Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    Az utóbbi egy évben nagyon gyűjtöm a defekteket, pedig előtte nem voltam egy defektes típus. A vicces az egészben az, hogy amióta tubelessre váltottam, azóta még sűrűbben kapok defektet :DDD . Hogy miért nem nyávogtam miatta? Nos ezért:

    Tubeless 1. defekt: észrevettem, hogy a hátsó gumin van egy fehér folt, majd másnap fura volt, hogy 1.8 bar-ról 1.3 bar-a lement a guminyomás, szal valszeg defektem volt és észre sem vettem :D
    Tubeless 2. defekt: láttam, hogy valami fém szeg-szerű alkatrész vagy mi a földön hever, de sajnos a hátsó gumival nem tudtam kikerülni, ezért lyukat ütött a gumiba. Megálltam, megnéztem, fehér folt volt a gumin, mentem tovább.
    Tubeless 3. defekt, ez ma történt: hallom egy lejtőn, hogy minden kerékfordulatnál valami csattog a sárvédőn, nyugodtan beereszkedtem, majd a lejtő végén megálltam nézzem meg mi az. Egy drót beleállt az első gumiba, kihúztam, megjelent egy pici fehér folt, még a guminyomásból sem vesztett semmit :))

    Szal eddig áj láv tubeless :DDD. Ennyi defektel már engem is b*romira zavarna a folytonos útszéli belső foltozgatás, cserélgetés.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák