Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beeerka

    aktív tag

    válasz #51177472 #66538 üzenetére

    Tanácsolok most Neked valamit, persze dönthetsz másképp is. Szóval, ahogy olvasgatom a fórumot, állandóan csak azt látom, hogy szadizod szerencsétlen telefont, próbálsz mindenből hibát kreálni (függetlenül, hogy vélt, vagy valós) a helyett hogy csak boldogan hátradőlnél, és használnád. Van egy év garid, ha beszarik, csere. Használd a telefont, ezt tanácsolom, és ne a hibákat keresd, vagy ha úgy érzed, nem bírsz elsiklani a vélt vagy valós hibák felett, akkor pedig azt tanácsolom, most add el, vegyél más gyártótól telefont. Nem bántásnak szánom, de nekem kezdi kicsit csípni a szemem az, hogy mindenki csak a hibákat keresi, és nem használja a telefont. Ez egy műszaki cikk. Van gari. Gáz lesz, csere. Az, hogy most az ismerősödnek 2%-al jobb... lehet hogy Ő nem használja úgy, lehet hogy Ő máshogy tölti a telefont (idő, gép-töltő) lehet milliónyi más ok is, és persze azt se felejtsük el, hogy nincs két ugyanolyan minőségű, tudású akku sem a világon. Ami pedig itt zajlott ez a mit vegyek, mit ne... szerintem kérdezni ér, válaszolni ér, de eszeveszettül ragaszkodni valamihez, mert olyat használunk már beteges. Normális esetben ennek így kellett volna kinéznie: kérdés, válasz. PONT. Egyik fél azt mondja 5, másik hogy 5s. Nem nekünk kell eldönteni, hogy mit bír el a Kolléga pénztárcája, hogy milyen értékrendje van, hogy milyen telefont használjon. Tessék, példa, én magam. Megvettem egy első szériás MacBook Air-t, nem kevés pénzért... Most pedig mennyit ér? Nagyon keveset. És? Szeretem, használom, ennyi. Ugyanez a telefonnal is, mennyi időre kell? azért kell hogy eladjam? azért kell hogy használjam? azért kell hogy csak legyen? Uraim! Felnőttek vagyunk (nem életkor miatt, hanem szerény véleményem szerint, aki egy ekkora beruházásra adja a fejét, az nem a matchboxok eladásából és az uzsipénzből veszi meg), értelmesen meg tudunk beszélni mindent, de ne legyünk már elfogultak. Én valahogy soha nem azt nézem, hogy mennyiért fogom tudni eladni majd egyszer, soha nem azt nézem, jujjj, olcsóbban mást is vehetnék. Ha eldöntöm hogy kell, akkor uccu.
    Stay hungry, stay foolish!

    Téma lezárva az én részemről, nem kioktatási vagy személyeskedési céllal született ez a pár sor, csak nekem ez már a plafont súrolja. Használjuk telefonként a telefont!

    Nagyon off-ként... Program által mért értékek: gépem jelen pillanatban egyik érzékelő szerint -112°, régi processzorhűtőm pedig 62000 fordulat/percen járt...csoda hogy élek :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák