- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlovi
senior tag
-
alázógyík
addikt
De rég láttam már, be is linkelem.
-
faragojof
őstag
Itt a tavasz! Nagyon jó idő volt ma is!
"Formicate Under Command of the King,,
-
chipi-85
senior tag
-
fero02
nagyúr
-
george11
addikt
holnap péntek
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
tisztelt köcsögtopic !
Hol lehet a városban(központban) konditermet találni, ahol futópad is van ?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Zsadi
őstag
Idevágó szakmai :
Ajánlott 195/60 R15 nyárigumi márkát tudnátok mondani? Ami bevált, megbízható.
ADAC teszteket már nézegettem, de jobban hiszek a tapasztalatoknak.Tök átlagos használat, főleg város, plusz a nyári kirándulások belföldön.
Köszi! -
Szlovi
senior tag
-
csaszi72
senior tag
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
gézu
őstag
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
faragojof
őstag
válasz george11 #29319 üzenetére
Be kellene nézned Arany Homok szálló konditermébe, hátha felfejlesztették már annyira, hogy az is van. Aztán ott a fittnesz klub a szalag-ház mögött, ami kimondottan hölgyeknek van kitalálva Ott szerintem kell hogy legyen. Vagy marad a Szil-Coop.
"Formicate Under Command of the King,,
-
Outlander
addikt
Ha nem ezt a beteg méretet akarod mindenképp venni, akkor 185/65-el jobban jársz, mert az tömeg méret és váltója ennek... mondjuk van sok 195/60 is, de nem annyi mint ebből.
Hankook K425
Uniroyal Rainexpert
Dunlop Streetresponse
Ezek mind 15-ezres árkategória, és mondhatni prémium...
Vagy vannak 10k környékén ilyen kingstar, mentor, vagy hétfőtől az auchanban a debica meg kormoran... viszont ingyen felrakják.
Vagy használtban nézelődsz, de ami most megy, használtgumiban az valami borzalom...
Néztem ebben a méretben két hirdetés típus van...
3-4mm körüliek... >10k-ért a 4 db, vízesen fényképezve, dotot letakarva, h ne látszódjon mennyire cement szürke a tizenéves gumi... ezek kb 1 nyarasak, de ha kiszámolod h egy ötösért teszi fel a gumis, akkor már ott vagy h minek?
Illetve vannak a 6-7minisek, 30-40 között, ami tekintve az új árakat, én drágállom.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
faragojof
őstag
TeeBeeeee! Készüljél!!! Legyűrjük Tiszaalpárt!
[link]
Természetesen mindenki meg van hívva!
Agresszívebbeknek mondom. Ez Nyárlőrinc, itt nem fejelgetünk szőlőkarót!"Formicate Under Command of the King,,
-
-
DeltaPower
addikt
Tudom topicgyilkos vagyok, de legalább lesz igo-s androidos navi [link]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bubi92
őstag
válasz DeltaPower #29338 üzenetére
pont idejében
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #29338 üzenetére
Ezek tuti h biztosítási csalásra hajtanak... [link]
-
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Outlander #29342 üzenetére
Azért akadt meg a szemem rajta, mert a nyárra nekünk is "venni kék" valami gummát, olyan 185/195 15" méretben.
De eddig még a felnit sem sikerült megvenni, szóval valami "költséghatékony" de azért jóféle kell, nem pályázni, csak ilyen átlagos felhasználásra.
szerk.: nyilván ilyen 1-2e./db különbségem már nem fogok spórolni, akkor inkább lesz a "jobb", gumistól, szereléssel[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Outlander
addikt
válasz M_o_g_y_i #29345 üzenetére
Gyakorlatilag... mindenhol bele lehet alkudni vagy a postázást vagy a szerelést az árba..
Szaaal, nyugodtan nézelődj a neten...
Ebben a méretben mint írtam a debicák 10-12 között vannak, ellenben dunlop meg már van 13-15 körül... mondjuk ha beszorzod 4-el az már különbség...
Idén elöször én is, csájna gumit teszek fel, aztán lehet h júliusban a vaterára teszem fe
semmiféle komolyabb értékelés nincs róla, de hátha nátha.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Az ciki ha két perce könnyezek ezen?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest