Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz StLui #140535 üzenetére

    Sejtettem, hogy támadásnak veszed, 5 perc múlva már megbántam, hogy megírtam a hsz-t, de már nem törölhető :) . Autóval ahol mi elmegyünk, sok helyen képtelenség végigmenni, de majd még lövök néha videókat és meglátod. Szerintem amíg nem tekersz egy kiadósat velünk, Erdélyben, addig nem fogod megérteni miért csinálom azt és miért szeretem, ahogy én sem tudom, hogy egy enduróval mennyire élvezném a lejtőzést. Valszeg sokkal jobban, de a pályák ettől még valszeg sosem fognak vonzzani. Az, hogy az ottani hegyekben semmivel nem vadasabbak és "felfedezetlenebbek" a körülmények, mint egy pályán megértem, de azért felénk tuti másak a körülmények. De nem is értem miért kell erőltetni ha nekem nem tetszik a dolog, sokan mászni nem szeretnek... és? Amit írok, csak akkor ellentmondásos, ha nem jön át a lényeg.
    Tempó: mostanság ez nekem felfelé egyre inkább lényeges, mert fejlődni akarok mászásban, lefelé kezdem egyre kevésbé értékelni a száguldást, főleg, hogy mostanság sokat estem.
    Grammok: ha adott két alkatrész hasonló áron, és egyik könnyebb, akkor a könnyebbet veszem, mert az én súlyommal úgysem megy sz*rrá. De ezt már sokszor leírtam, nem értem ezzel mi a gond.
    Szal mi ellentmondásos? Én mindíg csak azt írom, hogy ÉN mit szeretek, mit nem és miért, de valamiért mindíg támadásnak veszed és megpróbálsz győzködni. De minek? Simán csak leírtam a szubjektív nézőpontomat, ahogy sokan mások is teszik különböző témákban fórumon, támadás, itélkezés és személyeskedés nélkül, amiért neked más igényeid vannak, azért még nem biztos, hogy ellentmontásos vagyok és helikopter :F .

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák