Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz icecave #8611 üzenetére

    Egyrészt ránézésre ez egy sokkal modernebb farmer, mint a Jobs féle "oldschool" Levis farmer típus, bár tény, hogy nincs sza*rászaggatva, mint a Keletinél bandázó "mai fiatalok" ruházata, de szerintem ezt nem is tehetné meg.

    Én ezen a képen nem látom a cipőjét.

    Direkt görnyedten tartja a testalkatát, és kopaszítja magát, hogy Jobshoz hasonlítson, vagy mi? :U Oké, vegyük úgy, hogy van némi hasonlóság, és? Jobs öltözéke semmi mást nem takart, mint az egyszerű kényelmes viseletet. Emberek milliói öltözködnek még úgy, amire rámondhatod, hogy Jobs-os, hisz a farmer a legnépszerűbb ruhadarabok egyike.

    Az a baj, hogy mivel Jobs öltözete pont, hogy semmitmondó volt, így nem igazán lehet Jobs-osan öltözködni. Elton John-osan vagy Elvis Presley-sen lehet. Oké, lehet, hogy neked van igazad, és az utolsó hajszáláig úgy igazít mindent, de ami tény, hogy egy tök snassz hosszúujjú fekete pólóban és egy átlagos kinézetű farmerben "tolja", ami emberek millióinak öltözete a hétköznapokban.

    Az egyik tanárom 99%-ban úgy néz ki mint Jobs. A beszéde, a gesztusai, az öltözködése, az alkata, a magabiztossága, szemüveges is, a korai is kb. annyi, és N97-e van. Akkor most mi van?

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák