Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    Az espresso sajnos technikai sport. Megfelelő géppark hiányában ha megfeszül az ember akkor sem kap jó eredményt. Lehet próbálkozni alul vagy túlkivonatolással, kosár túltöltéssel stb de max egy kompromisszumos iható szintet lehet így elérni, abszolút értékben még mindig csapnivaló lesz az eredmény. Végigjártam a ranglétrát, a munkahelyen most is egy termoblokkos csoda van, ami max robusztás kávéból hoz elfogadható szintet. Ettől még mindenki dícséri aki kap belőle, mert a Szarvasi/Omnia duónál jobb, de aki ivott specialty presszót rendesen elkészítve az tudja, hogy az eredmény a fasorban sincs egy jó presszóhoz képest.

    #77497 qvik27 "Ensure that the extraction is kept under 20 seconds."- azt hiszem ez mindent megmagyaráz. Áltudományos lózung, tárgyi tévedésekkel.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák