Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Madwe #33031 üzenetére

    Nem igazan hiszek ezekben a beresitsuk a kozuzemi koltseget is jellegu szamolasokban, ez a ha az irodaban vagy es ott vilagitanak / futenek az olyan mintha vallalkozokent remoteban neked kellene jaratni az asztali lampat dolog kicsit belemagyarazos
    havi brutto + eves _fix_ bonusz (opcionalist nem) + fix cafeteria amit max erdemes szamolni, mast nem

    a medicoverre rafogjatod hogy 100ezer vagy lehet 2 millio is a cimken, akkora rakas semmit nem ero szar, hogy teljesen felesleges barmiben beresiteni, meg amugyis mindenhol adjak mar (es ettol lett par ev alatt melyrepulesben a szinvonal)

    voltam BA jo ideig, senior BA kent leptem ki ebbol a szerepkorbol, pont emiatt tudom hogy van egy bazi nagy hard cap a poziban. Mivel nem fejlesztesz, a taplaleklancban ha fejreallsz, akkor is nehezebben tudsz elorebblepni / helyezkedni egy jo fejlesztohoz kepest, es a karrier ut is korlatozottabb. Nem csak munkavallalokent de subcontractorkwnt is. Pl architect / engineer vonal abszolut felejtos vele, esetleg PM, de az sem az a kva dinamikusan felfele fizetos dolog, mar a takaritono is higieniai PM a cegeknel kb

    Csak a tisztanlatas vegett, amit lefele kerekitettel, az a Hays savban a senior BA sav kb 160-170%-a, es a Hays savot altalaban itt mindenki jo iranymutatonak fogadja el ….(nekem a tartos tapasztalatom az, eleg sok fovarosi nagy meg kisebb ceggel is, hogy mivel a legtobb helyen a cegek a BA feladatkor fogalmaval kuzdenek mint diszno a jegen, ezert az arazasban is a Hayst inkabb lefele kerekitik, de felfele nagyon marginalis esetben, akkor is 1 szamjegyu % rol beszelunk, nem majdnem 2x szorzokrol)

    emiatt en tovabbra is kicsit wishful thinkingnek tartom, meg akkor is ha valamilyen rabszolgakozvetiton keresztul alvallalkozokent tolod.
    persze nem 0% az eselye, de logikailag akkor sem adja ki. Egy Ilyen helyen akkor mennyit adnak egy jo senior fejlesztonek? 4.5M-et? Architectnek 6M? (Csak mert a szakmai logika es a piaci arberendezkedes azt diktalna)
    Ha igy lenne szerintem minden fejleszto csak 1 ceghez akarna jelentkezni….

Új hozzászólás Aktív témák