Aktív témák
-
abdaizs
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
- OK, kezdem érteni ezt az AppStore vs. Jailbreak dolgot, de inkább még utánaolvasok, mielőtt hülyeséget kérdezek.
- A Skype mondjuk érthető, de engem a web-es is érdekel. Az általad írt linken 30 dollár a lifetime license - ami gondolom örök érvényű. Persze meggondolandó, hogy mekkora adatforgalmat generál a 2GB-os havi keret miatt.
- Azt meg csak remélni tudom, hogy lesz iGO vagy TOMTOM -
Miv
tag
-
Csigger
őstag
csatlakoznék az előttem szólóhoz! én is itthon wifit használok, bár szoktam elég erősen az Edge-t is nyúzni, egyetemen wifi és edge ugyanúgy felesbe és ebben a hónapban 60 megát forgalmaztam, úgyhogy nem egy vészes dolog ez szntem! nekem tuti bőven elég lesz ez a havi 2Gb!
Miv: miért lenne bugos? szntem teljesen korrektül számol! e-mailezéssel, hacsak nem töltögetsz le nagy fájlokat pár kbytot használsz csak el, és maga az msn meg az oldalak megnyitogatás sem egy akkora téma! inkább a videók, képek hasonlók!
amúgy pont volt itt asszem arról szó, hogy ha nem wifin nézel youtubeon videót, akkor sokkal kevesebb adatot szív le, és ezér rosszabb is egy kicsit a minősége! de ez már itt tuti ki volt tárgyalva![ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
Miv
tag
válasz Csigger #1255 üzenetére
Az emailezéssel kapcsolatban azért tartottam kicsit, mert a céges postában elég nagy (és haszontalan) levelek vannak (tudod, mellékletek...). Igazából ha jól emlékszem, kerestem, de nem találtam olyan opciót, hogy x MB-nál nagyobb leveleknek csak a fejlécét tölti le. De így, ilyen forgalom mellett hadd jöjjenek.
-
2T
tag
-
Miv
tag
Megjött a 2.1
-
dat
senior tag
Technikai részletek:
iPhone version 2.1 contains many bug fixes and improvements, including the following:
• decrease in call set-up failures and call drops
• significantly improved battery life for most users
• dramatically reduced time to backup to iTunes
• improved email reliability, notably fetching email from POP and Exchange accounts
• faster installation of 3rd party applications
• fixed bugs causing hangs and crashes if you have lots of 3rd party applications
• improved performance in text messaging
• faster loading and searching of contacts
• improved accuracy of the 3G signal strength display
• repeat alert up to two additional times for incoming text messages
• option to wipe data after ten failed passcode attempts
• Genius playlist creation -
Miv
tag
És ebben egy deka magyar nyelv nincs...
Pontosabban: a billentyűzetnél magyarul írja, hogy "szóköz", a maps magyarul írja ki az okosságait... De ennyi. Most vagy én vagyok bamba, vagy ennek nem sok értelmét látom.
[ Szerkesztve ]
-
xedamin
tag
Emberek, ha csak a dokkolóra rárakom az iPhone-t, hogy töltsem, és úgy hogy géppel van összekötve, és le akarom venni, ugye nem kell iTunes-ba belépni, megvárni míg felismeri és eject-elni? Tehát ha rádugom és lehúzom nem lesz baja, csak ha iTunes már felismerte és úgy akarom eject nélkül lehúzni, ugye?
Büdös emo leszek. A büdös már megvan, csak az emo hiányzik.
-
RenegadeC2
aktív tag
Annyira rácuppantak az emberek, hogy azóta nem óhajt frissíteni Connection Timed Out. Másnak is.
Szerk.: jailbreak-eltem a telót, és azóta random módon wifi alatt vagy a youtube, vagy az AppStore nem megy. Wifi kikapcs, mobilhálózat alatt elkezd valamelyik betölteni, kilépés, wifi bekapcs... utána igen. De csak az, amelyiknél először megcsináltam ezt a metódust. Utána hiába rakom fel vissza a szűz gyári rendszert restore-al, marad a hiba. Van valakinek valami ötlete? DFU-módban kéne talán?
[ Szerkesztve ]
https://copy.com?r=wQUd20
-
xedamin
tag
válasz macikos #1272 üzenetére
Na hát ezt nem tudtam. Azt hittem olyan mint pl ha egy pendrive-ot rácsatlakoztatunk a gépre, és úgy vesszük le hogy nem válasszuk le, sérülhet a pendrive. De ha nem akkor király
Egyébként, tud már valaki valamit arról, hogy mikor lesz kapható magyarországon az az agybadugós füles? A normál füles nekem nagyon nem jó, szétfeszíti kicsit a fülkagylómat, és egy fél óra után borzasztóan fáj.
-
General Salee
tag
Sziasztok
Nem tudja valaki hol lehet Iphone 3G-hez asztali dokkolót venni?
Ja, nekem pöccre lejött a frissítés két perce 400K val (persze még nem frissítem, várok még egy kicsit... )
[ Szerkesztve ]
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz General Salee #1275 üzenetére
Lejönni nekem is lejön, de mikor utána csinálná tovább, akkor kiírja hogy nyazsgem Vagy állítsam be a netkapcsolatot, vagy próbálkozzak később.(Error: 3259)
https://copy.com?r=wQUd20
-
Phelus
csendes tag
Nekem is simán lejött 300K-val Már fel is raktam( mert bátor vagyok
Én 2.0.0.1-ről váltottam és sok minden érezhetően felgyorsult, pedig eddig sem éreztem lassúnak (WinMo-ról váltottam )
Ja és végre van Magyar billentyűzet, tehát nem javítja ki állandóan minden hülyeségre amit írok.
Már csak az új Genius playlist-et nem találom sehol"The Tower of Guard shall ever northward gaze..."
-
plus44
veterán
a Té-nél vett (de ez asszem mind1) iPhone kis dobozában az a "csomó" papír micsoda. Van bene valami hogy mit mivel hogy kell használni?? (app storeból való letöltés, frissítést hogy kell csinálni meg hasonló segítségek amik egy kezdő laikus számára nehezek.)
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
horn3t
tag
na szasztok!
rég voltam itt, kevés időm volt.
szal mostmár elöl hordom a füles kábelét
így most elfér .....érdemes egyébként frissíteni? most akkor mitől lesz jobB??
azt az angol részt valaki pár szóban elmondja nekem, hogy mit jelent?
ja! és a lényeg vettem ma egy Invisible Shildet
valaki rakott már iylet fel???ja és a legnagyobb problémám. azt hiszem egy porszem bekerült a teklefonba és a plexi kijelző mögött ott van. mit csesszek vele??
ELADÓ-->Intel Core Duo E2160,Asus P5b, 2GB Kingmax DDR2 , Gigabyte 7300gt, 300 GB Samsung, 19' Hans-G
-
DaviD202
aktív tag
-
inam
csendes tag
Sziasztok!
Gondom lenne a telefonnal...A mostani frissités után (2.1) csak az alma világit!!
Dobhatom a kukába? -
inam
csendes tag
Az Itunes restore-t kér de azt meg nem tudja végigcsinálni...
"The iPhone could not be restored.An unknown error occurred (6)." -
Tao-Ce
csendes tag
A Settings / General / Usage / Call Time úgy tűnik a bejövő hívások idejét egyben számolja az én hívásaimmal.
Hogyan tudhatom meg, hol tartok az Ikon 400 előfizetésben lévő 400 lebeszélhető percem felhasználásában?
Ráadásul a Recent calls-ban se mutatja, hogy milyen hosszú volt egy-egy hívásom.
Előre is köszi a segítséget.
-
Tao-Ce
csendes tag
Már többen írták, hogy tudtak frissíteni a 2.1-re.
Hogyan kell elindítani a frissítést?
Köszi
-
inam
csendes tag
Nekem úgy néz ki befuccsolt közben a telefonom...
Tud valaki segíteni?Vagy vihetem a szervizbe?Köszi -
bmwk1200s
őstag
Csak lesz már lassan flash is..legalább is az oldal megvan, csak még üres!
[link]Semmit sem írok alá!
-
GuguGuru
tag
Sziasztok, csak hogy segitsek azoknak, akik még nem "merték" felrakni a 2.1-et, mert várnak hogy mi a tapasztalat, itt egy teszt amit találtam.
Ezek alapján elég jónak tünik ez a 2.1 update...
A magyar szótár él benne, vagy az marad hogy angolra javit ?
Az sms jelzés, hogy ha még nem olvastad zseniális, ezt nagyon hiányoltam a MOTOm után, remélem a hívásokra is igaz.Giga Z77-D3H, Core i5 3570K@4Ghz 1.15V, Xigma Dark Knight,2x2048Mb Corsair VengeanceC9,MSI_GTX480_TwinFrozr2@830/2000,CorsairVX550,LogitMX1000/G15, FanatecGT3RSV2+Clubsport
-
Nwis86
aktív tag
válasz GuguGuru #1232 üzenetére
Én is ere gondolok, hogy a progi az lát mindent, a gyenge kapcsolatokat is de rendes netezéshez az már kevés és a telo beállításoknál ezért nem lássa, de akkor is idegesítő a tudat, hogy van rakat hálózata közelbe és nem tudok csatlakozni, 1ébként ma bementem 1 lakótelep közepébe talált 8 hálózatot abból 1 re tudtam is csatlakozni
-
Nwis86
aktív tag
látom 1re több ember vesz nvisible Shildet, valaki elárulná mennyi ennek az ára és hol lehet venni vagy rendelni?
-
Csigger
őstag
emberek, én is feltettem a 2.1et, gyorsan lefrissült! az igazat megvallva nem dobtam hamyatt magam! Tény, jó pár helyen gyorsabb lett nem kicsit, de én nem csak erre számítottam! Aszittem télleg lesz copy&paste, meg jobb Gps, de ez még sehol nincs!
Azér tudom ajánlani mindenképpeb!Apple and Android user
-
inam
csendes tag
Srácok!
Mit lehetne még csinálni a géppel?Már mindent végigcsináltam de csak az alma világit...
Vagy már csak a szerviz a megoldás?Köszönöm. -
tomasso39
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám, segítsetek légyszi!
Fel szeretném tenni az új szoftvert a tel-emre. Összekötöttem kábellal ( most 2.0.2 szoft. van rajta ) letöltötte az új szoft.-ot majd elkezdte beckup-olni és ezt írja ki mindig ( 2 gépen is próbáltam ), hogy: iTunes could not sync to the iPhone because an unknown error occurred (-30)"
Mi a teendő? Másnak is csinált ilyet?
Segítsetek légyszíves! -
Tao-Ce
csendes tag
válasz tomasso39 #1294 üzenetére
Köszi, összekapcsoltam, fölajánlotta,
de már le se töltötte, hanem ilyet írt ki:
iTunes could not update the carrier settings on your iPhone. An unknown error occured (0xE8000001).Mi az a carrier settings? Nekem kell állítanom valamit a settings-ek közt?
Köszi ha tudtok segíteni.
-
xedamin
tag
Tud már valaki valamit arról, hogy mikor lesz kapható magyarországon az az agybadugós füles?
-
(Kolombusz)
veterán
Ha feketén lehetne már venni 100k körül 8 gigás háromgést, megvenném.
A kettőgés már vehető 80körül használtan, de nekem kell a háromgé, meg a gps. -
General Salee
tag
Szóval tegnap hirtelen felindulásból elmentem a helyi T kirendeltségbe, és ők adtak nekem egy árlistát eredeti Iphone tartozékokról. Meg tudná mondani valaki, hogy mi a különbség az:
iPhone univerzális dokkoló adapter 1980HUF
Apple iPhone 3G dokkkoló egység 6990HUF
Apple univerzális dokkoló egység 11970HUFközött? Az árukon kívül?
A másik. Én úgy oldottam meg a headset kérdést, hogy az eredeti iPhone füles végéről levágtam azt a két sz*rt amit fülhallgatónak neveznek, és ráforrasztottam az SE HPM-70 két, az fentebb említett f*snál messzemenőleg jobb fülesét. Így megmardt a headset funkció (mikrofon, Ipod vezérlés) és egészen korrekt hangzást sikerült kicsikarni a cuccból. Mondjuk kicsit viccesen néz ki a fehér kábelen a fekete füles, de ez legyen a legkissebb gond.
A harmadik. A trükkös fiúk az Apple-nél úgy oldották meg a BT headset kérdést, hogy bármilyen HS-el működik, ameddig telefonálni akarsz, viszont zenehallgatásnál autómatikusan letiltódik. Tesztelve SE HBH-DS220-al (stereo) és Logitech mittomén milyen HS-el (mono).
-
Magimano
aktív tag
válasz General Salee #1298 üzenetére
az első az egy kicsi műanyag lapka amit az univerzális dokkolóba kell tenni hogy ne lötyögjön az iPhone benne.
a második egy olyan dokkoló amibe csak az iPonet lehet beletenni.
a harmadik az peidig egy olyan dokkoló amibe iPodot és iPhonet lehet beletenni.@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
bandras0226
aktív tag
Érdemes elolvasni/ha valaki még nem ismeri/.[link]
[ Szerkesztve ]
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest