- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Gratula!!
Hnap/hnapután lesz EÜ tanfolyásom de nem tudok rajta részt venni. A következő meg vagy november vége felé lesz. Addigra bőven szeretnék már jogsit.
Szerintetek könyvből tanulás+videokkal elsajátítható vagy inkább várjam meg a következő turnust?"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
MmDorian
őstag
a véleménytekre lennék kiváncsi.
-
Cola111
aktív tag
sziasztok.
én is beállok a sorba sikerült megszereznem a jogosítványt Debrecenben mindenből átmentem elsőre, és a forgalmi vizsgán se kaptam hibapontot, nagyon örülök neki. Hétfőn megyek az okmányirodába. Mindenkinek balesetmentes vezetést és sok sikert!
-
Loretto
veterán
-
Zewa
senior tag
válasz Loretto #7813 üzenetére
Igen, igen. Én is pécsi vagyok. Monnyuk asszem még találkoztunk is.
Coffos, napszemcsis csáveszre emlékszem...Köszi a tippet, próbálok minnél határozott lenni majd.
21.én rutin viszga, utána majd elmegyek egy próbára vmikor.
Rutin órák nagyon királyak. Eddig 4h város+2h rutin."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
hNp88
aktív tag
válasz AMD Power #7818 üzenetére
én is, pedig olyan hibát csináltam, amiért megérdemeltem volna, hogy ott helyben kivégezzenek.
szerk.: pár hsz-el ezelőtt kérdeztem hogy ocsmányirodába kell-e majd az orvosi alkalmassági papír. hát kelleni kell, de nem a saját példányom, hanem visszakaptam az nkh irodában a vizsgaigazolással együtt azt, amit még a kresz-tanfolyamra való beiratkozáskor adtam az oktatónak.
[ Szerkesztve ]
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
Zewa
senior tag
válasz Loretto #7815 üzenetére
Az biztos hogy igalmasabb lesz.
Főleg hogy tudom h. szétszort vagyok és vmit tuti elfogok b@szni.
Azt modnta az oktatóm hogy rutinon csak azokat hozzák meg aki neki, felmegy a patkára vagy belenyúl az oktató. Esetleg baromi béna.
Meglássjuk.ps.: Rövid haj? Az jó!
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tothm
őstag
válasz Winner_hun #7822 üzenetére
Ez azért kemény...
-
Zewa
senior tag
Ezt nem aprózta el a tag. Komoly nagyon!
-
AMD Power
titán
A hülye állatja! Amerikai....
-
Zewa
senior tag
-
hNp88
aktív tag
automata váltó és előnyei
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
puttputt
őstag
Igen, pontosan.
Végül is nem mindegy, hogy 20-szal vagy 70-nel rontasz be az épületbe.
Szóval jobban járt volna, ha csak 1-esben... bár amúgy is... talán meg sem találta volna az 1-est.:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
revcsongor
csendes tag
Jó estét!
Volna egy kérdésem: Ha beszeretnék iratkozni egy autós iskolába akkor milyen alapvető kérdéseket érdemes megkérdezni, illetve miből derül ki, hogy nem akarnak átverni?
Előre is köszi: Csongor...
-
dovitt
csendes tag
válasz revcsongor #7833 üzenetére
Kérdésekből nehezen...
A szerződést pontosan elolvasni. Előre nem fizetni az összes vizsgadíjat. Az elméleti részen nem fizetni vezetési órákat.
A kresz tanfolyamon sok minden kiderül. Mennyire pontosak, odafigyelnek az emberekre, rendesen megtartják az előadást. Ha már itt problémák vannak, lehet időben váltani. -
Oracle
senior tag
Hi
Melyik suliban érdemes elkezdeni Budapesten, csigánál a legolcsóbb, majsai meg itt van egy háznyira elég kényelmes lenne ?
-
eddie17
addikt
válasz Winner_hun #7837 üzenetére
Én ezt nem fogom fel. Még csak másfél hónapja van jogsim, de hogy a francba lehet összekeverni a gázt meg a féket? Nem értem...
-
Zewa
senior tag
válasz revcsongor #7833 üzenetére
Dovitt kolléga jól beszél.
Sokaknál a projecktoros KRESZ alapfeltétel de ez főleg a lányoknál ill. a roszabb érzékű fiuknál fontosabb.
Fontos még hogy oktatót válassz majd és ne autót!
Egy jó oktató pl egy Stiftel sokkal többet ér mint egy rossz pl egy 1-es BMW-vel.Barátok ajánlása alapján is kereshetsz iskolát. Aztán az ajánlottak közül egy olcsóbbat.
-
Froclee
őstag
Kresz 72 pont. Szuper. Csütörtökön EÜ a Moszkva téren.
-
MmDorian
őstag
válasz revcsongor #7842 üzenetére
csigánál van olyan opció, hogy oktatót váltasz, bár nem tudom hogy néznének rád úgy...én direkt a pandás formát választottam, mert panda van itthon jó rég óta, megszoktam, és az arc is jófej.
-
MmDorian
őstag
na megvolt az elsősegély. stabilt nem kértek, viszont győrfi pál vizsgáztatott végre találkoztam egy hírességgel.
-
Zewa
senior tag
válasz revcsongor #7842 üzenetére
Mitől jó egy oktató? Egy nagyon összetett.
Szerintem legyen laza, ne túl öreg de azért legyen tapasztalata és legyen humorérzéke.
Jah és FÉRFI legyen!Hnap rutin gyerekek... 13:00 Remélem azért nem leszek akkora balf@sz h. meghúznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs