Aktív témák
-
Tao-Ce
csendes tag
Ez az ikon 400 előfizetés perc alapon számol, nem másodperc alapú, mint amit eddig megszoktam.
Ez azt jelenti, hogy ha a hívott fél nem elérhető, és kicsöngés helyett (ill. pár kicsöngés után) máris a hangpostája sípja hangzik föl, akkor hiába nyomom ki nyomban a hívást, mégis 1 perc ugrik a 400-ból?Ez elég szemétség lenne. Hogy telefonáljon így az ember, ha a sikertelen hívás is elvesz 1-1 percet a keretből?
Vagy ha 1 mp-en belül kinyomom, akkor nem számít hívásnak?
-
Magnum_
nagyúr
[link] ez azért nem semmi, lezsibbadtam...
I humbly and respectfully decline™
-
joey04
titán
válasz tibigym #1403 üzenetére
Vicces...
olyan pontos leírások vannak a neten hogy már akkor tudtam hogy kell megokosítani az iphone-t amikor még a kezembe se vettem.néha olyan kérdések jönnek elő hogy az ember megfejeli a monitort... nyilván mindenki úgy kezdi hogy nem ért hozzá, de amikor a szóban forgó kérdést bemásolva a googleba az első oldalon legalább 3 olyan találat van ami magyar nyelven szájbarágósan(most ezt nyomd aztán azt)leírja mit kell csinálni kicsit felmegy a pumpa hogy valaki ennyire nem képes magától... -
GuguGuru
tag
Srácok, ez a 2.1 ez tényleg durva, a korábbi 20-25 perces backup tudjátok most menniy ideig tartott ?
3 napja volt utoljára sync, Azóta betettem vagy 40 naptár bejegyzést, minden szoftverrel haladtam (Sporenak vége, kicsit kevés volt ) jött vagy 10 SMS, updateltem vagy 10 szoftvert, kettőt vettem iphone-on, és igy is megvolt 4 perc alatt... és ebbe még zenét is tettem fel... Le a kalappal az Apple elött...
Vhogy így kéne minden cégnek a hibákat kijavitani...
Giga Z77-D3H, Core i5 3570K@4Ghz 1.15V, Xigma Dark Knight,2x2048Mb Corsair VengeanceC9,MSI_GTX480_TwinFrozr2@830/2000,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport
-
xedamin
tag
Nem tudjátok mikor lesz magyarítás a 2.1-es szoftver-hez? 1.1.4-en megszoktam már hogy minden magyar. Így se nehéz, de az azért csak stílusosabb
Más: agybadugós füles nincs olyan ami jó iphone-hoz, tehát mikrofon is van hozzá?
Az lett volna jó amit most fejlesztettek ki, de ez hogy nem iPhone kompatibilis, és csak hangjegyzetkészítés miatt csinálták, teljesen értelmetlen gondolkodásmód és anti-marketing, elvégre szerintem egy mikrofonos fülesnek sokkal jobban örülnének az iPhone userek, mint az iPod nano user-ek...Szerk.:
GuguGuru
Nekem is gyorsult, bár 1.1.4-et csak egy hétig használtam, most is már jött jópár sms, filmeket is raktam rá, nekem eddig fél perc volt kb, de 1 perc fölé soha nem ment. Valóban érezhető a gyorsulás, és ez jöt tesz, főleg egy 16 gigás iPhone esetén.[ Szerkesztve ]
Büdös emo leszek. A büdös már megvan, csak az emo hiányzik.
-
Ati007
őstag
ha valakit érdekelne jó kis börtok Iphonehoz ITT van pár jó
-
horn3t
tag
válasz Csigger #1393 üzenetére
veled kellett volna beszélnem, mert nagyon elcsesztem. valami miatt az elején a fólián olyan mintha alatta buborék lenne de nem az olyan rücskösvalami, amithaze írt le. olyan érdekes. lehetvalami kosz vagy nem tudom.
lehet rendeződik anyagi helyzetem, akkorberuházok egy újra, mert látom ez a legjobb megoldásrá. a hátlapján nagyon ratyi lett ahogy feltettem sajna.
esetleg segítesz nekem felrakni ha véletlen beruházok egyre?
meghívlak esetleg pár sörre? na?[chelloZotya: Zagg márka, amit Csigger vett. iStyle-banvettem 3Gs 4500 forint
ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
xedamin
tag
válasz infectedmann #1411 üzenetére
Igen, mondta haverom hogy a régebbi magyarítás is jó hozzá, csak 2.1-be több olyan változtatás volt ami miatt nem 100%-os lenne, de az új magyarításról még nem hallottam. Köszi az infót. Azt nem tudod kb mikor lesz? Nem találtam róla különösebb írást.
-
Szpisti
addikt
srácok! kéne egy kis segítség, hogyan tudnék 777 vagy 775 jogosultságot állítani a teló egyes mappáin, WinSCP nélkül? Mert ugyan le van töltve ez a progi, de nincs wifi az egész környéken amihez kapcsolódva megtudnám az ip címét...
-
horn3t
tag
srácok!
olvastam neten, de biztosra akarok menni.
ha telefonnal készítettem egy képet és ezt akarom gépre küldeni, ezt sehogy se lehet?
mert valahol ilyet olvastam. ez igaz???ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
horn3t
tag
van egy kérdésem, másnak is van olyan hogy net közben kidobja??
egyébként haApp store-ból akarok letölteni free cuccot, akkor miért írja ki hogy US-s accom van, asszemazt írta ki. vagy valami ilyesmit....
mégegykérdés: ha két lap vanmegnyitva, és mondjuk azegyiken elindítokegy betöltést, és közben átmegyeka másiklapra,addig a háttérben lévő lap miért nem töltődik be?
ja és még egy! de tényleg
van hogy nem azokaz oldalak jönnek be mint amit legutobb néztem, hanem mondjuk a legutóbbi belépés előttiekköszi ha valaki ír valami megoldást...
ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
horn3t
tag
jajjjj de rossz hogy nincs szerkeszt gomb csakegy kis ideig
egy gyors kérdés.
ha otthon ráraktam itunes segítségével pár free app-ot, és mondjuk most itt az albimban is fel akarok rakni, és ha itunes-ban letöltöm, és sync-elem akkor a feltepeített app-ok a mobilról ugye nem tünnek el???
bocsi ha nagyon alap a kérdésem. hátha tanul belőle más is
-
GuguGuru
tag
válasz macikos #1421 üzenetére
Nekem Jailbreak nélküli, tiszta telóm van, ennek ellenére még amikor 2.0áztam 2 hete kiirta, mondtam hogy hajrá, és letöltötte, de utána error... szal ha vmi, ez biztos nem jailbreak probléma, mert nálam is volt.
Giga Z77-D3H, Core i5 3570K@4Ghz 1.15V, Xigma Dark Knight,2x2048Mb Corsair VengeanceC9,MSI_GTX480_TwinFrozr2@830/2000,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport
-
Szpisti
addikt
Sziasztok! Lehet, hogy hülye a kérdés: Az iphone-ba bele lehet dugni egy sima (sztereo) jacket is? Pl. erősítőhöz? Van olyan aki már próbálta?
-
xedamin
tag
Nekem a képleszedős problémám úgy oldódott meg, hogy nem tudom miért, amikor rárakom a dokkolójára az iphone-t, a sajátgépbe fényképezőként ismeri fel, és amikor rádugom felajánlja hogy másoljam a gépre a képeket róla.
-
konzol01
csendes tag
Hello! Valakinek van CX-300-asa? belemegy az első generációs iPhone-ba átalakító nélkül?
-
Szpisti
addikt
Azért gondoltam, hogy nem biztos hogy jó ötlet lenne beledugni egy sima sztereo jack-et, mert a gyár fülesén 4 érintkező van (a két oldal, a mikrofon meg a testelés), látni is lehet, hogy eggyel több műanyag szigetelő van rajta. De egy sima sztereón csak 3 érintkező van (2 műanyag karika) és gondoltam esetleg rövidre zárhatja a mikrofon érintkezőjét...
Vagy rosszul gondolom, és fölösleges az aggodalmam? Valami hivatalos írás jó lenne, de nem találtam... -
Zjunior
veterán
Vki használ Iphone-t Pannonos számmal?
Mert én Függetlenül veszek, remélem nem lesz gáz!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
konzol01
csendes tag
-
Nwis86
aktív tag
akinek megvan a [Star Wars: The Force Unleashed] megmondaná hogy kell a tutoriálon vagy első pályán átmenni mer máris eladtam
-
konzol01
csendes tag
jól láttam h az iPhone töltője egy usb-kábel is akkor azon is tudom csatlakoztatni nem kell hozzá külön adapter?
-
Nwis86
aktív tag
chapter 2 eleje mikor 3 olyan repülő robot áll a képen és ilyen kör van felettük, na ott fogalmam nincs mit kell csinálni... 1ébként idáig is csak véletlen jutottam el nem tudom mit jelent az amikor piros kör van a ellenségek felett és a körbe 1 kis szelet aztán nem tudom, hogy kell taszítani csak néha sikerül valahogy, nem az amikor felemelem hanem az előkés, na ennyi lenne 1enlőre a gondom előre is kösz
-
~Mate
tag
"chapter 2 eleje mikor 3 olyan repülő robot áll a képen és ilyen kör van felettük, na ott fogalmam nincs mit kell csinálni..."
Ott kell egyszerre 2 ujjadat lefelé húzni a képernyőn. Ekkor jelenik meg egy új nyíl a repülő robotok felett. Ezután annak a nyílnak megfelelően húzod az ujjad. Ez a "pull", vagyis ezzel tudod őket magad felé húzni. Eltaszítani ("push") majd úgy tudod őket, hogy nem lefelé húzod az elején a 2 ujjad, hanem felfelé, majd a nyílnak megfelelően tovább.
"nem tudom mit jelent az amikor piros kör van a ellenségek felett és a körbe 1 kis szelet"
Ezzel én is szenvedtem egy darabig, míg rájöttem mi a helyzett ott. Azzal mutatja, hogy a karakter érzékeli az ellenséges lövéseket (még lövés előtt). Kivédeni a következőképp lehet: ott az a kis szelet, a kör negyed része. Egy átlós vonalat húzol az ujjaddal olyan módon, hogy mindig a szelet sarka felől indulsz a lekerekített része felé (ezt bárhol megteheted a kijelzőn, a lényeg az alak és az irány). Ez ugye mindig attól függ, hogy hogy áll a szelet.
"aztán nem tudom, hogy kell taszítani"
Ezt az elején mondtam.
Kérdezz nyugodtan, én is most kezdtem, aztán vagy tudok segíteni, vagy nem. De ez biztos. De lehet jobb lenne innentől priviben, mert a végén fenékbe billentenek az offokért.
-
spedyboy
senior tag
"ogy a karakter érzékeli az ellenséges lövéseket (még lövés előtt). Kivédeni a következőképp lehet: ott az a kis szelet, a kör negyed része. Egy átlós vonalat húzol az ujjaddal olyan módon, hogy mindig a szelet sarka felől indulsz a lekerekített része felé (ezt bárhol megteheted a kijelzőn, a lényeg az alak és az irány). Ez ugye mindig attól függ, hogy hogy áll a szelet."
ez a része...-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest