-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
samgar
őstag
válasz Ringloszilva #87275 üzenetére
De mi a tökömnek irogatod ezt egy szakmai topikba??? Hát hol nem szarom már le.
Oppo Find X5 PRO
-
erdoke
titán
Ide is beírom, amit tapasztaltam iOS8 és üzemidő, illetve WiFi ügyben:
Kezdem az utóbbival. Ha gond van a WiFi-vel, előbb egy hálózati beállítások visszaállítását kell nyomni, és ha ez nem segít, egy teljes beállítások visszaállítását.
Gyorsnak tűnő merüléskor is a beállítások környékén érdemes szétnézni, mégpedig a Helymeghatározás környékén. Különös figyelmet érdemelnek a lista alján a Rendszerszolgáltatások, ahol a legtöbb fölösleges, és alapból visszakapcsolja az iOS8.A legjobb aláírás a héten
-
Gsx-rr
veterán
1 Itunes-al lehet 2 különböző telefont kezelni? Gondolok arra ,hogy külön backup-ok legyenek ,de úgy ,hogy mindkét telefon azonos Apple id-van használva???
-
oszy
veterán
Tudja valaki, hogy a mennyiért oldja fel a Vodafone a hálózati korlátozást? Teljesen olyan lesz utána, mint a független? A menü miatt kérdezem.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
szekfizsolt
senior tag
válasz mukibuci #87309 üzenetére
Iphone-nál nem minden szoftver egyforma? Szerintem egyik szolgáltatónál sem tér el a szoftver, csak korlátozás van rajta... Itt nagyon nem tudnak vele "szórakozni", mert az Apple nem engedi, hogy a szoftver részébe nyúljanak...
oszy:
Itt azt írják változó, de 10-15e körl lehet a függetlenítés...[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
tomcsi23
veterán
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
oszy
veterán
válasz szekfizsolt #87310 üzenetére
Közben megvan Időintervallumtól függ, hogy mennyiért csinálják meg.
A hálózati zár feloldásának díja:
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 Ft[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
szekfizsolt
senior tag
Ezt láttátok már? Mappa a mappában IOS8 alatt... Érdekes...
tomcsi23:
Jól értem, a teszt szerint wifi-s böngészés esetén a 4S például tovább bírja IOS8-al, mint 7-el ugye? Mondjuk (mindenkinél másképp van ahogyan a kommenteket olvasom), de egyébként kb ugyanolyan akkuidőt produkál 8-al, mint 7-el, ha jól van beállítva...[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
-
legenda
válasz paci88 #87249 üzenetére
szia,
mentés állítottál vissza a restore után?
ellenőrizz minden beállítást, mert ios 8 alatt a legtöbb (új) funkció alapban bekapcsolt állapotban van, és esetlegesen feleslegesen pörgeti a rendszert.
ebbe a hibába azok is beleeshetnek, akik a 7-es alatt jól működő rendszer beállításait mentették le és állították vissza 8 alá, hiszen az új funkciók beállítását nem tartalmazza a korábbi mentés, így szintén alapban bekapcsolt állapotban vannak, és ha valaki nem ellenőriz és konfigurál megfelelően minden (új) opciót/funkciót, akkor azok szépen dolgoznak, és akár feleslegesen pörgetik a rendszert.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
top3
tag
Sziasztok .
Az miért lehet hogy 1-1 free és vásárolt app is alap kínai nyelven (menüvel) települ ?Os 7.1xx
Iphone 4s
T mobil hun-tól vásárolvaKöszönöm .
-
kchris78
veterán
Mik azok a (rendszer) szolgaltatasok amiket ki lehet kapcsolni?
-
legiaap
félisten
Elkezdtem használni a widget-eket. Kb. 6-7-et ki is tettem, de arra jöttem rá semmi értelmük.
1. Amíg megnyomom a home gombot és lehúzom a sávot felülről annyi erővel simán belépek a menübe és ott vannak az appok. Ráadásul egy két widget bazi nagy és míg legörgetek ahhoz ami érdekel, sok időt elvesz.
2. Annak több értelme lenne, ha a lockscreen-re lehetne kitenni dolgokat.
3. Ha már a menüben bóklászunk akkor ott aztán végképp semmi értelme a widget-eknek.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legenda
válasz kchris78 #87317 üzenetére
bármi kikapcsolható, azt meg csak te tudod, hogy mikre nincs szükséged, ha meg olyat kikapcsolsz, amit mégis használni szeretnél, az kiabálni fog, hogy kikapcsolva, itt és itt kapcsolható be.
leírhatják akár többen is, hogy miket használnak és mit nem, azoktól eltérő lehet a te használati módod/elvárásod.
amiket érdemes átnézni; mik férhetnek hozzá a mobilinternethez, nem is feltétlenül az adatforgalom mennyisége miatt, hanem ha nincs rá szükség, akkor ne pörgessék feleslegesen a rendszert, és ne szívják csak úgy az akkumulátort, illetve akinek folyamatosan bekapcsolva a gps, annak érdemes azt is megfelelően konfigurálni, hogy mi férhet hozzá, mert az is hátrányosan befolyásolja az akkumulátoros üzemidőt, ha minden alkalmazás folyamatosan azon lóg, ráadásul egy részük feleslegesen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gsx-rr
veterán
válasz erdoke #87305 üzenetére
Köszönöm!
Azért szerintem aki anélkül mondott véleményt ,hogy neki "nagy" Az Iphone 6 ,szerintem sokan lesznek akik elhamarkodottan ,mondtak véleményt.
Nekem az I4-ről I5-re váltás sokkal furcsább volt. Szerintem teljesen kezelhető és optimális ez a méret!
Egykezes használat? Szerintem az is simán megy ,pedig nincs nagy tenyerem.
Pedig nem ártana a kocsiban nem nyomkodni vezetés közben! -
RockHaRD
addikt
Páromnak vettem egy 4S-t. iOS 6 volt rajta, felraktam rá a legújabb 8-at, de nem megy a kamera. Elindul az app, de nincs kép, ha pedig rányomok arra, hogy kép készítés, akkor kb megáll a kép, majd később megy tovább, de képet nem ad... ilyenkor mivan? átb.sztak?
-
RockHaRD
addikt
Restore után sem működik
írok az előző tulajnak
Nézegettem amúgy google-be, hogy hogyan lehetne megoldani, az is lehet, hogy simán csak a csatlakozót kellene széthúzni, meg visszarakni, és megjavulna, csak nincs ilyen mini torx csavarhúzóm
-
RockHaRD
addikt
Még egy update: a hátsó LED sem megy
-
zsolidodd
senior tag
Hello! Azt szeretném megtudni, hogy a notification centert hogyan lehet rávenni, hogy az egésznapos eseményeket is mutassa? Köszi a válaszokat! (ios 8, iphone 5s)
-
Kicsirics77
veterán
folyamatosan azt írja az iTunes a letöltött 7.1.2 ipsw fájlra,hogy nem kompatibilis wtf?
iTunes 11.4.0.18[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
bigdady
nagyúr
válasz Kicsirics77 #87332 üzenetére
Gsm vagy cdma? Rossz verziot töltöttél le.
-
Kicsirics77
veterán
válasz bigdady #87333 üzenetére
közben rájöttem hogy a 6,2 kell én meg a 6,1-et szedtem le helyette
Tibee86: remélem nem most vasárnap lévén kezdik el,hogy ne írják alá,elméletileg még 10 órája lehetett downgradelni
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Mela Kehes
addikt
Honnan lehet azt tudni, hogy melyik program jelenik meg a vezérlőközpontban? A Calendars 5 ott van, így végre látom az egész napos eseményeket is. Jó lenne találni valamilyen emlékeztetőt is, mert a gyári nem túl jó.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Tibee86
nagyúr
válasz Kicsirics77 #87335 üzenetére
Légy szíves írd majd meg, hogy sikerült vagy sem.
Én is abban bízom, hogy ha még szombaton ment, akkor talán nem vasárnap lövik le, de feleslegesen nem szenvednék vele. Főként mert nagyon patent vagyok iPhone szoftveres kinyírásában .[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
A widgeteket, hogyan lehet előcsalni az értesítési központban?
Illetve a fotóknál az albumok nézetben be lehet valahol állítani, hogy az összes kép megjelenjen ne csak a legutóbbiak? -
Mela Kehes
addikt
válasz Mela Kehes #87336 üzenetére
Közben segítettem magamon. [link]
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Gsx-rr
veterán
Tudja valaki ,hogy a helymeghatározás alatt ,a rendszerszolgáltatásokon belül a motion calibration az mit takar?
-
Tibee86
nagyúr
válasz Kicsirics77 #87342 üzenetére
Köszi! Akkor én is nekiugrok.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Kicsirics77 #87342 üzenetére
Nem szokta ennyi ideig aláírni... Létezik, hogy meghagyja a lehetőséget a downgrade-re 7.1.2-re? Az egy kellemes gesztus lenne tőlük. Jobb, mint a U2 album...
-
Gsx-rr
veterán
Mi lehet a gond ha minden alkalmazást tegnap felraktam itunes-en keresztül.
Ma próbáltam a képeket és ez a hibaüzenet fogad: A .... Iphone nem szinkronizálható.E művelethez nincs elegendő hozzáférési jogosultsága. -
bigdady
nagyúr
válasz szekfizsolt #87346 üzenetére
Fő verzió váltáskor tovább hagyja kicsit szóval nem hinném.
-
Kicsirics77
veterán
válasz szekfizsolt #87346 üzenetére
pedig minden gond nélkül visszament az előbb a 7.1.2
na nem is frissítek amíg a 8-as ki nem heveri a gyerekbetegségeket.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Rage47
veterán
telo eladás: ha elotte nyomok ra egy resetet es 7.1.2 van rajta, akkor frissíti magat 8-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest