Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kexksz

    addikt

    válasz tototos #35110 üzenetére

    Szerintem ownership mindsetre kell torekedni, es akkor igyis-ugyis ugy fognak dolgozni az emberek ahogy a legproduktivabb. Igy ha valaki tudja hogy heads down munkaban pl jobb otthon akkor otthon marad, ha kollaboralni kell meg bejon, mert ove a feladat es az o felelossege hogy effektiven es jol legyen megoldva. Emelle ugyanugy dijazni kell az apprenticeshipet is - ami szemelyesen azert joval egyszerubb - hogy konkretan erdeke legyen a seniornak a juniort segiteni, igy meg ha onmaga miatt nem is, azert lehet, hogy a csapat egeszenek jobb legyen. Persze sok esetben (igazabol a tarsadalmat nezve donto esetben) ilyen foku szabadsagra a munka / emberek teljesen alkalmatlanok, velem is volt mar hogy be kellett vezenyelni embereket mert amugy semmi nem tortent, de ilyen kozegben huzamosan en nem is tudnek dolgozni mert depresszivek szamomra nemtorodom emberek, ahol meg mar policyket kell hozni ott valoszinuleg van ra ok is.

    Ugyanigy hiaba gondolhatom en azt, hogy irodabol jobb dolgozni, ha valami kulcs emberre raeroltetem hogy jojjon be mikozben o gyulol ott lenni akkor nem fog noni a produktivitas, hanem meg csokken is. :)

    En szemelyesen egyebkent mindenben produktivabb vagyok az irodaban, de nem fogom ezt masra raprojektalni.

    + Ha valaki karrierre akar optimalizalni talan hybrid settingben a legrosszabb, ha remote dolgozik, mert juniorkent sokkal lassabban fejlodsz, seniorkent pedig kisebb csokken a visibilityd / nehezebben vonodsz be ceg szintu dolgokba ha messzebb vagy a tuztol, de ez is olyan dolog hogy nem mindenkit erdekel es ezzel semmi baj nincs.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák