Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Katsu

    aktív tag

    Sziasztok,

    Nagyon köszönöm mindenkinek az ötleteket, tapasztalatokat.
    Nekem 10km-es távról van szó, ami napi 20. :) Szinte csak sík szakaszról van szó. Röviden a soroksári út és a múzeum körút.
    Én sajnos az utcai, normál ruhákban nem tudok (nem akarok) tekerni, mivel rettenetesen izzadós vagyok. Feltehetőleg az asztmám és a cukorbetegségem miatt, illetve edzetlen is vagyok még mindig. Szóval nekem nyárra van kimondottan kerékpározáshoz vízelvezetős alsónadrágom, pólóm, hosszúnadrágom, hosszú ujjú felsőm és fejkendőm. Cserélhető lencsés napszemüvegem (ebből a sárga lencséset szeretem a legjobban). Van maszkom is, de azt nem tudom hordani, mert a szemüvegtől nem fér el. :(
    Hosszú ujjú kerékpáros kesztyűm is van, eső ellen nekem is van kabát. De úgy érzem, hogy mindez 17 fokig elég. A fejkendőben már fázik a fejem. A cipőben érzem, hogy a lábam is kezd, ez sima sport cipő.
    Lestem mindenféle thermo-s sapkát meg kabátot, de sapka 5k-tól felfelé? Rettenet.
    Muszáj leszek kipróbálni az utcai dolgokat kezdésben. Viszont az említett helyeket figyelni fogom, hátha felbukkan valami akciós téli kerékpáros ruhadarab.

    Gondolom ráadásul nem elég 1 szett, legalább 2 kéne, hogyha kimosom a hét közepén, akkor legyen mit felvegyek másnap.

    Az ízületeimet féltem nagyon, amúgy sem a legjobbak már, pedig még csak 30 leszek.

    Szóval "röviden" ennyit rólam és a felszerelésekről. :)

    Jajj, majdnem elfelejtettem. Kerékpár külsőkről írnátok valamit, hogy milyet szerezzek be? Minél szélesebbet és mintásabbat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák