Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blacksand

    újonc

    sziasztok, kerestem azt a fórumot, ahol esetleg vevők lehetnek egy ilyen gépre. Ahogy az összefoglalót olvastam, talán jó helyen járok... :) egy nem mai, de nagyon jó kis kávégép keresi új gazdáját, ez volt az első karos eszpresszó gépünk és imádtuk, de beújítottunk egy La Marzocco GS3-ra :D
    szóval remélem,maradhat, itt a hirdetés:

    (I)Egy karos La San Marco Practical 95E kávégép és La San Marco őrlő

    Eladóvá vált a család egy karos La San Marco Practical 95E kávégépe és La San Marco őrlője. A gép 2015-ben került hozzánk felújítva. Azóta alapvetően hétvégén volt csak használna (napi 6-8 kávé készült vele). Az őrlőt egyáltalán nem használtuk (nagynak ítéltük a kapacitását az igényeinkhez). A gépnek ismert műszaki hibája nincs, kifogástalanul működött, míg nem cca. 0,5 évvel ezelőtt leürítettük, eltakarítottuk. Ismert hibák: Az egy kifolyós porta filter sajnos leesett így a karja egy picit megrepedt, de abszolút használható. Az őrlő 4 db. gumi bakjából csak 3 db van a csomagban.

    Aki akár presszó működtetéshez, vagy csak otthoni használatra keres gépet annak nyugodt szívvel tudom ajánlani. Nálunk a célnak abszolút bevált, még sokkal többet is tud, mint amit mi kihoztunk belőle. Kérésre több képet is tudunk küldeni.
    Elsősorban egyben szeretnénk eladni.(/I)

    Keresek: LM Linea Mini-t

Új hozzászólás Aktív témák