Hirdetés

Aktív témák

  • tr00p3r

    őstag

    Köszi mindenkinek. Tegnap este végeztem vele, bár még apró finomítások szükségesek. Jobb képeket csinálok ma du a kertben.

    A FOX helyett, hosszas gondolkodás és forgolódás után, mégis a SID Team-re esett a választásom. Egyrészt itthoni származású, tehát van rá egy teljes garancia (Speed-way). Másrészt 0 kilométeres, kormányról zárható (az árban benne volt a poploc kar is) és garantáltan én használom először. Az sem elhanyagolható előnye, hogy részletekben tudom kifizetni és nem kellett egyben, otthagynom egy raklap pénzt.

    A FOX használt volt, igaz elvileg csak 4 hónapot. Áprilisig van rá garancia (szintén Speed-way), ami azt jelenti, hogy egész télen ketyeg ugye, amikor alig használja az ember. Csak villáról zárható, ami azért lássuk be, egy komolyabb vagy technikásabb emelkedőnél, nem szerencsés. Ezen kívül bennem volt, hogy jó, hogy csak 4 hónapos, de milyen volt az a 4 hónap? A srác akié a FOX szinte minden XCM és XCO versenyen ott volt, belföldön és külföldön egyaránt. Elvben 1500 km van az F80-ban. Bár a FOX V-fékes is volt, de nem gondolnám, hogy csalódok az XT tárcsákban és azt sem, hogy visszatérek V-fékre.

    A fentiek alapján nyert a SID Team. Még nem bántam meg :DDD A Syncros kerekek nem csak szépek, de nagyon jól vannak összerakva. A 2008-as XT tárcsafékekről eddig csak jót hallottam. Amint lesz lehetőségem le is fogom tesztelni a bringát. Tegnap csak a sötétség tartott vissza....

    Volna kérdésem is:
    - a tárcsaféknél, hogy tudom állítani, hogy rövidebb legyen a fékkarok útja?
    - bekötöttem a poploc kart is, de valamiért nem zár a villa. Kell valamit állítanom rajta?

Aktív témák