelakS=- #142022 üzenetére

    Az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. A kerékpározás szuper jó sport, de azzal tisztában kell lenni, hogy ezzel fogyni, illetve izmot építeni nem egyszerű mutatvány.

    A testsúly szerintem amúgy nem sokat jelent, a lényeg az összetétel. 20-25 éves koromban nagyjából ennyi kiló voltam mint most, talán pár kilóval voltam nehezebb csúcs formámban. Most vagyok úgy 84-85kg, 178cm magassághoz, anno meg 88 körül volt a legnagyobb testsúlyom. Ennek ellenére a tükör "picit" mást mutat most mint akkor. Most van egy 40-es pajszerom, anno meg 45-ös volt, kb ugyan ekkora súly mellett. Most van egy 58-as combom, akkor meg 64-65-ös volt. Erőről meg jobb nem is beszélni, háromszor olyan erős voltam mint most. Minden izmom sokkal feszesebb, nagyobb, definiáltabb és eresebb volt, össze sem lehet hasonlítani a mostani fazonnal, pedig a mérleg kb ugyan azt mutatja. Csak annyi a különbség, hogy most rendszertelenül járogatok súlyzózni, anno meg heti 4-5 edzés, akármi történt is mentem.

    Más téma: voltam ma egy kicsit nagyobb túrán, volt alkalmam hosszabb távon is tesztelni a garmin 830-at, nekem valahogy tényleg nincs szerencsém ezekkel a kütyükkel. :) Szerkesztettem hozzá egy útvonalat, a merretekerjek.hu oldalon, feltöltöttem, rendben el is indult. Szépen navigált, majd úgy kb az útvonal harmadánál, egyszer csak meghülyült az óra. Erre jobb szó nincs, a navigáció és az egyik adatképernyő váltogatva ugrált, semmire nem reagált, csak ezt a két kijelzőt váltogatta magától. Kikapcsoltam, majd vissza, ugyan ez, a következő kikapcsolásnál már le is fagyott, csak a garmin felirat jött be, de nem ment tovább. Aztán csináltam egy hard resetet, 10 másodpercig nyomtam a kikapcsoló gombot, de hiába, ugyan úgy a két képernyőt váltogatta magától. Csak úgy sikerült működésre bírni, hogy hard reset után minden beállítást visszaállítottam gyárira, majd kezdhettem az útvonalat előröl. Ilyenkor mi van? Találkozott már más is hasonló problémával?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák