- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz manchester85 #9250 üzenetére
Csak mellékinformációnak szántam.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
whitezo88
nagyúr
válasz manchester85 #9248 üzenetére
igen én is erre gondoltam nekem ezekben a kijelzőkben nem szép pl a zöld, ami inkább uv zöld, vagy a narancs ami szintén nagyon erős.
-
korpicschess
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz manchester85 #9250 üzenetére
Jaja.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz manchester85 #9256 üzenetére
Amit lattam az sima s-amoled volt. Mindenesetre a feher feherebbnek tunt rajta, mint a masikon.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
manchester85
veterán
Hát egy valami kizárt: a samolednek az életben nem lesz szebb a fehér színe, mint az iPhone 4/4S kijelzőjének. Ha te ezt így láttad, akkor ott gondok vannak. A feketéje egyértelműen szebb (feketébb) illetve a színek melegebbek, már-már természetellenesen vibrálóak. Viszont itt megoszlanak a vélemények, van, akinek jobban tetszenek az élénkebb samoled-es színek. Viszont a fehér az inkább szürke, a sávosodást pedig saját tapasztalattal (omnia 7) is meg tudom erősíteni. Állati zavaró volt, hogy szép nagy csíkok vannak bizonyos képeken. Ahogy Sö is írta, főleg a szürke színnél van jelen nagyon feltűnően.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
joey04
titán
válasz manchester85 #9258 üzenetére
jaja. fehér szín kb nem létezik samoleden. szürkés-kékes-zöldes valami, az van helyette.
-
tildy
nagyúr
válasz manchester85 #9258 üzenetére
Nem mondtam, hogy a masik iphone volt... Mert nem az volt. A szurkesebb feheret egy Super IPS LCD2 kijelzon lattam.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
nem csak a szifonhoz képest piszkosabb a fehér samoleden. mivel élőben még nem láttam a one telókat, így vagy az s-nél alkottak nagyot, vagy az x-nél szúrtak el nagyon valamit. én még semmilyen amoled kijelzőn nem láttam normális fehéret. (legyen az amoled, samoled, vagy samoled+)
-
Mr.Csizmás
titán
Minden MP3-ból Flac hangot csinál.
azt a pénzt nekem adhattad volna, jobb helyen lenne.
mp3 -> flac, bocs hogy ezt mondom, de átbasztak. veszteséges (mp3) formátumból veszteségmenteset (flac) csinálni?? legfeljebb konvertálja, de az egy low freeware is tudja.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
SÖ
addikt
válasz Mr.Csizmás #9265 üzenetére
Dehogy convertál. Ezt az appot még ajánlom is bárkinek. Vonatkozassunk el a papírformátol, és csak a hangra koncentráljunk. Este részletezem, mert nem csak a tchnológia bonyolúlt, de még beállítani is. Ja csak Oannyit, hogy én is veszteségmentes párti vagyok, ha más mondaná én sem hinnék neki. Ez legalább akkora durranás mint annakidején a Dolby volt. Fogok linkelni egy képernyő mentést a beállításokról kezdésnek. Már aki letölti és használni akarja.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Ha minden igaz, holnap veszek egy iPad 1 -et, amit pár hónap múlva majd egy 2 -es vált.
-
Ragnar95
félisten
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #9272 üzenetére
Még képet is tettem be. Az is egy jó kis lajátszó volt AnyPod. Csak sokat fogyasztott. Írtam róla, csak nem olvastad el. Ez amiről beszélek, egy classis a többihez képest.
Szerk. Ne ragadjunk le az MP3-nál! Azzal próbáltam. Most nézem a többi formátumot.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #9274 üzenetére
Hát igen mi is beszoptuk asszony netbookját tavaly ősszel, inkább ipadot vettünk volna bár azzal meg az lenne a baj hogy elavul rövid időn belül. Nővérem ipadján 4.3.3 van de kínszenvedés vele taskok között váltani, nem tudom az ios5-tel hogy muzsikálna? Első verziós.
Nem merem nekik feltenni mert félek hogy valami hibaüzenet folytán csak az órákig tartó szívás lenne vele.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #9276 üzenetére
Az annyira nem zavar, mivel 3-4év után is fényévekkel gyorsabb, mint bármelyik netbook, főleg a mostani sima 1magos Atomosomnál, ráadásul felhasználói élményben is kenterbe veri és az 1giga ram miatt az se nagyon bír el több alkalmazást egyszerre, szóval mindenképp jobb lesz
Amúgy én 2-eset szeretnék és Multifl0w-val azért elég gyorsan lehet az alkalmazások között váltani,kb 2mpPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #9279 üzenetére
Lehet.
Valahogy sosem vonzott a netbook. Emlékszem annó az Asus az eee pc -jével hozza be a divatba ezta kis laptop mániát. De nekem sosem állt valahogy kézre. Mindig kényelmetlen volt. Inkább legyen nehezebb és nagyobb, de legyen élvezetes rajta netezni. -
Ragnar95
félisten
Ez se azért van, mert én akartam, apám használta dolgozni, arra meg bőven elég volt, utazáshoz meg volt egy hordozható dvd lejátszónk, csak annak tönkrement az olvasófeje, de egy új 10"-os kijelzővel kb 40-50k körül mozog, így nem vettünk újat, hanem a netbook átvette a helyét, de engem eléggé felb@sz a lassúságával+csak 2 órát bír az akksija, amiből 5 perc elmegy azzal,h bekapcsol+elindul a lejátszás, szóval kb mindenben jobb lenne az iPad...
vadászcsiga: az úgy már valóban használható(bb),de 6cellás akku nélkül sajna az se bír gondolom 3 óránál többet, viszont egy jobb netbook 6cellás akksival majdnem annyiba kerül, mint egy iPad és akkor már inkább iPadPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tildy
nagyúr
Na lehet lesz nagyobb fb integracio, az egyik leggyakoribb Ios-es kepmegosztot (Instagram) megvette a Facebook.
-
Ragnar95
félisten
Én azt nem vágom,h az Instagramnak mi értelme van....Képeket ugyanúgy lehet megosztani fb-on is, ráadásul ott sokkal több felhasználó van, bár lehet,h még csak itthon nem terjedt el és ide is elér majd az "Instagram láz"....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Mr.Csizmás #9287 üzenetére
Ez valóban nemrossz, de ezen túl szerintem elég gagyi és haszontalan app...Bár ha a fb megveszi és integrálja a fb appba, lehet,h jobb lesz
vadászcsiga: én is ezen a véleményen vagyokPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #9284 üzenetére
Én bocs, ugyan is várnotok kell egy kicsit, mert cikk lesz belőle. (Mobilaréna) Feltolta az agyamat - háttértanulmányt végzek - nem fog beleférni egy HSZ-be.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz vadászcsiga #9289 üzenetére
Kvazi integralta azt, ami nekem az alap fenykepezobol/galeriabol hianyzott az iphonerol. Fenykepezni tudtal vele, szuroket ratenni, es ami a lenyeg, feltolni jopar social networkre, megosztani jopar helyen, azonnal, anelkul hogy az adott alkalmazasokba kulon-kulon beleptel volna.
Nekem az spec maceras, hogy bemegyek a kamera appba, lovok par kepet, ho ez dejo, kilepek a kamera appbol, belepek fb-be, es ott tolom fol. De ha mar gplusra is akarom, akkor kilepek visszalepek fb appbol, belepek g+-ba es ot tmegint. Sokkal egyszerubb, ha ezeket a funkciokat egyben tudja egy program. Az instagram marpedig tudta.
Mondjuk aki nem hasznalja ezeket a funkciokat, annak egyre megy, en viszont ezt nagyon hianyolom az alap kamera appbol.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #9293 üzenetére
Osztom.
-
tildy
nagyúr
válasz vadászcsiga #9293 üzenetére
Azt ne mondd, sosem fenykepeztel meg iphone-nal
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz vadászcsiga #9296 üzenetére
Az elozo hozzaszolasodbol kb az jott le, hogy ha fenykepezel, azt dslr-el teszed. Kb minek ez a program . Bar mint irtam , nem mindenkinek a szurok lenyegesek benne
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ja ja félreérthető voltam. A fontos képeket mindenképpen nagy géppel lövöm a telefont csak dokumentalasra használom már ha használom. Nem tetszik a képek minősége, fő bajom a keparany nagyon megszoktam a Nikont. Lehet az is a baj hogy a kész képeket lecsekkolom nagy képernyőn és ott igencsak elojonnek a hibák bár le a kalappal a 4S kamerája elott, az összes kompaktnak odaver.
-
szabopali
aktív tag
Birtokomban van pár eszköz a fotozáshoz -Nikon D90, L18 Fuji S5000 - de mivel ezeket csak alkalmakkor viszem magammal a iPhone mindig kéznél van és ez soxor előnyére válik. Ugyértem, h sok minden kimaradt volna... Az instagramról annyit h nem a legjobb appok között van az biztos, de lehet, h ezért terjedt el, mármint az 1xrüsége miatt. Sajnos ma már a legnagyobbak is bütykölik a képeket. Amatőr szinten jó szórakozás semmi kivetni valót nem találok benne, néha én is...
szabopali
-
máyköl
veterán
Nagyon nem vágom ezt az instagram dolgot. Egyszer letöltöttem, arra emlékszem, talán 10 percig volt fent a telefonon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest