Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    válasz jjeahh #140542 üzenetére

    Én nem hurrogtalak le egyszer sem, te ellenben nem kevés ironiával poénkodsz sokszor a pályázáson. Én spec mindkettőt szeretem (fiam nem, ezért járunk "többet" bikeparkba, 3x voltunk összesen, a többi mind lift nélküli bikeparkozás, még a János hegynél is van elég sok mászás akkor is ha fogasozol), legutóbb is írtam Hasaggymegnek itt a topicban, hogy egyre jobba szeretem a technikázós mászást. Imádok pl Csóványos NHH kört menni, van fel és van le is, más dolog ha ezen múlik akkor inkább megyek Kamaraerdőre, hogy a fiam is élvezze a bringázást, ahol szintén nincs lift, de ugratósabb a pálya, és max még hárman vannak rajtunk kívül.
    Most vágom a Sölden videót alig van rajta ember rajtunk kívül. Persze kis helyeken mint Kalnica többen vagyunk... a liftnél..., de egy 1km-es nyomon kb 3-6 ember egyszerre összesen!
    Se tőled se Meszestől nem láttam szerintem még single track-es videót, ezért gondoltam, hogy csak olyanokon mentek ami duplanyomos. Ez sem egy agyon épített nyom szerintem (én le sem mennék rajta mondjuk) Ezt csak azért mutattam, hogy nem csak Flow trail-ek (porszívózott, döntött kanyaros) vannak a bikeparkokban, sőt, és milyen tömeg van körülötte! Legtöbb felvonós mind síterepnél, ahol télen sokan vannak, de ez még a látszat ellenére nem az a sport.

    [ Szerkesztve ]

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák