Hirdetés

Aktív témák

  • niti

    aktív tag

    válasz rii #7662 üzenetére

    Tudod, az az egy baj van, hogy mindenhová csak nem lehet eljutni bringával. Legalábbis a mai időbeosztás mellet... Szóval mi tegnap felmentünk CM-re Kecskemétről. Vonattal 7000 Ft-ból jött ki kettőnknek, üdülési csekkel fizettük. (Ifjúsági kedvezményt adtak, ami csak hétvégén jár, hétköznap azt hiszem 9000 Ft lett volna a tarifa). Autóval ez körülbelül 3000 Ft-ba került volna, ha valamelyik városszéli benzinkútnál hagyjuk az autót. ha bemegyünk a városba, akkor is max 4000. Sajnos bicikliszállítót még nem tudtunk rá venni, ezért maradt a MÁV.
    De mindig nem lehet ezt sem megjátszani. Nagyon drága, és még körülményes is, szóval tetszik- nem tetszik, kifizetődőbb hosszútávon az autó, még a járulékos költségeivel is... :( (Az újautó- vásárlással én sem értek egyet, de ez most nem kapcsolódik ide)
    Bocsi, ez már így is off volt.
    Városba mindenképp a bringa, ez egyértelmű.

    Az aluljárós esethez meg annyit tennék hozzá, hogy kár volt szerintem így elveszteni a fejed, tudod, okos enged, így meg majd félig- meddig joggal mondja majd a csaj, hogy "azok a barom biciklisek"... Remélem, ezzel nem bántottalak meg.

    Szerk: off

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák