- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Nem Raspberry Pi az, hanem egy Lemaker HiKey nevű androidos board.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
Hamár ma így kicseszett velem az iPhone:
Még két dolog: egyik, hogy a dopboxot mindig el kell indítani, hogy ha azt akarom,hogy a képek feltöltődjenek. Tudom, más a multitask, de droidon kényelmes volt, hogy erre sosem kellett figyelni, mert egyből mentek fel a képek. A másik a skype, hiába vagyok bejelentkezve, ha nem megy a háttérben (de ha meg is van nyitva, fagyasztja), egyszerűen hívnak és nem csörög ki. Illetve van,hogy kicsörög, de sok esetben nem.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ragnar95
félisten
Elgondolkodtam, hogy ki kéne próbálni a 6plust. Találtam is egyet, ami megfelelő lenne és beszámítana az eladó i6-ot, szerintetek reálisan mennyi ráfizetést ér meg egy 128-as 6plus, amire csere miatt még 2 hónap gari van egy 64gigás 1,5éves 6-hoz képest? Mindkettő gyári független, megvan az eredeti számla, doboz, minden az enyémhez is, meg a 6plushoz is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
[link]
Mi van limuzin?!How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Sukta 95
aktív tag
Akinek van klímája, ahhoz szólnék:
Megéri egy 100k-s helyett a drágábbat venni? Mennyit dob az áramszámlán? (jó, tudom, ez nem ad számomra értékelhető adatot, de mégis...) (mellesleg, végül is évi 1-2 hónapot, ott is csak az extrém melegeket számolva ,nem lehet olyan durva érték..)
Már most nem bírom a meleget, muszáj lesz a nyárra beruházni egyre, amúgy is izzadós vagyok, a panelban eltöltött nyarak pedig felérnek egy-egy hosszan tartó szaunával..
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sukta 95 #122514 üzenetére
Ha hosszútávra tervezel érdemes komolyabbat venni. Az hogy mennyit fogyaszt meg függ attól is milyen energiaosztályú a külső belső rész, illetve hogy van használva, valamint mennyit megy egy nap.
Mi tavaly nyár végén rakattunk egy ilyet, még pontosan nem tudom mennyit fogyaszt, most kezdem el nézegetni nemrég, de szerintem olyan 2-6 ezerrel (/hó) dobja meg a számlát majd, attól függően hogy megy.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz Sukta 95 #122514 üzenetére
Bár ebben a háztömbben még az is kérdés, elbírja-e a hálózat, jelenleg csak 16A van, tuti kérni kell fejlesztést 32-re, de lehet 3 fázisúra kéne, ha lehet egyáltalán, az meg nem lesz olcsó szerintem. Na, majd egy villanyszerelő megmondja és remélhetőleg jövő nyáron már nem fogok megrohadni a melegbe...
B-L-A-C-K: köszi!
Jó fej az eon, ha 3 fázisúra szeretném bővíteni (lakás elbírná) az laza 230 ezerbe fájna, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #122517 üzenetére
32-esnek elégnek kell lennie. Az a baj ezekkel a dolgokkal, ha már klímát venne az ember, stb, akkor már házfelújítás is kellene. Az meg biztos nem aktuális még 3-4 évig. Na, majd kiderül. Utána járok mindenképpen, mert ez nem állapot. Vagy egy felfújható medencét kell vegyek a szőnyeg helyett, vagy klíma.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sukta 95 #122518 üzenetére
Kérdezz utána mint írtam lehet 16-os is elég, a 32 meg 100%, de annak mint írtad elég húzós a cseréje felétek.
Mi is azért rakattunk mert ami tavaly nyáron volt az brutális volt, mondtuk még1x nem szopatjuk le magunkat, ~35 fokokba aludtam, még a ventilátor is csak a meleget keverte...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sukta 95 #122520 üzenetére
Nekünk is 1 fázisú van, sose volt még gond, pedig pl most hétvégén is volt olyan sütöttem-főztem, ment a mosógép is + lékondi, szóval ennél nagyobb terhelést nem is nagyon kaphatott volna, és ha jól rémlik az új nem is 32-es hanem kisebb, bár erre nem emlékszek milyet szereltek már be.
-
Sukta 95
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Menjetek már.
⭐ Stella
-
legiaap
félisten
Úgy néz ki megreformálják az Apple Store-t, és lesznek havi előfizetések. Ezzel jobban járnak majd a fejlesztők de mi felhasználók nem. Tényleg ennyire kezd hülye lenni az Apple most komolyan?!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szekra #122543 üzenetére
Ki turkál más zsebében? Én csak elmondtam a véleményemet erről, amúgy úgy beszéltek erről mintha havi 50 ezreket említettem volna, jelzem pár száz forintot mondtam erre, ha 4-5 ezer lesz vagy több (ha egyáltalán lesz, mert semmi konkrétum sincs ugye), az már engem is zavarna, de ha az említett pár száz lenne kétlem valakit hasra vágni egy ilyen kis összeg úgy hogy ilyen drága készüléke van.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
madgie, szekra: Újra el kell mondanom, de már mint leírtam pár száz forintról beszélek összesen havonta ha tegyük fel ennyi lenne. Ha minden appra kell majd külön akkor persze hogy nekem se tetszene, meg senkinek se, de már maga a feltételezés is valótlan szerintem, mert mindenkinek van minimum 30 körüli appja az ha 1 eu-val számoljuk havi ~10 ezer forint majdnem (nem beszélve arról hogy van akinek van 100 a telefonján), na most ennyit biztos nem fognak kifizettetni senkivel sem. A másik meg nem tudjuk hogy lesz, én megemlítettem ha pár százról lenne szó havi szinten, az még beleférne szerintem mindenkinek, ennyi, nem kell kiforgatni, meg túl komplikálni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #122548 üzenetére
Én nem igazán értem ezt az egészet. Egyszer megvettem az app.-ot, hogy használni tudjam. Most majd kitalálják, hogy ezen felül én még havonta/évente csengessek azért mert szeretném használni továbbra is? Vagy visszakapom a több száz dollárnyi app.-om árát?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest