Aktív témák
-
Senorito
csendes tag
+Mivel és
[ Szerkesztve ]
-
jolti05
őstag
Hangminőség? #1023 Valaki?
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
nagyúr
válasz jolti05 #1052 üzenetére
Csatlakozom dat-hoz. A hangminőség elég ótvar.
Lehet már leírtam, de annó volt egy meizu m6 profi kis lejátszóm. Meg voltam elégedve nagyonis. Aztán, mondom az ipod az csak ipod (ugyis teljesen ugyanaz minden az iphone-ban, ha ipodként használod). Vettem egyet. Bakker, nagyot csalódtam. De hangszínállítás, se semmi, a hangminőség is para . Szóval, egy hét múlva eladtam, és vettem megint egy meizu m6-ot.
Persze, lehet más véleményem lenne, ha előtte nem egy király kis szerkezetet hallgatok fél évig...
Lehet, hogy csak ezalatt a fél év alatt lettet igényeim, és így para volt.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Razor1
aktív tag
válasz jolti05 #1052 üzenetére
3 ipod után én nem vettem észre különbséget a hangminőségben, sztem ugyanazt hozza az iphone mint az apple többi cucca. az más kérdés, hogy ez közel sem a legjobb a piacon, de ezt eddig is tudtuk. én iriver h120 után váltottam ipod-ra még anno, ahhoz képest érezhetően rosszabb volt a hangja. gyári fülest nem tudom milyen, cx300-al nyomom egy ideje, így meg vagyok elégedve a hangerővel és a minőséggel is.
-
macikos
addikt
-
czipaocsi
aktív tag
válasz jolti05 #1023 üzenetére
én kb másfél hete használom az iPhone 3G-t, előtte egy SE W880, W950, W800 is volt birtokomban, így azt hiszem van némi összehasonlítási alapom. Amit le kell szögezzek: a Walkman telókat mindig a saját headsetjükkel hallgattam vagy egy HBH DS970-es sztereó BT fülessel. az iPhone-t pedig egy Sennheiser CX300-assal. Mindig minden készüléken EQ nélkül, alapbeállításon.
Nos, az első és leginkább szembeötlő különbség, az a hangerőben és dinamikában volt megfigyelhető, az iPhone jóval nagyobb "tartalékokkal" rendelkezik, hangosabb, erőteljesebb. Nem is tudom max hangerőn hallgatni, mert az nekem már sok. Az SE telók max hangereje pedig sokszor kevésnek bizonyult. Ebben az is közrejátszik, h közeledve a max hangerő felé az iPhone tonális egyensúlya picit elhúzódik a magas frekvenciák irányába és ez néha "sok" lehet, de amúgy alapvetően ezzel sincs baj, lehet a füles is ludas a dologban. Otthon egy HD 595-öt használok, azzal kevésbé jelentkezett ez a probléma. A mélyhangok az én ízlésemnek megelelően nincsenek elmosva, egész precízek, se nem túl sok, se nem túl kevés. Pont jó. A középtartomány tiszta, rendben van.
Az SE-ok karaktere talán picit "barátságosabb" volt, adódott ez egyrészt a kevésbé erőteljes hangzásból és a fülesek is valószínűleg jobban "elfedték" a valóságot, mint a CX300. Az utóbbi időben csak a sztereó BT fülest használtam, az halk is volt, dinamika sem volt benne és kevésbé volt részletező, már amennyire részletekről lehet beszélni egy 320 kb/sec tömörítésű MP3-nál...
A lényeg, hogy egy jó fülhallgatóval/fejhallgatóval sztem nagyon jó dolgokat ki lehet hozni a iPhone-ból. Az SE Walkmanek erőssége a komplett csomag, ami azt jelenti, hogy egy jól használható fülest kapunk gyárilag a készülékhez. Az iPhone gyári tartozékát ki sem próbáltam még...lehet megér egy próbát, de nem hiszemEgy szó, mint száz: nekem bejön az iPhone, pedig nálam mgaas a mérce mind az igényeimből mind pedig eddigi "tapasztalataimból" fakadóan. A lényeg azonban, hogy a zene és a zene minőségének megítélése nagyon SZUBJEKTÍV dolog. Ezt szem előtt kell tartani! Remélem vmennyit azért sikerült segítenem...
Róma... Gondolák...
-
Endruboy007
tag
Nem értem a zenével kapcsolatos hsz-eket, amiket eddig írtatok! Eddig azt írták a legtöbben, hogy nem érdemes más fülest csatlakoztatni az IPhone-hoz, mert a gyáirval szól a legjobban! Az első generációs IPhone-ra is rá lehet duni ilyen Sennheiser CX 300-at? Mekkorák ezek a jack átalakítók?
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Endruboy
-
dat
senior tag
válasz Endruboy007 #1061 üzenetére
Remélem nincs igazuk, mert ha a gyárival szól a legjobban, akkor az elég gáz
-
czipaocsi
aktív tag
válasz Endruboy007 #1061 üzenetére
kik írták azt, h nem érdemes más fülessel használni?
Soha nem lesz olyan mobil készülék, amihez ne lehetne komolyabb tartozékot vásárolni, mint amilyen a csomagban van gyárilag. Ez nem csak a fülhallgatóra érvényes, hanem szinte mindenre. Sztem.
A fülhallgató témánál ez különösen igaz, mivel vannak erre specializált gyártók, akiknél még egy Apple sem fog jobbat csinálni, sőt....
A jack dugó 3,5 mm-es mindkét generációs készüléknél és a CX300 esetében is, azonban a régi iPhone-nál ez olyan mélyre van süllyesztve a burkolatban, hogy a saját fülesén kívül - állítólag - mást nem lehet beledugni, így a CX300-as is használhatatlan vele. Nem úgy a 3G-s modellel, aminél egész jól muzsikál...Róma... Gondolák...
-
jolti05
őstag
Ma belepróbáltam (volna ) az agybadugós fülesemet az iphoneba, de olyan precízen megoldották az apple-nél, hogy egyszerűen nem tudsz más fülest beledugni. Egyből mosolyt csalt az arcomra. Ha véletlenül találnék most egyet dobozostól az utcán, első dolgom lenne átfabrikálni a gyári fülhallgatót. Eszméletlen pofátlanságnak tartom.
icecave: Mindenhonnan azt hallom/Mindenhol azt látom, hogy a Meizu M6 mennyire gyönyörűen szól. Namost, konkrétan egy elég közeli ismerősömnek van egy ilyen készüléke, nagy reményeket fűztünk hozzá, együtt vettük, és valami katasztrófa. Az volt az alap, hogy pixelhibás. Tehát még mielőtt beleélhetnéd magad, hogy most egy jót fogsz zenét hallgatni, szembesülsz vele, hogy bagge... Hát sajna kifogta a srác... Sebaj, toljunk rá valami ütőset, mindenféle effekt bekapcsol...azt hiszem 40es volt a skála, 30tól már csak hangos sistergés szólt zene helyett... A vége az lett, hogy olyan 25ig egészen tűrhetően szól, mindenféle effektus nélkül, mert ha már rátesz egy kis basszust, torzít. Borzasztó nagyot csalódtam benne. Szerviz lett a vége, nehogymár, pixelhibás is, meg még sz@rul is szól...visszakapta egy hónap múlva, mondván, hogy csak adott pixelhibaszám esetén javítanak/cserélnek, a hangjára pedig azt mondták, hogy túl vannak vezérelve a zeneszámok. Köszi. Srác azért használja, leginkább ebookra, meg szerencsére nem olyan igényes minőség terén, mint én, ezért zenét is hallgat olykor. Megszokta... Úgyhogy írtó kíváncsi lennék hogyan kellene szólnia eredetileg.
Razor1: A hangerejével semmi probléma sincsen. Úgy vettem észre, hogy általában az ilyen "mindent tudó kütyük" elég hangosak, gondolok itt pda-kra pl. Viszont a minősége az számomra tűrhetetlen. (Nem semmi az iRiver készüléke. Nameg az ára sem )
czipaocsi: Meggyőző érvek. Én csak a W300/810/850/950-et ismerem hangzásban. De lényegében nem hinném, hogy sok különbség lenne köztük. Valóban halkak, ez nekem is problémát okozott/okoz. Erre sokan mondják, hogy miután kiszűri a füles a külső zajokat, így "hangosabb" a fülhallgató. Egyébként én úgy tudom, hogy ez valami EUs szabvány volt, hogy lehalkították őket, de oktassatok ki, ha hamis az infó
Hozzáteszem, hogy én élek halok a basszusért. Csak szemléltetésképpen, a 12négyzetméteres szobámban egy 30cm átmérőjű Heco-val fakasztok mosolyt a szomszédok pofájára. Kicsit sok, de én így szeretem. Ezért lehet, hogy a megabass már közel jár ahhoz, amire azt mondom: Igen, ezt már szeretem. De az iphone gyári füleséből én egy fikarsznyi mély hangot sem éreztem.
Meglepő, hogy a CX300 belemegy a készülékbe. Az enyém [link] sajnos nem, pedig nem egy vaskos darab. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem fog beleférni
Szerintem egy 192 és egy 320kb/sec-es tömörített mp3 fájl között nincsen érezhető különbség. Még a flac-eknél is külön figyelnem kell, hogy halljam. Lehet botfülő vagyok.Nyilván a 96nál már húzom a szám és nagyon sok 128as sem hozza (közel sem) a nívót.
Igen, sikerült segítened. Egészen pozitív hsz, de sajnos én még közel sem vagyok meggyőzveHozzáteszem, én a régi verzióval próbálkoztam, abba szerintem a CX300 sem megy bele. De azt látom, hogy mégis
Köszi a válaszokat. Szívesen várom a továbbiakat és sry hogy ennyit írtam (főleg azoktól, akik nem szeretnek olvasni ).
Mod: Helyesírási hiba
[ Szerkesztve ]
-
czipaocsi
aktív tag
válasz jolti05 #1066 üzenetére
az iPhone 3G-nél elméletileg semmilyn probléma nem lehet a jack dugóval, nekem még a brutál méretű 3,5/6,3 mm-es átalakító is tökéletesen illeszkedik bele, stabilan áll ki belőle, szó szerint, ráadásul abban van benne a fejhallgató gyári 6,3 mm-es jack dugója, így van vagy 8 centi az egész, de működik
A zenei ízlésünket tekintve valszeg nem teljesen azonos az érdeklődési körünk a "30 cm Heco-ból" következtetve így lehet Neked nem a legjobb választás az iPhone, mivel nem szakítja le az agyadat a basszus, csak épp annyira van jelen, amennyire kell...
Mindent ki kell próbálni személyesen, én ennek vagyok a híve!Nekem amúgy egy zene sincs a telón, ami ne 320 kbit/sec tömörítésű lenne...
Róma... Gondolák...
-
nagyúr
válasz jolti05 #1066 üzenetére
Akkor tényleg kifogta a srác..
Nekem van spéci beállításom, és állatul szól..
Ezek szerint az új széria már para.
Persze, nem a gyári ratyi fülessel tolom, hanem egy cx300-al.
40-es skála, de 23-asnál tovább nem tolom fel, mert meghalnékApple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Senorito
csendes tag
Tudtok olyan oldalt ahol vannak jó témák?
[ Szerkesztve ]
-
Couture
csendes tag
Nem tudom frissíteni 2.0.2-re FW-t... Mindig valami networkos hibát ír ki... nem tudom mi lehet a baj, már sokféleképpen megpróbáltam frissíteni... Valaki tudna segíteni??
-
Couture
csendes tag
Windows Vistan futó Itunes 7.7-essel próbálkozom.
Mikor összedugom a telefont a géppel, akkor ugye az ITunes-ban jelzi, hogy frissíthetek 2.0.2-re (summery fül<Version) és nyomok egy update-et (Kiírja, hogy tölti és majd fel is telepíti a letöltést követően az Iphone-ra).
Elkezdi letölteni, majd mikor elvileg végez akkor egy Networkkel kapcsolatops hibát ír ki. Mindjárt bemásolom pontosan, mert időközben újra elindítottam a letöltést... -
Couture
csendes tag
"There was a Problem downloading the Iphone software for the iphone "telefonom neve". The network connection timed out.
Make sure your network settings are correct and your network connection is active, or try again later."Ennyit írt ki, nem tudom mi lehet a baj, van működő netem (Wifi) nem értem mi lehet a baj...
Vagy az Iphone-t teljesen kapcsoljam ki, mielőtt frissíteni szeretném?? -
dat
senior tag
válasz Couture #1074 üzenetére
http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=7962458
ez alapján a bejegyzés alapján próbáld kikapcsolni a víruskeresődet (ha van) és akkor elvileg menni fog!
-
Couture
csendes tag
Egy licenc lejárt Nod32-m van most jelenleg a a gépen... Ő is frssítésre szorulna már, vagy a Windows tűzfalra gondolsz? Mindjárt megnézem a linket. Köszönöm szépen, remélem sikerülni fog...
-
Couture
csendes tag
Lehet úgy képet tenni az Iphone-ra, hogy nem mappánként, hanem egyenként teszem át? (mint a 'manually manage music & videos') Erre sajnos még nem találtam semmit, de akkor lehet nincs is ilyen funkció, és teljes egészében lehet csak egy mappát áthelyezni??
Más, láttam, hogy írtatok már korábban is az sms csengőhangról, de ezt nem értem, hogy lehet tenni a telefonra...
-
dragontiger
tag
vkitud nekem segíteni iphone winpwn-es hülyeségnél,meg szóval a sw megcsinálásában,mert jelenleg,már bekapcsol,de összvissz a csúszka elhúzása után telefonálni tudok :'(a winpwn meg ezzel a beállításnál kilép magától akkor amikor majdnem kész a build .ipsw vki pls segítsen msnen
mod:már második napja,összesen 6órája szenvedek,és még csak ennyire bítam életet lehelni bele
[ Szerkesztve ]
-
konzol01
csendes tag
Hello!!
Szerintetek 60-ért jó vétel egy 1.genes iPhone? És ha használtan szeretném venni az előző tulajtól akkor kell regisztrálnom a telót meg ilyesmi? A másik kérdeésem pedig az lenne, h ha csinálok egy restor-t minden eltünik és olyan mintha most jött volna a futószalagról? Válaszokat előre is ksözi
-
nagyúr
-
Csigger
őstag
ha lehet hinni a találgatásoknak s rebesgetéseknek, akkor elvileg holnap este holanután reggel tolhatjuk fel a 2.1es szoftot a kicsikénkre!
jah és ez az EA féle bejelentés sem kispályás!Az EA bejelentette, hogy 9 játékot fejleszt az iPhone-ra.
Ezek a következőek:
- Yahtzee Adventures
- EA Mini Golf
- Lemonade Tycoon
- Mahjong
- Monopoly: Here & Now The World Edition
- SimCity
- Tiger Woods PGA TOUR 09
- Need for Speed Undercover
- The Sims 3komoly dolgok ezek így már!
Apple and Android user
-
jungleboy
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy használ-e valaki a telójához sztereo bluetooth adaptert? Nekem van Motorola S9-es fülesem, de adapter nélkül csak telefonra jó. Szóval kinek van ilyene és honnan szerezte?
Előre is köszi!Üdv.
-
konzol01
csendes tag
És nem tudnám itthon sufniban megcsinálni? mármint h kártyafüggetlen legyen meg h tudjam is használni? (meg fel szeretném rakni a 2.0.2-es verziót) vagy inkább bízzam profira és ha igen kire? az lehet hogy fél éves a telefon és nincs rajta gari (nekem azt monta hogy újonnan vette használt kereskedében)
-
-
-
Nwis86
aktív tag
na 2 napja írtam hogy használhatatlan az iphonom mert bevan szorulva a bekapcsoló gomb és így percenként ki be kapcsol, szét kéne szedni hogy belűről kipattintsam ... most megpróbáltam sikeresen kitörtem 2 db 1 milis pöcköt abból a vékony fekete takarólemezből de lejött:S aztán megpróbáltam a nagyobb fém zárlapot is leszedni és egy 2 milis darab elgörbült belőle na itt hagytam abba és vissza mindent... most jó csúnya lett, mert nem simulnak úgy egymásba a fedőlapok, na mg hogy kiáll az oldala mert görbe ku*va ideges vok, és továbbra se működik, írtam 1 szerviznek még 3 napja de nem írnak vissza
-
Csigger
őstag
srácok holnap kapom meg az invisible shiledet, úgyhogy akit érdekel majd tolok ide fel pár képet róla holnapután!
Apple and Android user
-
jolti05
őstag
válasz czipaocsi #1067 üzenetére
az iphone 3G-nek néztem ma az árát újonnan Jót kacagtam infón.
Okézs, mostmár legalább ezt is tudom, hogy x0000 plusz pénzért be tudnám dugni az x000 forintos fülesem...
Az már egyszer igaz, hogy szeretem a basszust. De nekem bőven elég lenne egy magabass körüli szint az ipone-tól, csak félek, h közel sem kapnék olyat.
Igen, én is a személyes kipróbálás híve...lennék De azt hogy? Boltba bemegyek, és megmondom, hogy érdekel a termék, lehet, h megveszem, de előtte ki akarom próbálni? Szerintem erre nincs nagyon lehetőség, meg sajnos abban a luxusban sem vagyok, hogy minden 2. ismerősömnek iphoneja vanicecave: Nem tudom pontosan mit értesz új szériálszámúak alatt, de a vásárlás időpontja valamikor 2007. júniusára tehető. Nem hiszem, hogy azok a legújabbak.
Razor1: A Creative Zen Nano Plus-omban volt, amíg meg nem itattam teával. Az nem szólt rosszul, kb mint a megabass, ha kicsit állítgattam az eq-t és még hangosabb is volt, de torzítás nekem nem rémlik, csak hogy nem mentem full hangerő felé, mert az már tényleg nekem is hangos volt.
-
jolti05
őstag
válasz icecave #1097 üzenetére
Sajnos megtörtént, de semmi. De ez a srác mindig mindenből kifogja a selejtet. Kapott egy laptopot születésnapjára, nemsokára vihette vissza, mert elromlott benne a venti. Jó ez egy lightosabb történet, mert ugye ingyen cserélték, de akkor is... Előtte meg egy 8 gigás pendrive-ot vett, A-Data márkajelzéssel, és nem működött.
Már többször felajánlottam neki, hogy majd én megveszem a dolgait, csak adja oda rá a pénztA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
verser233
senior tag
sziasztok!
Touchom van de tervezem az iphone megvasarlasat.
Be lehet azt allitani, hogy csak gsm halozaton legyen, 3g-n ne?
Probalt mar valaki stereo bluetooth headseten keresztul zenet hallgatni, lehetseges ez?
Koszonom elore is a segitseget!
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
Aktív témák
Hirdetés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest