-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
se a fórd, pedig én tudom hogy aztat is nagyon szereti az ótlander
amúgy meg ha ilyen finnyások vagytok vegyetek róvert! angol osz' még szar is!"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #28398 üzenetére
Szerintem ne keressünk különbséget aközött, hogy kisebb, vagy nagyobb kárt tud okozni, mert csak nagyobb és még nagyobbat tud. A kisebbet akkor okozza, ha hozzá se nyúl, csak ránéz.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #28398 üzenetére
Én mindenhez értek..... csak most épp rámnyitotttak és dolgoznom kellett...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
alázógyík
addikt
Teljesen ON totyik kérdés.
Ha nem szedem le a láncot a bringáról, akkor hogyan/mivel érdemes megtakarítani?
-
bubi92
őstag
válasz alázógyík #28410 üzenetére
egy 10 perce végeztem ugyanez volt a program. én mosószeres, zsíroldós forró vízbe beáztattam az egyik felét. (persze lánctányérról leszedve, hogy beletudjon lógni.) aztán körömkefével végig sikáltam. ugyanígy a másik felét. végezetül törlőkendővel végig takarítottam az egészet. elég pepecselős munka. ha lenne láncbontóm akkor leszednám, bele kolás flakonba, tele kavicsokkal, meg benzinnel vagy brigéciol-al rázni, hagyni állni, rázni megint. aztán megfogni a lánc végét és pörögni mint a körhinta, hogy a sok szar kiszálljon belőle. aztán mehet rá a kenés!
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Sovány szakácsban sose bízz!
-
zizou
tag
válasz Outlander #28393 üzenetére
"Egyébként mi a konkrét hiba?"
Hát ez naggyon speciális autó (Vel Satis) és itt a hibalista (copy egy másik fórumból)
"- külső hőmérséklet összevissza (semmit, vagy -30fok körül, vagy 5 fok körül mutat) műxik
- rádió antenna egy ideig jó, utána "leszakad" (=közeli adókat fogja, de a távolabbiak esetén sistergés a műsor...)
- airbag lámpa néha kigyullad (beázás vagy kormánycsatlakozó volt a tipp, még nem sikerült szerelőhöz eljutnom vele)""Az élet egy vadkörte, de ez még nincs bebizonyítva"
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Outlander #28421 üzenetére
Nekem is szóljatok, menni akarok röhögni. A rácsatlakoztatás után majd bővül a hibalista:
-füstöl
-szikrázik
-nem indul
-lángol
-ha el is indul nem áll le
-még jobban füstöl
-néger gyerekek potyognak a kipufogóbólNekem az tetszett amikor Outlander a Mengelére akart "rácsatlakozni", kár volt neki megmondani hogy azon nincs ilyen. Szerintem órákig kereste volna a csatlakozót.
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #28424 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz ott se voltam, igy hoztad ide, egyébként is mondtam h nem értek hozzá...
Mengelén bammeg nem h ecu, de még rendes vezérlés sincs... Olyan mint egy kamaz, elfordítod a kulcsot és még jár a motor vagy 2 percig...
[ Szerkesztve ]
-
Honda_Fire
tag
válasz WunderKinder #28430 üzenetére
különleges akció PACK 1 :
2 db DDR1 1Gb ram, 2500+ os barci + hütő , 40 es ata winyo 2x512 ddr ram
Ati 9200 agp vaga, Thermaltake M5 dobozos ház,Holnapi átvétellel kecskeméten 10k!
szerk, holnapi napig él így,
[ Szerkesztve ]
Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
DeltaPower
addikt
2 gigás noti ddr2 van valakinek eladó?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
tibibi
őstag
válasz DeltaPower #28433 üzenetére
nincs
-
csaszi72
senior tag
nekem se
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bartucc
addikt
Egy gigás, 800-as van picipénzért. 2Gb-os nincs.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
ekrisztian
őstag
válasz Outlander #28421 üzenetére
"- külső hőmérséklet összevissza (semmit, vagy -30fok körül, vagy 5 fok körül mutat) műxik /szenzor fos/
- rádió antenna egy ideig jó, utána "leszakad" (=közeli adókat fogja, de a távolabbiak esetén sistergés a műsor...) /rádió tuner fos/
- airbag lámpa néha kigyullad (beázás vagy kormánycsatlakozó volt a tipp, még nem sikerült szerelőhöz eljutnom vele) /kormány spirál fos/
De ha bunkó akarok lenni akkor törve volt az autó eleje a rádió meg szimplán szar és/vagy az antenna erősítős és nem megy ki fejtáp..
No de nem értek én hozzá... -
alázógyík
addikt
válasz ekrisztian #28438 üzenetére
Sose láttál autót, csak Toyotát.
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Outlander
addikt
Csodálatos felni, csodálatos gumival... olcsóért.
-
WunderKinder
aktív tag
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #28445 üzenetére
Amúgy ezt a gumit nézve, már bánom h levettem a az én húsos gumijaimat, amik szinte zsír újjak..
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Outlander #28446 üzenetére
Ez szinte új gumi, még minta is van rajta. Nézd meg a forma 1-ben is milyen kicsi mintával mennek és milyen gyorsan. Ez biztos valami különlegesen sportos rácsingkompáund gumi. A repedések meg az alászorult levegő elvezetésében játszanak fontos szerepet ezzel is literekkel javítva a fogyasztást.
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #28447 üzenetére
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest