Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Riccio

    addikt

    válasz GazVezír #4122 üzenetére

    Szerintem eléggé nyilvánvalóak ezek a dolgok ahhoz, hogy ne kelljen őket megmagyarázni, a JiaYu gyerekcipőben jár, egy új cég, kis költségvetéssel, nem fér bele a minőségbiztosítási rendszer kiépítése, mint a normális vállalati kommunikációra megfelelő szakembereket alkalmazni sem, ezért is van annyi féle-fajta ilyen olyan hardveres-szoftveres probléma a készülékekkel amiket itt egymásnak segítve próbálunk orvosolni amivel egyébként semmi baj nincs, ezért (is) kerül a felébe mint egy hasonló specifikációjú telefon, illetve ugye azért mert mire egy forgalmazó az országba hozza, szervizhátteret épít hozzá, áfát, vámot fizet, addigra ez sem ennyibe kerülne. A ZTE Blade kapcsán, anno részben belsős információk alapján írták többen a saját topikjában, hogy kb. azt rakják bele ami éppen kézre esik és kompatibilis vele, ezért volt rá olyan nehéz ROM-ot fejleszteni és kinek ez szállt el FC-vel kinek az, még a kezdetekben, ebben sincs szerintem semmi meglepő.Senki nem mondta, hogy a JiaYu nem tervez hosszútávra, vagy, hogy nem akar a piac értékes szereplőjévé válni, csak azt, hogy addig még hosszú az út és a minimum, hogy ha már annyit "késnek" egy telefonnal mint a G3-al tették anno és a G4-el teszik most akkor teszteljék le normálisan mielőtt ide kerül, persze ahhoz újabb erőforrások kellenek amit Te és Én fogunk kifizetni a megvásárolt modell árába építve.

    (#4124) bagkri01:Senki sem állította az ellenkezőjét annak amit írsz, ne beszéljünk el egymás mellett, nem a gyártót szidtam, csak azt írtam, hogy van még hova fejlődni és ezért az árért nem kell tökéleteset várni, de az egekig magasztalni sem kell, pláne nem ha nincs ár okunk. Az iPhone-hoz pedig csak ennyit tennék hozzá, ez továbbra is igaz.
    A minőségbiztosításra visszakanyarodva, emlékeztek arra az esetre amikor valamelyik óriási gyáregységben (talán Foxconn, ami ugye Apple-t is gyárt) zavargások törtek ki? Na ezért nincs minőségbiztosítás.

    [ Szerkesztve ]

    Deutsch Richárd Fotográfia - https://www.riccio.hu/ / https://instagr.am/deutsch.richard/

Új hozzászólás Aktív témák