-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz buci30 #93198 üzenetére
Nem Windows 8 alatt próbálod? Nekem egy régebbi jailbreak nem működött rendesen Windows 8 alatt, csak ha a kompatibilitást átállítottam Windows 7-re.
Szerk: Látom Windows 7 alatt próbáltad.
Esetleg nem OTA-n volt előtte frissítve a teló? Mintha olyasmit olvastam volna, hogy az is gond lehet.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz rayoliviero #93202 üzenetére
win7 és Mac
Szerk:
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
TXT
őstag
Sracok, az normalis, hogy IOS8.1 alatt teljesen atlagos hasznalat mellett 2 het alatt 1,5GB adatforgalmat bonyolitott csak a Safari kizarolag mobilnet alatt? WTF??????
Azt mar nem is emlitem, hogy ezido alatt es a mobiladatforgalom mellett jelentos tobbsegben az itthoni WiFi-t hasznalta, amikor itthon voltam, tehat az 1,5GB CSAK a mobiladatforgalomra ertendo a Safari altal! Hogy a pics@ba???? (a szolgaltato jelezte, hogy a 2GB-nak tobb, mint 80%-at elhasznaltam, tehat tutifix, hogy igy van es jot is ir a "beallitas - mobiltelefon - mobil adatforgalom hasznalata - Safari 1,5GB" es leellenoriztem a szolgaltato oldalan a szemelyes adatfelhasznalasnal is! 380MB maradt indosszesen!
Nem volt FaceTime, sem kiugro mennyisegu videonezes (par "jutyub" video), sem letoltogetes stb…
Akkor is, 1,5GB CSAK A SAFARI???????
3 hete van meg a 6 Plus, elott Androidos telefonjaim voltak, semmivel sem hasznaltam sem kevesebbet, sem mashogy a telefont, sem a bongeszest![ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz rayoliviero #93202 üzenetére
De igen.
Akkor gyári vissza állítás itunes és ugy fel?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz buci30 #93203 üzenetére
Repulőmodban probald meg meg.
A leiras is ugy ajanlja.Esetleg toltsd le ismet a zip-et, es telepitsd ujra.
Szerk:
Igen, az a gond, hogy csak itunes restore utan mukodik![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
TXT
őstag
válasz HUTCHDB #93208 üzenetére
Azert ez most rendesen betett! Raadasul allandoan ujratoltogeti a mar megnyitott oldalakat, bar ez ugyanugy igaz az iPademen a safarira, Mercuryra, Chrome stb…) Ez is lehet az oka, hogy ennyit "zabal" mobilnetbol, hogy folyton ujratolti???
Opera mini is ujratoltogeti az oldalakat, mit tapasztaltal?
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
A sokatt szidott android utan nekem is ez azonnal feltunt, postoltam is rola tobbszor ebben a topicban.
Az opera nem tolt ujra, vagyis meg nem vettem eszre." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Noxy
veterán
válasz buci30 #93205 üzenetére
Igen.
Látod így van amikor a fórumon akarod csak megtanulni, és nem raksz hozzá magadtól semmi +.
Ez már a kezdetek óta így van, hogy OTA-ra nem megy JB-k.
Még szerencse, hogy egy klikk-s JB-k, mert a redsn0w-l ilyenkor ragadt recovery-be a telefon.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
buci30
addikt
válasz rayoliviero #93207 üzenetére
Az volt a baj!
iTunes gyári vissza és ujként állítottam és ráment rögtön
-
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Milyen programmal lehet megnézni Windows alól az akku elhasználódás mértékét?
-
ryori
senior tag
Üdv, 5S-nél normális hogy a bekapcsológomb kicsit mozog, és pl rezgésnél eléggé berezeg, ha rázom akkor rázkódik, nem nagyon, és igazából jól működik, ha ez így normális akkor igazából szerintem nem lenne szükség szervízre, t-mobile kitudja meddig tartaná bennt
-
buci30
addikt
válasz rayoliviero #93215 üzenetére
Innentől írjam át a telefonom nevét és ugy legyenek a mentések iColud-ra meg gépre? Ha vissza akarom majd állítani akkor ha törlöm a JB akkor ne egy ilyen mentés menjen vissza hanem egy régebbi?
-
Ragnar95
félisten
válasz krisi047 #93218 üzenetére
iBackupbottal
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
buci30
addikt
Megvan a 3tok kettő marad Az első a Spigen Neo Hybrid ez is fém keret es belül körbe gumis anyag ami védi a leeséstől es razkodastol. Második full fém nagyon könnyű es vékony. A 3. azonos az elsővel csak masszívabb de mivel dönteni kellett igy az első jobban tetszik így ő kiesik
-
legenda
azt ellenőrizd, hogy amikor wifi hálós használat sejlik, akkor valóban wifi hálón legyen, mert ha arról ledob, akkor simán megy tovább mobilinternetről.
rengeteget netezek 5s-en (8.1), csak és kizárólag safari alól, és 1 gigabyte sem megy el havonta böngészésre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TXT
őstag
Es ezt hogy-hol ellenorizzem?
Lehet, hogy lama kerdes, de eddig Androidos telefonjaim voltak, most probalom megfejteni az iOS-t, de ez most rendesen kiakaszt!Te nezel videokat pl youtube-on? Most neztem meg egy teszteles elejeig pl egy 9 perces videot 2x egymas utan Opera Minivel ugy, hogy nem vegigneztem, hanem bele-beletekertem vagy 4x es kb 5-6mp-eket neztem egy-egy alkalommal es 109MB lett a Turbo beallitas mellett, ami elvileg csokkenti az adatforgalmat. Csak 3G volt bekapcsolva, wifi off!
WTF????
Eskuszom nem ertem ezt hogy a faxba van![ Szerkesztve ]
-
legenda
többnyire fektetett nézetben netezek, és akkor például nem látom az állapotsávon, hogy épp wifi vagy lte hálón lóg, szóval ha problémás lenne a wifi router/kapcsolat és ledobálna, akkor simán nyomnám lte hálón ezerrel.
igaz, bizonyos esetben feldob más elérhető wifi hálót, ha a sajátot elveszíti, de ez beállítás kérdése is.
videókat ritkán nézek, de jó felbontásban azok is forgalmazhatnak sokat, illetve inkább azok tekerik az adatmennyiséget, mint a böngészés.
2 hét alatt 1.5 gigabyte rengeteg, ha csak böngészésről van szó, és azon belül nincs videózás.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TXT
őstag
Haaaat, nekem ez akkor is kinai!!! Eddig is meg-megneztem egy honap alatt jonehany videot (androidon), de soha nem kaptam jelzest nemhogy szamlazasi idoszak felenel, de meg ho vegenel sem, hogy lezabalta volna az adatmennyiseg 80%-at! Ez idiotizmus b@sszameg!
Az, hogy a XXI.szazadban megnez barki bongeszes kozben akarhany youtube vagy mas videot ez szerintem teljesen normalis. De az, hogy ez 1,5 - 2 - 3 vagy tobb giga adatmennyiseget hasznaljon el ezzel, ez agyabeteg nemnormalis dolog! Akkor mekkora adatforgalom kellene, hogy normalisan lehessen netezni, bongeszni, 10GB????
Asztali gepen hagyomanyos vezetekes vagy wifi-s netezes kozben akkor mennyi adatmennyiseg hasznalodik el ugyanilyen felhasznalas mellett? Tehat nem videoletoltes, nem online jatek, nem torrentezes, hanem siman bongeszes es kozben ami vele jar.Vodanal (meg) nincs LTE igy erre nem tud felkapcsolni, csak 3G-t hasznal.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
arra nézz még rá, hogy a videók milyen felbontásban mennek alapbeállítás szerint, mert ha hd felbontásokban, akkor bizony ehetnek sokat.
a ios alatt az interált safari többet eszik, mint android alatt a legtöbb böngésző, de nem annyival, hogy ekkora tételnél a többszöröse legyen a forgalom.
adott szempontból nincs jelentősége, hogy valamelyik 3g módozat vagy lte, gyorsabban lecsusszannak ugyan gyors lte hálón adott állományok/adatmennyiségek, de attól még nem nő meg a méretük.
notin is meglepődöm néha, hogy csak böngészek chrome alatt, és akkor is aránylag nagy a forgalom, de folyamatosan nőnek az oldalakon a képek, animációk reklámok...stb, szóval nem lehet rajta különösebben csodálkozni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TXT
őstag
En allitom be 720p-re az alap 360-rol ami gyarilag feldob, ezt engedi max a bongeszes alatt a youtube weboldala, nagyobbat nem. De hat nyilvan nezheto minosegben akarom megnezni es nem homalyosan, ha mar tudja a telefon, sot, jobbat is tudna, ha engedne. Vagy milyen beallitasra es hol gondolsz? nincs letoltve youtube app, csak bongeszobol neztem ezeket, amiket emlitettem.
Komolyan mondom, ennyi erovel akar le is szedhetnem oket, az sem lenne tobb talan es akarhanyszor megnezhetnem, ha akarom es nem szivatna ez az adatmennyisegi idiotizmus![ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz galaxys80 #93236 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik, ha felhasználók megosztják a véleményüket az általuk használt tokokról, és esetleg ezt képekkel is illusztrálják....
Az akku stat képek engem is idegesítenek, de jellemzően új készülék megjelenésekor van dömping, azért utána csillapodik valamelyest.
TXT: Nekem is jelentősen nőtt az adatforgalom felhasználásom, azt vettem észre, hogy az 5S és a 6 mellett. iPhone 4 volt az első telefonom, az 1 giga netet szinte sose léptem át, kivéve nyaralásokon, amikor nem volt wifi, meg sok volt a képfeltöltés.
Az elmúlt 1 évben azonban szinte minden hónapban megközelítem a korlátot, de nagyon sokszor meg is haladom. Ha nem, az is azért van, mert kényesen ügyelek rá.Nem értem, mi okozhatja ezt, mert évek óta ugyanolyan mértékben használom a telefonomat, hétvégén itthon állandóan wifin, hétközben csak munkaidőben megy mobilnetről. Régen (még iPhone 4-es korszakban) rengetegszer töltöttem le alkalmazásokat, vagy néztem youtube videót is mobilnetről.
Ma ez elképzelhetetlen, és még így is sokszor kevés az 1GB.Nem értem mi lehet, azt vettem észre, hogy minden többet fogyaszt, Safari, facebook.
[ Szerkesztve ]
-
Lion88
újonc
Sziasztok!
Csaladba erkezett egy iphone 6, ugy tunt minden klassz, viszont ma ket oran keresztul nem lehetett telefonalni vele, "nem elerheto szolgaltatas " ezt irta ki. Utana egyszer csak ujra fennt volt a T halozatan, itt majdnem megnyugodtam. 5 perccel ezutan probalok telefonalni erre megint nem elerheto a szolgaltatas. Azota viszont mukodik... Mi lehet a baj, a keszulek lenne a hibas?
Nagyon aggodom, varom a tippeket, tanacsaitokat.
Elore is koszonom!
-
HUTCHDB
nagyúr
Kerestem ma hivasrogzito programot.
(Nyilvan a masik felet tajekoztatnam minden hivas elott, hogy felveszem a beszelgetest, hogy jogilag is tiszta legyen.)
Szoval nem talaltam, viszont egy eleg erdekes dolgot igen, ami kicsit meglepett:
(A kommentre hivnam fel a figyelmet)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz heidrich #93246 üzenetére
Ne haragudj, de latod, hogy a store-bol linkeltem a kepet?
Az app leirasa szerint hivasrogzito programit kinalnak megvetelre! (Olvasd el a programhoz tartozo leirast kerlek!)
A masik dolog, volt hivasrogzites, meg i5-on is hasznaltam, igaz jb kellett hozza..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ragnar95
félisten
válasz HUTCHDB #93245 üzenetére
Már jó ideje vannak ilyen kamu appok az AppStore-ban, nincs mit ezen csodálkozni...
Amúgy USA-ban és Canadában lehet, hogy még működik is ez, mivel vannak appok, amik ott működnek, csak épp egy másik szerverre átirányítják a hívást és így 3. félen keresztül történik a felvétel, de nem tudom,h ez az adott app ilyen-e vagy csak kamu.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kommy
veterán
válasz HUTCHDB #93247 üzenetére
Az a baj, hogy az ellenőrzés kijátszható, mivel ő bead egy programot, más leírásával más képekkel, ellenőrzik, megfelel mindennek, elfogadják, a fejelesztő fogja kicseréli a képeket, a leírást és máris át van verve a felhasználó. A baj ott van, hogy nem jelenti senki, hogy olyan funkciót kínál ami nem leetséges.
Amúgy vissza lehet ilyen esetben írni a pénzt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz Ragnar95 #93248 üzenetére
Igen, ezt a verziot lattam en is, itt pl. a google -n keresztul tortenik:
Kommy!
Eddig azt hittem, hogy a play (android) van tele csalokkal, mar bocsanat, de ez most itt a jo szo, de ugy latom itt is.
Mondjuk te tudod, hogy hogy mukodnek a dolgok, es ugye ez a tobbi fejlesztore sem vet jo fenyt...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest