- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #29699 üzenetére
Fogalmam nincs mi alapján, de sok kinti tablet klasszisokkal jobb mint amit itthon átmatricáznak valami brandre. USB töltés spec azért jó, mert elég hülye meg saját szabványú csatlakozókat használnak, ha megtörik akkor szopacs apacs.
Norb3rto: Újabb lépés a terminátorok felé
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
daninet
veterán
A nap hőse:
Drukpa Kunley was a Buddhist Monk who promised women a path to Nirvana through the use of his penis, or “Flaming Thunderbolt” as he liked to call it.
forrásMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
Hehe. 8 éve ingázom. Akkor még a franc se gondolta volna, hogy most az esti buszon ülve, a telót hotspotnak használva, egy tablettáról kommentelek egy Fórumba.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
Ma spam levélből...
Szia, Szamanta vagyok! Én egy masszőrhölgy vagyok! Tetőtől talpig masszírozok, testápolóval. de ha más igényed is lenne akkor szeretettel várlak, a belvárosban, nyugodt, diszkrét, kulturált környezetben!! Hívhatsz bármikor!
Hello! Ich sprechen deutsch. Ich kánn gut masszas machen für dich. und, niht núr masszás. Wen du willst, ruf mich án! Zeer diskrét, in centrum! Hello! I speak little bit english!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Devid_81
félisten
válasz Chaser #29707 üzenetére
Szerintem ez ugy megy amit talalnak raktaron, vagy a foldon szetszorodva azt rarakjak.
En mar talalkoztam par erdekesseggel, egyik ismerosom rendszeresen rendelte oket Kinabol.
Sok olyan kutyut lattam amin latszolag rajta volt ez az, vagy benne volt ez az de megsem volt....tudnak azok a kis rizsevok ha akarnak!...
-
Outlander
addikt
Tudnae valaki nekem ajánlani bluetoothos headszettet, olyat, ami full kompatible és nem csak a beszéd hangot, de a zene lejátszót is áttolja?!
Jelige: sima öccáé.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #29716 üzenetére
iphon antenna
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Devid_81
félisten
Edesseg utan vigyazzatok a PH ertekre!
Szerk: ami ennel is fontosabb, figyelj oda mit veszel a szadba!
Ennyit a jo tanacsokbol, most joccaka van![ Szerkesztve ]
...
-
M_o_g_y_i
őstag
(#29722) Devid_81: bezony, de még mennyire...
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
chipi-85
senior tag
Idén jön valaki ide?
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #29726 üzenetére
700K-ért?
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #29726 üzenetére
Úhhhh, baaazzzzee.... nem tudnám leírni úgy az érzéseimet, h ne kapjak érte 3 nap pihit!
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Devid_81
félisten
Sracok, kozottetek sok az autos.
Erdekes lehet-e szamotokra (vagy barki szamara) jobbkormanyos auto?
Idekinn sokkal olcsobb, odahaza meg sokkal dragabb az auto, de csereben at kell ulni a masik oldalra ha vezetni akarsz
Persze azt mondjak az ugyesek, atalakithato mind, csak kerdes mennyire eri meg vele genyozni.
Lehet inkabb bontasra kellene csak vinni valamit ha megyek?!
Otletek?...
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #29735 üzenetére
Nem igazán keresik, még annyiért sem tudod eladni mint kint, magadnak sem nagyon éri meg, mert iszonyat nagy rá a teher...
Ámerikai autót vegyél, mert az is olcsó kint, ellenben rendes helyen van a kormány, viszont azt meg még annyira sem keresik, de ha mégis akkor haszonnal tudod eladni...
Jah, ezeket itthon csak angol jogsival vezethetsz.... viszont magyarországon meg nem lehet angol jogsid, mert ha itt vagy akkor mmiért nem magyar...
Ha meg bontásra hozol valami szutykot 50-100 fontért, akkor trailerrel kell hozni, ami sok pénz, ha meg tudna jönni a saját lábán, német rendszám és biztosítás 100 font körül, ótópálya matricák plus fogyasztás.. stb.
Szaal igazából több a copás velük, mint ha osztrákból vagy németből hozod...
stb...stb...stb..... minköt nem érdököl.
-
faragojof
őstag
válasz chipi-85 #29731 üzenetére
Ki kell hagynom. Pedig éveken át mentünk minden évben, motorra is, bringára is, luxus autóra is. Lőj fényképeket a hostess csajokról, és azokkal banoltasd magad! Az azért másabb, mint a netről linkelgetni.
Ihol egy, kedvcsinálónak: Motorkiállítás '07
MOD:
............. Á, mégse....
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
-
Devid_81
félisten
válasz Outlander #29737 üzenetére
Outlander & bsh
Ertem en, csak gondoltam neha hazamennek, es vinnek a seggem alatt valami fostot, ami addig elgurul, es dupla haszon, otthon vagyok szeretett orszagomban, hudejo, meg viszek egy tobb millio fontot ero autot, amit majd sokmillardert eladok, mert otthon mindenki erre vagyik, meg a majusi jegesore
Jovan, megyek majd repulovel!
Errol jut eszembe, repulo, bontasra valakinek?...
-
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #29743 üzenetére
Tesóm szokott még haza mászkálni kisbusszal, meg 1-2 emberrel meg a szarjaikkal, mert egyik sem normális
Egy ilyen kanyar, erőssen csapkodja a 200k-t...Repcsiért mennyit fizetsz?
Oda út 15 font, maga repjegy 20font (ha nem elötte nap döntöd el h jönnél), itthon meg 2k-ért lehoz a vonat Kecsóra....
Szerintem gyere haza egy Dodge rammal, az keveset fogyaszt...
-
bsh
addikt
ha már autós téma... azt úgyis mindenki szereti szagérteni
kicsit fosch a nyári gumim esőben, meg kissé el van öregedve már, gondoltam le kéne cserélni, bár még ezt a szezont el akartam vele menni. szóval valami olyan kéne, ami esőben sem dob le az útról, elmenjen vagy 30e km-t.
a másik, hogy 175 és 185 a gyári méret, de sokan használják 195-tel és elfér az is simán, lehet nekem is ki kéne próbálnom? bár sokkal az sem szélesebb, mint a mostani 185-ös. érdemes? (valamiért ragaszkodok a gyári méretekhez, gyári alkatrészekhez, stb.)
szóval 185/60/R15 vagy 195/55/R15-ben ki mire esküszik? -
Devid_81
félisten
-
faragojof
őstag
válasz chipi-85 #29745 üzenetére
Szerintem meg inkább kérd ki a véleményét, melyik csajt fotózd. Hidd el, nagyobb lesz a respected. Én feleségemét mindig kikértem. Ennél ugyan felhúzta a szemöldökét, de vigyorgaott. Ennél már csak egy szánakozó félmosolyra, meg egy legyintésre futotta.
"Formicate Under Command of the King,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest