- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz OP-ToTo #28300 üzenetére
Akkor már csak egy erősebb antenna kell és már jön is rajta az áhított két csatorna
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Hát, ha már az M1HD jön neki, akkor úgy gondolom, a mostani is megfelelő lenne, csak gyenge.
Az mondjuk elvitathatatlan tény, hogy általad linkelttel valószínűleg hibátlanul működne
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
OP-ToTo
aktív tag
Az a baj, hogy akad mint állat Az előbb 1x volt jó, elszóltam magam azóta nem megy. Nem tudom, hogy a jel rossz vagy mi a baja. Sosem használtam, szerencsére van még rá garanciám augusztusig. 11k körül van az új ára, van hozzá mindenféle kábel, pl egy micro valami amiből Svideo, rca, Audion In 2xrca megy befelé + távirányító miegymás. Igazából eladni akartam, de ha nem viszi el senki akkor elkezdeném használni.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
csaszi72
senior tag
Nem is mondták, hogy a Dáj Hárd Öt az egy reklám film. Merkedes reklám....
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bsh
addikt
ez nem így van, mert azok a csatornák alacsony frekvencián vannak, amit akár régi vhf antennával is lehet fogni. a többi csatorna magasabb frekvenciatartományban van (uhf). a vhf antenna karakterisztikája meg olyan, hogy az uhf tartományban meredeken esik a nyeresége, magyarán ott lóf@aszt sem fog, akármekkorára is csinálod.
ezért kellett fateréknál lecserélni az antennát erre a szélessávúra. -
Honda_Fire
tag
Kellene nekem kondenzátor egy pár darab :
2-5db 1800 μF 6,3 voltos
2-10db 1000μF 10voltos( alaplapjavítás végett. )
Ugyanitt eladó : Gigás DDR ram ( egyelőre teszteletlen. ) 3,5k ért
Nokia N97 mini hirdetése fenn van ph!-n
meg majd lesz egy 2500+ os barcis konfig!Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html
-
aXXon
őstag
Oké, meggyőztetek. Egyébként nekem is ilyen pöcs antennám van megszólalásig, mint Csaszinak, de nekem nem jön, csak a csatornalista
-
csaszi72
senior tag
válasz Devid_81 #28311 üzenetére
hitetleneknek!
Becsöngetsz, ajtóban leteszed a két Stellát, és ha nem gyün a kép az említett cuccal akkor kifelé kapsz a te két Stellád mellé egy harmadikat, ha gyün az összes free csatorna akkor enyim a hozott sör./megélhetési alkoholista, ezt asszem itt hallottam/
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
1-azért nem xar
2-bocsesz Devid_81
3-akkó te hozd a sört aXXon, akit nem láttunk a totyiksörön Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
aXXon
őstag
A kérdés első sorba csaszi72-höz szól, de bárki aki tud valami infót, ossza meg
Szóval tudtok e valami helyet Kecskeméten, ahol csinálnak dögcédulát? A párom farsangkor katonának öltözik a munkahelyén és a hitelesség kedvéért felmerült ez a dolog, ha nem egy nagy ára van, akkor lőnénk neki ilyet.
Emlékszem, anno Ramiussal a Westendben talán láttunk egy automatát ami csinált, egy ilyen is megfelelne, de nem tudom van-e ilyen valahol a városban.
Előre is köszönöm a SEGÍTŐ hozzászólásokat
-
csaszi72
senior tag
dögcédulák, nem sok gravírozóst ismerek, de a yarddal szemben van, én is oda járok
Mathias mellettadjak egy-két military eszközöt?
pl ajánlanám hot short nadrághoz a Safariland combtokom[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
Kösz mindkettőtöknek, utána nézek.
-
csaszi72
senior tag
válasz ekrisztian #28328 üzenetére
mert...... nem tom
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Devid_81
félisten
válasz csaszi72 #28316 üzenetére
En kerek elnezest, de utolag rajottem am, nem is ertem most ezt amit irtal, meg lehet igy sem, hogy nem nekem szantad!
Ha meg nekem szantad, akkor meg kevesbe se nem ertem!Oke a dajhard jo, had kerjek ujra elnezest mindenkitol!
En aszittem szar, de soha nem voltam benne biztos!...
-
Devid_81
félisten
Amugy nem lattam meg ezt a Dajhardot, csak haverok lattak, es lehuztak nagyon, az imdb-n sincs mar lassan neki pontja, lassan Asylumek tobb pontot kapnak par filmjukre, pedig Ok aztan szandekosan sz.rtot csinalnak, hozzateszem szandekosan, es pozitiv kasszaval.
De ilyeneket nem merek am a filmesbe irni, ott most amugy ez a tema napok ota, hogy milyen az igaz dajhard, es ez most nem is igazi, de igazi, de nem, de brusz bacsi mashogy szokott nezni pisalas utan, nem mint ez, stb....
-
aXXon
őstag
Első sorban a kisgyermekkel rendelkező topiklakókat kérdezném, hogy nem e megvan valakinek korongon a Monster High című rajzfilmsorozat?
-
-
faragojof
őstag
"Formicate Under Command of the King,,
-
pc-user
senior tag
Vennék PCI (min. 16 mb) videokártyát.
-
bartucc
addikt
Jó reggelt mindenkibe!
faragojof: még jó hogy Yamahát kaptam, nem ilyet.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest