- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz -secret- #181396 üzenetére
Én pedig még a 12-t nem néztem meg, annyira jó volt a mini, hogy eszembe se jutott, de azért lehet ránézek. Anno amikor még a 11 volt az aktuális széria, akkor az S9+-hoz képest sem volt kényelmes a 11. A Pro viszont remek volt. Ennek ellenére nincs a listán, szolgáltatónál már eleve nem lehet kapni, ha pedig lehetne is, iszonyat nagy a felár a 11 Pro és a 12 Mini közt, annyival többet nekem meg nem nyújt. Sőt, igazából semmivel sem nyújt többet.
-
Sukta 95
aktív tag
Mit gondoltok, a jótállás kötelező kiterjesztése hoz majd áremelkedést az Apple táján?
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
madgie
titán
válasz Sukta 95 #181407 üzenetére
Már vágom a centit januárig, dongle, minden megjött, csak a normális garis M1 Air kell
... aztán vihetem valami nemhivatalos helyre tisztíttatni az iMac-et, mert egyrészt az Apple szerint teljesen oké, hogy még mindig porosodnak ezek a kijelző mögött, másrészt ha mégis zavarna, akkor ők szívesen cserélik panellel, üveggel együtt a komplett elejét a gépnek, potom negyedmilláért...
Na ezért veszek most minél hosszabb gariidővel gépet. Tudom, van Care, de túrót a fülükbe, ha jövő évtől úgyis 3 év jár.
-
mr.tamasbiro
őstag
Engem rohadtul nem érdekel,hogy 2 v 3 év. A 2 vagy 3-dik évben úgyis mindig telefon csere van. Az Apple meg nem a beszarásról híres.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #181411 üzenetére
Persze hogy nem ,felsőkategóriás alkatrészekkel dolgoznak, sőt magasan a legjobb fejlesztéseket rakják le az asztalra amik 5-6 évig is használhatóak.
Akkumulátor ami veszít a kapacitásból ,erre meg nincs garancia és jelenleg nem is lesz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
madgie
titán
válasz mr.tamasbiro #181411 üzenetére
Egy, nem kettő... egy év jótállás van most, a második szavatosság, ahol már pl az iMac-es esetnél nekem kéne hadakozni, hogy gyártási probléma a porosodás, ami az eladás pillanatában is fennállt.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz madgie #181414 üzenetére
Aktiválástól számított 3 év apple gari lesz?
Esetleg nem 2 év apple + 1 év szavatosság?Teszem azt ,bontatlan nem ismert múlttal rendelkező termékre is ott lesz rögtön a 3 év világ garancia bekapcsolás után?
iMac vásárlását én is jövőre raktam direkt ,iPhone/iPad nál nem érdekelt mert ott megy a csere rögtön aminek örülnék is majd.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
válasz madgie #181416 üzenetére
Minosegi alkatresz es osszeszereles? Nezzetek mar be a mac topikba, kb minden evben jon ki olyan macbook, ami gyartasi hibas, nem ismerik el es a 12 ho szavatossag utan nem 10 ezer a javitasa..az is lehet velem van baj, de nekem az iphonejaim is 2 ev utan mar mindnek van valami kinja, az ujabbak kozul. ettol fuggetlenul tovabbra is ezeket fogom hasznalni, mert a felhasznalasi szokasaimnak ez felel meg, de azert ne allitsuk mar be ugy, hogy mindegy a gari, mert ezek a cuccok hibatlanok.
-
Wmwinters01
tag
Van erről a tokról valakinek infoja, hogy milyen? Páromnak nagyon tetszik és lehet be is rendelem neki, hogyha lesz végre zöld i11 akkor legyen már tok hozzá.. majd még egy jobb fóliát kell kerítenem. (akinek van valami jó fólia tippje, ne tartsa magába )
[ Szerkesztve ]
I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.
-
nord_
veterán
válasz Sukta 95 #181417 üzenetére
A szervizesek mindenben a hibát látják... pontosan úgy, ahogy az orvos mindenkiben a beteget, a nyomozó a bűnöst.
És ne feledd, akinek rendben teszi a dolgát, az nem írogat a fórumokra.Mielőtt megvettem volna a 12 minit, eladtam a 7 Plust és a régi SE-t: egy ideig azt a 6 éves 5s-t használtam, ami már biztonsági tartalékként hevert a fiókban. Azonkívül, hogy szegénykém lassúcska, semmi kínja nincs.
MacBook és gyártási hiba: ha lejár a szavatosság, akkor is javítják.És inkább visszaadtam a céges Lenovo-t, mert hozzáérni se volt kedvem ahhoz a süvítő kőolajszármazékhoz... Ha zongorázni tudnám a különbséget a negyedik éves Mac és céges laptopom közt, én lennék második Chopin. Mert bizony meg kell mondjam, ha nem is tökéletes a Mac, még mindig fényévekkel többi fölött jár. Nem vagyok elfogult, emlékszem a sárguló fehér MacBookra, a repedő hátlapú 3G-re, a borzalmas MobileMe-re és a “rosszul fogod” 4-re.
-
szekra
addikt
válasz Wmwinters01 #181418 üzenetére
Sima szilikon ahogy látom, vagy mire vagy kíváncsi?
-
Sukta 95
aktív tag
válasz nord_ #181419 üzenetére
Kapasbol tudok ket harom olyan hibat, ami gyartasi hiba es nem ismeri el az apple mac vonalon. Meg csak szervizes sem vagyok, csak atlag juzer.
En is pont ezt mondtam, hogy a hibak ellenere is maradok ezen a vonalon, de boven sok extrat jelent a hosszabb jotallas, a kerdes innen indult, hogy minek az pluszba..
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Sukta 95 #181417 üzenetére
Mac terén még nincs tapasztalatom ,de ha az iPhone készülékeket nézzük az adott hiba 1 ,max. 1,5 év múlva kiderül és ki van cserélve egy többszörösen leellenőrzött / kitesztelt változatra amik meg bátran kijelentem mennek legalább 5-6 éveket ,nálunk a régi iPhone ok szinte már mind azok (refurbished).
Összeségében egy hibátlan készüléknek meg semmi baja nem lesz nagyszázalékban azon kívül ,hogy egyszer csak elfogy a ram /cpu /gpu / akkumulátor kapacitás (utóbbit karban lehet tartani) a napjainkban használt ios alatt ,iPhone X töl gyártott iPhone oknál felfele meg már az oled kiégése is létrejöhet 2 év után szépen lassan.Ez a refurbished dolog is lehet csak 1 évig jár amit ők is adnak ,ha már más kezeli a szervizelést rajtuk kívül gyanítom nem lesz ilyen boldog az eredmény mint eddig.
Valószínű ,hogy 1 év gyári apple gari marad ,többit meg az adott bolt intézi ,ami mondjuk egy év után nem olyan jó.[ Szerkesztve ]
-
Wmwinters01
tag
válasz szekra #181420 üzenetére
Mennyire sárgul (ha sárgul), mennyire passzentos, ne az legyen h pár hónap után kitágul aztán majdhogynem lötyög a telefon benne (jártam már így a mostanival sajnos..), meg ha leesne mennyire védi meg a telefont.
-
.Szaki.
addikt
válasz -secret- #181396 üzenetére
Tegnap be kellett mennem a Media-ba, gondoltam ha már ott vagyok, akkor megnézem a nagyokat is és egyértelműen a Mini győzött nálam. A sima 12 és a 12 Pro Max-ot nem tudtam megnézni, mert Covid idején egy 8 éves gyereknek feltétlen ott kellett játszania egyszerre két telefonon, viszont a sima 12 Pro-t és a 11-et sikerül megnyomkodni. A 11 meglepően bumfordinak hatott, a 12 Pro pedig eszméletlen szép (ráadásul pont kékben volt, az tényleg gyönyörű), de bizony kényelmetlen volt fogni, szóval mindenképp a Mini lesz a befutó. És basszus az a szomorú, hogy jól néz ki feketében, szóval ez eldőlt...Pedig most rohadtul nem akartam fekete telefont.
madgie
Én március, április tájékán tervezem az M1-es Air-t. Elképesztő egy gép..
-
.Szaki.
addikt
Nektek is leállt a YouTube? "Oops, something went wrong.."
-
.Szaki.
addikt
válasz TechN7ne #181433 üzenetére
1.800 Azt hiszem.
Persze, nekem az van és az nem működik, ez nem azon múlik, hogy előfizető vagy-e vagy sem. Google gebasz van.
Viszont amit kérdeztél, többek közt arra is jó a Premium, fut a háttérben. A YT Music is egy jó kis alkalmazás mellette és nincs egy darab reklám sem. Utóbbi miatt nekem már megéri, mert megőrültem tőlük.
-
Wmwinters01
tag
válasz TechN7ne #181433 üzenetére
1490 vagy 2290 (a családi 6 eszközön egyszerre) ha nem változtak az árak.
#181435Tesco Value: Ja VPN? előfizetés után is vpn-en kell használni vagy utána már mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
válasz Wmwinters01 #181436 üzenetére
Nem kell utána, csak amíg aktiválod az előfizut.
-
Norbi.
őstag
válasz Wmwinters01 #181438 üzenetére
Én már nem használnám a YT-t Premium nélkül. Anyámat, meg 1-2 technikai analfabéta havert meghívtam, 6 emberes csoport 800ft-ot megért nekem. Nincs reklám, TV-n sem sehol, megy háttérben, Spoti helyett ott a YT Music, egyetlen Google termék amit használok.
[ Szerkesztve ]
-
Wmwinters01
tag
válasz Norbi. #181439 üzenetére
800Ft-ért simán, csak az én netflixemet, spotimat használja a család is és most ha erre is előfizetek, akkor valszeg azt is nem tétel, csak azért na, hogy egy örök zöldet idézzek 'a lóf...sznak is van vége" átgondolom, a spotit szeretem a podcastok miatt, azt nem szeretném lemondani, de a YT reklámozástól kiég az agyam
-
.Szaki.
addikt
Na, úgy néz ki magára talált.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Wmwinters01 #181438 üzenetére
“ Bár kezd vaskos lenni a digitális rezsink/hó...”
Az tuti ,ilyen hülyeségért meg biztos nem fizetnék ,csak hogy a háttérben tudjon menni meg ne legyen reklám ,amúgy sem használom sokat csak ha vlmit meg akarok osztani kimásolom a linket azt csumi.
Van már egy pár előfizetésem digitális adásra ,havi lassan kijönne egy új készülék hűségre.Egyedül az Apple music amit folyamatosan használok ,azt nem bántam meg ,új iPhone okkal amúgy is nagyon komolyan szól...
Game Arcad ot meg törlöm ,mert kipróbáltam de nem köt le ,ahogy a pc game sem ,óvoda!
Életem egyik legnagyobb palisága volt mikor több százezrekért vettem vga t lassan 35 évesen ,inkább unatkoztam mint hogy érdekelt volna ,azóta nagyot nevetek a sok unatkozó emberkén ,Cyperpunk ért ki kell pengetni egy millát ha szeretnéd full on a semmit.
GTA óta nem tudtak komoly játékot lerakni ,van még a Fifa azt csumi ,az is pénzbe a haverokkal... 😂[ Szerkesztve ]
-
Wmwinters01
tag
válasz TechN7ne #181446 üzenetére
Óvodának azért nem mondanám, engem pl kikapcsol, bár már messze nem játszok annyit mint régen, más élethelyzet, mások a prioritások, ha hetente 4-5órát tudok gamelni összesen, akkor már sokat mondtam és boldog vagyok -ezért is filózom hogy asztali helyett majd egy konzolt veszek a mostani meg megy a süllyesztőbe... csak akkor már olyan kéne amit ketten lehet tolni -
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Wmwinters01 #181447 üzenetére
Ha azt nézzük ,egy 180k s konzolon meg van stabilan a 60fps akár 4k n ,ki az a hülye aki videokártyát vesz 400 ezerért?
Engem már nem köt le ,mert az utóbbi 10 évbe egy normális játék nem volt lerakva az asztalra és amúgy sem akkora újdonság egy grafikai játék mint nagyon régen volt ,nem történt hatalmas előrelépés csak reszelgetés a régiken.
Óvoda hidd el ,de függ attól is hogy hány éves az ember.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz Wmwinters01 #181447 üzenetére
Heti 4-5 óra kevésnek számít? Nekem évi 1-2 óra. A 2008-as 360-am még mindig remekül muzsikál, rajta a GTA V-tel.
Egyedüli játéksorozat, ami igazán megfogott. Az első GTA-val kezdtem, aztán a 2 volt nagy kedvenc, 3 kimaradt, csak internetkávézóban játszottam rajta néha gép híján, aztán jött az első konzol (PS2), amin az egyedüli játék természetesen a Vice City volt, majd a San Andreas. Megjelent a GTA IV, azonnal kellett a 360-as, és persze a GTA V megrendelésével is az elsők közt voltam szerintem. Most azért imádkozok, hogy ne jelenjen meg GTA VI, mert vagyok akkora ökör, hogy csak azért vegyek egy új X-BOX-ot. Pedig se időm, se motivációm nincs játékra, 28 évesen valahogy kinőttem belőle. Mások már a prioritások. De nem zárom ki, hogy ha lenne valami új ami megfog, akkor ne állnánk neki asszonykával.
Most ezt a Cyberpunk-ot pont ő dobta be, én még semmit se tudok róla, de a grafika és a sztori alapján - amit egy reklámban láttam - egészen hasonlít a GTA-ra.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz .Szaki. #181449 üzenetére
“ Most ezt a Cyberpunk-ot pont ő dobta be, én még semmit se tudok róla, de a grafika és a sztori alapján - amit egy reklámban láttam - egészen hasonlít a GTA-ra.”
Gta ban az a feladat ,hogyan legyél Tony Montana ,Cyperpunk meg egy lövöldözős játék egy képzelt világban az általános iskolásoknak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs