- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
Maximálisan megértem az aggodalmadat, de most egy kicsit beleképzeltem magam főnököd helyébe, visszaemlékezve saját fiam születése előtti pár napra:
Leeeeszarom a problémádat mikor holnap gyerekeeeeem leeeesz!!!! És a látogatásra még ki kell józanodnom is!!!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Outlander
addikt
Eeeellllsssssőőő
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #29062 üzenetére
Sztem, 20 év múlva már egyik sem marad meg.... annyi idő alatt simán lebomlik a műanyag amiből e modern autók vannak...
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #29065 üzenetére
Ami elég jól el van rejtve ahhoz hogy a fémgyűjtők ne találják meg.
Abban viszont igazad van hogy a mostanában gyártott autók nem nagyon fogják megérni a 20 éves kort, vagy egy darab eredeti alkatrész nem lesz bennük addigra."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Devid_81
félisten
válasz DeltaPower #29067 üzenetére
Nem sok veteran auto lesz a mostani gepekbol az is biztos.
De szerencsere az autogyartas vilagszerte pang meg igy is...hatha meg tartosra csinalnak mi lenne...
-
Outlander
addikt
-
bartucc
addikt
5000Ft-ig keresek minőségi tápegységet, valamint 40-80Gb-os ATA vinyót 2500Ft-ig.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
bartucc
addikt
Mindenki mosson lábat, bedugott táppal a kezében!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
csaszi72
senior tag
múvi estére jof-nak
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Outlander
addikt
-
bartucc
addikt
válasz alázógyík #29072 üzenetére
Egyébként is, nem beszólogatni kell, hanem keresse mindenki elő az elfekvő vinyó és tápkészletét!
Outlander: igen, szerintem is szebb, mint a Punto.
aXXon: elejét elnéznve, igazi hókotró
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
20-as, 40-es maxtor ata vinyójaim vannak, de fingom sincs milyen állapotúak. 1-2 működő is lehet hogy akad.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
-
daninet
veterán
Ez melyiknek a telefonszáma?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
fero02
nagyúr
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz daninet #29088 üzenetére
Na lebuktam
De azért mindig keresnék segítséget, a Szelidi tóval kapcsolatban
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
aXXon
őstag
Nincs is jobb, mint egy jó kis gyógytea, minden ízesítés nélkül
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bubi92
őstag
-
aXXon
őstag
válasz DeltaPower #29093 üzenetére
Ilyenkor estefele citromfüvet szoktam tolni, de most betegség miatt a kakukkfű a menő
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
daninet
veterán
válasz bubi92 #29096 üzenetére
egyik se jó
de ezt a fűzabálást se szabad elkezdeni, páran annyira beleélik magukat ezekbe (többnyire mindig megy, hogy kurva egészséges, meg a földből jön rossz nem lehet) a hallucinogén álmokba, hogy felveszik a sámán hitet meg ilyen szarságok és ez nem vicc.
Van egy gyerek, egy blogot vezet, az ilyeneket nyom, hogy ha elég teát iszik, álmában elalszik és mint az inceptionben álom az álomban, és látja magát kívülről és tudja irányítani meg beszélgetni magával.
sztm minden ilyen pszichedelikus megváltoztatja egy idő után az ember gondolkodását és nem pozitív irányban. A szintetikus szarok más kategória, mert az mind nettó méreg valam "kellemes" mellékhatással. De senki ne drogozzon, fulladjatok sörbe[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #29098 üzenetére
Inception-os dolog nekem is volt már, álmomban felébredtem vagy 5x de közben még mindig aludtam. Semmi vegyszer nem kellett hozzá csak egy laza kis 39 feletti láz.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
ennyit szerettem volna mondani mára. bár lehet az egész hétre
köcsögtopic"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest