-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz alázógyík #28558 üzenetére
Most beszéltem az In..tel ügyfélszolgálattal, előtte pedig a "Mindégtévé"-vel.
Azért az előbbivel anyagilag jobban járnék, amellett nem tudom jelenleg nem fut-e valami "extra-akcijjó" hogy ha náluk kötök szerződést...
Leváltva a tré-t.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
chipi-85
senior tag
Dejó hogy már heti kétszer emelhetik a benzin árát
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Occóhűtés(hányóssmájliiiiii)
(#28562) bsh : me csak Ki a franc vesz ilyen okádék valamit főleg ennyiért!? Drága de legalább nem jó semmire
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bsh
addikt
tegnap felraktam skype-ot, de a videókamerám nem működik vele. az mitől lehet? táp? msi?
messengerben is működik meg a kamera sajtá programja szerint is, de skype-ban a videóbeállításoknál csak fekete háttér előtt forgó "homokóra" van. -
faragojof
őstag
Én úgy hallottam, folyamatosan tesztelik a videós részt a szkájpon, ezért időnként nem működik. (Mondjuk szerintem mindig is nyűgös volt...) A messenger meg leáll talán áprilistól, és ezért erősítik a szkájpot. Én még futottam bele olyanba is, ha a messengerben be volt állítva a videotelefonálás, akkor a skype nem látta a kamerát.
Ezen meg úgy meghatódtam, hogy elakadt a szavam. Hát van ilyen is?!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Wictor
őstag
Emberek!
Érdekelne-e valakit 1-1 T-Mobile előfizetés? Van egy régi aranykártyás Eco díjcsomagos (2020 Ft havidíj, 29 Ft perc- és sms díj) és egy Mozaik XS díjcsomagos (3200 Ft havidíj, 34 Ft percdíj, 200MB net, 10 ingyen sms).
Ingyen átvehető, aki átveszi, kap mellé egy alap Alcatelt, az átírás költségét vállalom és megegyezés alapján 1 havidíjat pluszban ki is fizetek helyben.
Az Eco 2 éves hűségidejéből már 11 hónap van hátra, a Mozaik XS-éből még 19 hónap. Jobbak, mint a kártyás csomagok, semmi tartozás, vagy részlet nincs melléjük, csak át kell íratni, használni, havonta fizetni. Ennyi nagyjából.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Ezeknek az árgep.hu meg arukereso.hu árdiagrammoknak mennyire lehet hinni?
Mert ha nem kamuzik, akkor nyáron jóval olcsóbb az ami most "drága"...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
bartucc
addikt
válasz Outlander #28576 üzenetére
Elvileg, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján mindig korrektek voltak. Intrudert még bevallom, szégyen és gyalázat, de nem vettem interneten keresztül, de fényképezőknél, telefonoknál, pc alkatrészeknél sose volt eltérés a valós, és az általa kiírt árakkal-diagramokkal.
Ja és, a diagramot egy m-el írjuk.
Mod: Egyébként, van olyan dolog e világon, amire te kiadnál 500Ft-nál többet?!
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
A hozzáértőbbjét kérdezem, ki mennyire taksálna egy full dobozos-tartozékos, már nem garis Vapor-X hűtéssel szerelt Sapphire 5770/1Gb-ot?
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
DeltaPower
addikt
válasz M_o_g_y_i #28584 üzenetére
20-nál többet semmiképp, de inkább 16-18k körül. 22,5-ért van ph-n új 7750, de vaporx 5770-et is találtam 15-ért.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz DeltaPower #28589 üzenetére
Előre szóltam, hogy én nem értek hozzá.
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #28589 üzenetére
18-19 ezerben gondolkozok én is, 7770-re váltanám le. Egyrészt a kisebb fogyasztás miatt, másrészt meg gyorsabb, harmadrészt mert van egy AC S1-em, ami csak kihasználatlanul hever a polcon, és az tuningot is lehetővé tenne a 7770-en, ésszerű keretek között.
Te vettél már kártyát?
-
chipi-85
senior tag
-
bsh
addikt
ez melyikőtök kutyája?
-
bartucc
addikt
Keresek 2x2Gb ramot, jó 1333-as is, nem kell semmi extra, de gari legyen rá. Irányár: 5000Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest