Hirdetés

Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    Hali!

    Cross bringám után megérett az idő, hogy év vége felé valódi montim legyen, most tervezgetek. Habozok, hogy vegyek egy Magellan Pyxis Team vázat közepes felszereltséggel, egy-két év alatt felfejlesszem nagyon jóra, és utána vegyek bele fully vázat, vagy pedig rögtön össztelóssal kezdjek, amit igazán szeretnék.

    Kedvencem egy Kona Kikapu lenne, de a komplett bringáknak borzasztó a felszereltsége, néztem még ezt a Meridát is [link], ami szintén harmatgyenge a vázon kívül, de kb. ebben kimerült eddig a nekem tetsző vázak listája. Olyan 250-ből szeretném kihozni úgy, hogy tudom, hogy ez áldozatokat igényel. Egyelőre a jó váz a lényeg valami pop lockos Rock Shox telóval, meg dual control fékváltókarok (ezt szeretem :) ), viszont tárcsafékre pl. nem hajtok egyelőre. Tkp a Kikapu 2008-as utódja, a Four is tetszik, de nem tudom, mennyibe fog fájni nálunk egy ilyen [link], ha majd kapható lesz...

    Tudtok tanácsot adni esetleg pro vagy kontra, honnan érdemes nekikezdeni? XC felhasználásra kell, ez biztos, nem versenyzek (max később hobbiból pár maraton :) ), ezért nem kell semmi könnyű meg karbon cucc, lényeg a tartósság. :D Ja, és garancia mániákus vagyok, szóval korrekt helyi ügyintézésű márkára vágyom. :DDD Ha tudtok adni pár hasznos tanácsot, megköszönöm.

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák