- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Minden fanatikus droidbuzi ismerősöm vált iPhone-ra. Kb. 5 példa volt az elmúlt hetekben, köztük fejlesztő is. Tőle nagyobb droid-fan ismerősöm nincs/nem volt. Váltott 6s-re, és ezt írta:
[2016. 06. 04. 22:11:11] Samu: Hat ize
[2016. 06. 04. 22:11:21] Samu: Tudom mit fogsz mondani
[2016. 06. 04. 22:11:36] Samu: De azt kell mondjam h állat az ifon[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz r3dsnake #122305 üzenetére
Nexus vagy HTC ... ezen kívül semmi más nem jöhet szóba !
Akkoriban mikor Szifon 6 -ra váltottam ugyan így voltam vele hogy miért szenvedjek az S6 -al 200 ezerért, mikor ennyiért már kapható i6 ami sokkal jobb !
Hatalmas bukással de eladtam az S6 -t és azóta a Samura nem bírok ránézni !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
madgie
titán
Tök jól hangzik, de nekem pölö nem sok bajom van az s6e-vel. Oké, lehetne jobb a nyugalmi fogyasztása, lehetne hozzá normális hyperlapse, meg nem kéne agyonélesíteni a fotókat, de a kijelző mondjuk bucira veri az i6-ot.
Szerk: a HTC hype-ot meg eleve nem értem, ez a Sense már nem több, mint egy a sok gyári launcher közül. Oké, elég szépen finomhangolhatóak a témák, nekem is van egy pár (tényleg, nemrég levelet küldött a HTC, hogy pályázhatnék a fizetős Themes részhez... el is felejtettem válaszolni ), de amúgy semmi különös. Az alapwidget szerintem most béna, a 10 szemből csúnyácska (aztán lehet az is, hogy csak képernyőn az, élőben faja!), az időjárásállóságot ebbe bele kellett volna tenni.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz madgie #122307 üzenetére
S6E még elmegy ... de sima S6 -nál látod a háttérben egy halvány sötét csíkot a kijelzőn ez főleg görgetéskor látszik és nagyon bosszantó volt (megnéztem legalább 10 -t és mind ilyen volt) kijelző átvilágítja a telefon belsejét és pontosan az akku árnyéka látszik ...
S6E -ezt nem láttam, de ott másabb is az egész kijelző a hajlítás miatt !
Aztán a görgetés akadásokkal voltak bajok, na meg ugye a kamera és az akku !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
ittakary
nagyúr
Latom temanal vagyunk...
-
B-L-A-C-K
titán
Rákerestem a pali telefonszámára, dobott azért ki még jó hirdetéseket:
Nagyvonalú,Gazdag-mami hölgy barátja lennék,hosszú távra korhatár nélkül....
-
nagyúr
Tudom, ezt már beszéltük, de én speciel ilyenkor (és máskor is) baromi szerencsésnek érzem magam. Mármint, nem vagyok "nagyon eleresztve'", de nem panaszkodom, baromi sokat dolgozok, de legalább keresek is vele. Szülőfalumban (hogy csak egy példát hozzak) is sokan igen keményen dolgoznak, és kapnak 70-80 ezret kézbe. A munkát mindig meg kell becsülni, szüleim, asszony szülei is keményen dolgoznak minden forintért. Tették ezt egész életükben, és sosem szégyenkeztek ezért.
Emlékszem, gyerekkoromban nagyon "szarul ment a szekér", az utolsó pénzecskéjükből vettek nekem szemüveget a szüleim. Nem sokmindent becsültem életemben annyira, mint azt (és a gesztust is).
Most meg mivan? iPhone-ért, meg ilyenekért sír az átlag tini (nem feltétlen a szülők hibája, hisz a társaság és a média "többet találkozik" a gyerekkel, mint anya-apa). Nekem is voltak elérhetetlen tárgyi vágyaim, mégsem szidtam és szemeteztem le a szüleim, mert nem tudták megvenni.Valahogy mostanában máshogy állnak hozzá az emberek. Részletre, hitelre, minden szarra megvesznek olyat, amit nem tudnak kifizetni, csak hogy elmondhassák, hogy nekik a legjobb legújabb van, aztán meg egyre rosszabbul élnek (és itt is van kivétel, én is egyben is megvehettem volna egynémely telefonom, mégsem tettem, fizettem a részletet előfizuval, kényelmesebb volt, és nem egyben adtam ki rá a pénzt).
Egyik ismerős lány (férjével együtt az otthoni baráti társaságba tartozott) a házassága alatt mikrohitelt mikrohitelre halmozott, de ilyen 1-200k-król beszélünk csak, aztán pár év alatt odalett a hát, minden.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #122341 üzenetére
Én azt vettem észre hogy sokan megelégednek azzal a kevéssel amijük van, értem ez az alatt inkább hiteleznek, meg sírnak mennyit keresnek, de az hogy lépjenek valahová az már nem megy. Tudom könnyű ezt mondani, nehéz lepni, de mindenki a maga ura, attól hogy valaki sír, panaszkodik, de ül a seggén még nem lesz jobb.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #122341 üzenetére
Ebben totál egyetértek. Van, akivel én sem tudom ezt megértetni, de már nem is erőlködök vele. Most először fordult meg a fejemben a kamatmentes vásárlás, hogy van (viszonylag) biztos melóhelyem, és kevésbé "fájna" mint egyben 150-200-t kiadni. De tartalékom az mindig van. Amíg nem volt munkám fél évig, akkor is tudtam vásárolni, ami kellett, persze nem nagy dolgokat, de nem kellett kérjek szülőktől. Viszont komolyabb előrejutás nem biztos, hogy megy hitel nélkül, legalábbis tuti baromi nehéz sok-sok évig kuporgatni, hogy egyszer talán megérje. Ha nagyon kilátástalan lesz a helyzet, szerencsét próbálok máshol. Szívesen kirepülnék már itthonról, de ez még nem aktuális sajnos. Nem is tudom mikor lesz, ever. De nem panaszkodok, jelenleg amit megkeresek magamra tudom költeni, és ezzel is szerencsésebb helyzetben vagyok mint jópáran ismerősök közül.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #122345 üzenetére
Ezzel egyet értek. Sírni könnyű, tenni ellene nehéz. Próbálkozni kell, akkor is,ha nem garantálja semmi sem a sikert. Tipikusan mint a kövér ember, aki sír, hogy kövér, de a kakaós csigáról nem akar lemondani reggelire, stb.
r3dsnake: Nincs gond az otthon lakással, ha arra kevés,hogy egyedül boldogulj, beadni a rezsibe, kajába otthon is lehet. Ha véletlen haza kellene mennem anyukámhoz, biztosan ezt tenném (ő meg nem engedné, de megszívatnám, mert félreraknám, aztán valamit bütyköltetnék a házon, mikor összegyűlik a zsé).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz r3dsnake #122346 üzenetére
Ha elakarsz menni otthonról vagy külföld, vagy ha van párod azzal összeköltözni és úgy máshogy esélytelen. Mivel ha magadba tegyük fel feljössz Pestre találsz egy 200 ezres állást annak a nagyja elmegy albira + rezsire, és még semmit nem csináltál.
Vagy elkezdesz tippmixelni, és vagy adja vagy nem... -
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #122348 üzenetére
Főleg a mai albi árak mellett. Azért nagyon nagy mák, hogy egyedül nekünk nem emelt a főbérlő, annyit fizetünk, mint 6 éve. Más lakásait, meg 30 ezerrel többért simán kiadta. Nekünk meg azt mondta, ilyen jó és jól fizető albérlői még nem voltak, mint mi, szóval amíg itt leszünk, marad az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs