- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
- Alapértelmezett konfiguráción sok Core CPU-nak lehet stabilitási gondja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
-
Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
lo Némi autóipari kitekintés után egy középkategóriás autót mutatok be, ami az észszerűség műhelyében készül.
-
Az Apple megszerezné a klubvilágbajnokság közvetítési jogait
ph A vállalat ezért irgalmatlan pénzt fizetne a FIFA-nak, és ezzel rajzolná át az online streaming platformok háborújában a frontvonalakat.
-
Senua's Saga: Hellblade II - Íme a végleges gépigény
gp A folytatás megjelenéséig kicsivel több mint két hetet kell már csak várnunk.
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
sok shot után tényleg érzed már, hogy mi mennyi, de igazából inkább akkor, ha közben tájékoztatva is voltál róla. magyarán, azt simán elhiszem, hogy egy-két hónap intenzív nyomásmérős nyomkodás után már nem kéne a nyomásmérő, tudnám, hogy milyen érzés az 5 bar
vakrepülve azonban nem az igazi, nincs viszonyítási pont, csak annyi, hogy ez most több vagy kevesebb, mint legutóbb.
amit a kütyü tud, az állatira tetszik, a dizájnja nem, de ez másodlagos, nem ez tart vissza a dologtól, hanem a sejthető ára és méginkább a megfelelő gép hiánya.
amúgy meg, gratula, kálmán, más nem csinálta meg, te/ti meg igen, ennyi.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
soldier2
őstag
Persze több száz shot után benne van a kezedben, a hőmérséklet, nyomás minden. Ha ugyanazzal a kávéval készült mind. Ha viszont nagy a szórás (nálam igen) akkor nem árt a visszajelzés. A most hétvégén vásárolt (2k ft) új hőmérő csík már 5 fok felbontású, a szomszédos mezőket figyelve 2 fok alatti pontossággal belőhető a csapolási hőmérséklet, azt rutinból nem hozod, abban biztos vagyok.
Amiben meglepett a nyomásmérő eddig, hogy a 9 bart elég jól belőttem érzésre a hónapok alatt (sok gyakorlás volt mérleggel, de egy ideje nem mérem), viszont a fáradásnak hála, simán esik 1-1,5 bart a nyomás a csapolás alatt. Ez nem baj, csak érdekes jelenség, egyesek 6 bar körülire teszik a csapolás végi ideális nyomást, mások ennyit javasolnak a csapolás egész időtartamára, akár dupla hosszú kivonatolási idővel stb. Ez nem tud benne lenni a kezében csak egy robotnak, kell a visszajelzés. Hogy Pavonira mennyire overkill nem tudom, azt sem, hogy a Creminán mennyire az. Majd az idő eldönti. Ami kávé most otthon van, az nem ideális erre a kísérletre, de lesz valami más hamarosan ami igen.PS: tegnap kb 2,5 órai munkával tovább javítottam a HG1 koncentrikusságán, most már majdnem tökéletes. Persze a hosszú erőkar miatti kilengések miatt tökéletes soha nem lesz. Na majd ha megjön a Titus (csak kéne nyerni a lottón)
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mini-ITX
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen