Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wmwinters01

    tag

    válasz icecave #180654 üzenetére

    Ez amúgy tök érdekes. Párom gyógytornász, napi szinten kapcsolatban van betegekkel, mióta (október közepe) az ápolóikat átrakták a Covid-ITO-ra azóta nekik kell vérnyomást mérni, átmozgatni, öltöztetni, fürdetni stb.. kb mindent amit az ápolók csinálnak, csak nincsenek elegen azért akik még a Rehabilitáción vannak, azok mindent is csinálnak. Egyik kollégája három héttel ezelőtt már otthon feküdt pozitívan, másik kollégája azon a héten pénteken lett szarul és lett pozitív. Párom múlthét kedden lett rosszul, fejfájás, köhögés, levertség. Szerdára 6 beteg lett pozitív az osztályukon... elküldték PCR tesztre (hétfő-kedd szabin voltunk, kedden ment tesztelni), mert náluk azt rendelte el a kórházvezetés, hogy akinek bármilyen tünete van, azonnal menjen tesztelni.
    Szerdán megkapta, negatív, majd mondták hogy vasárnap menjen megint, az is negatív lett. Influenza oltást beígérték nekik is szeptember elején, azóta várják hogy megkapják... (nálunk le lett adva a névsor, hogy ki kér és rá 1 hétre mindenki meg is kapta... és nem egészségügy.. :DDD )
    Viszont most tegnap óta elkezdett köhögni... láza nem volt, csak hőemelkedés, az is múlthéten, azóta semmi. Nővére orvos, ő azt mondta hogy lehet nem mutatta ki a kis fertőződés miatt a teszt, de a tünetei egy az egyben megegyeznek a covidos tünetekkel. Valószínű hogy így is termelődik ellen anyag, mert hát valamitől az ember csak rosszul érzi magát, amire a szervezet reagál... elválik, nálam rendre negatívak a tesztek 6naponta. Mondjuk nem meglepő... az elmúlt 10 évben 3szor voltam háziorvosnál, egyszer átjelentkezni egy másik háziorvoshoz, egyszer alkalmasságit csináltatni és egyszer volt egy felfázásom... :D aztán ennyi..

    Mindenesetre, jobbulást nektek, cink-szelén tartalmú vitaminokat szedjetek! :)

    [ Szerkesztve ]

    I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.

Új hozzászólás Aktív témák