-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz BollaFeri #32796 üzenetére
Ezzel én is szenvedtem és végül a gyári mailt használom google fiókkal. Amúgy olvasd el ezt és rájössz, miért nem megy az exchange lehetőség.
[link]Amúgy egyszerű a megoldás nekem is kedves nord_ fórumtárs nyitotta fel a szemem.
Gyári mail alá állitsd be a gmailedet, és a beállítosk/mail nel keresgélj meg fogsz találni egy beállítást , ahol belehet állítani hogy fetch üzemmódban pl: nekem 15 percenként kérje le a leveleket. Persze , ha ez neked így elég ebben a formában...
Mindenesetre az akku időre jótékony hatással van, hogy nem pushba kéri le a leveleket...
3njoy the Lif3
-
szmayer1
senior tag
válasz szentkuti11 #32799 üzenetére
Tehát akkor a tv-n "csak" 640 x 960 pixelben fog megjelenni a telefon képe?? Egy nagyobb tv-n nem lesz pixeles a megjelenített tartalom?
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
válasz szentkuti11 #32804 üzenetére
És teljes kijelzőbe kirakja vagy csinál valahova fekete csíkokat?
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
Kommy
veterán
válasz BollaFeri #32796 üzenetére
Próbáld meg hogy meglátogatod ezt a https://www.google.com/accounts/DisplayUnlockCaptcha
-
szmayer1
senior tag
válasz szentkuti11 #32808 üzenetére
Neked melyik típusú kábelod van? Vga vagy hdmi?
-
szmayer1
senior tag
válasz szentkuti11 #32810 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors és szakszerű válaszokat...
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Alábbival fordulnék hozzátok. Van ugye i4s em..Hétvégén jb-z tem. Minden ok,stb . És kijött a 6.1.3. Frissíteni akartam ,itunesból. Oké VOLT minden amikor a végén az itunes ki nem írt egy hibát és nem engedte frissíteni.. Szépen bejött ez a itunes-os logo fekete háttérrel és visszakellett állítani a régi sw-t. Ez mitől lehet? Jb-vel nem lehet frissíteni? Sry, csak jb-be meg egyéb sw-s dolgokba iphonenal nem vagyok annyira tisztában..
Szerk: Közbe ami változott, hiba ellenére ,hogy 6.1.3 ment fel rá,mert gondoltam hogy a 6.1.2-t állítja vissza erre nem.. Tehát érdekes az biztos.. Most icloudbol állíthatom vissza a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Kommy
veterán
válasz roberto211 #32812 üzenetére
JB-s rendszert, nem az hogy nem lehet hanem nem szabad, amúgy is ha kell a jb akkor kerüld el messzire a 6.1.3-at mert nem lehet jb-zni
-
szentkuti11
addikt
válasz roberto211 #32812 üzenetére
JB-vel nem frissíthetsz iTunes-ból. De ha használod is a JB-t valamire, akkor ne is frissítsd, mert a 6.1.3 csak tethered módon JB-zhető jelenleg.
-
flierqqq
tag
2G-re hogy lehetne rávarázsolni egy fészbukot?
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
Ragnar95
félisten
válasz szentkuti11 #32814 üzenetére
Frissíthetsz, csak nem ajánlatos, mert bugos lesz a rendszer. OTA-n nem tudsz frissíteni JB-vel, az az, amit nem enged maga a rendszer se
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
Mailbe kapott pdf filet megtudok nyitni , olvasni gyári mailből?
3njoy the Lif3
-
Möhe
addikt
most hogy kijött a 6.1.3 én még 6.1 JB-n vagyok, és stabilan megy gond nélkül
érdemes csinálni 6.1.2 shsh-t?szerk: 6.1-ről van mentés
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Akkor maradok ezen,eddig sem hiányzott 6.1.2 (azt sem tudom már mit javítottak rajta)
azé köszi
-
bigdady
nagyúr
válasz szentkuti11 #32826 üzenetére
Nekem létrejött egy ilyen fájl: 3634684112367-iphone4,1-6.1.2.shsh
Érdekes hog neked nem engedi. Nekem be volt pipálva hogy save all available shsh. Neked is? Vagy az mind1?
[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok, ha a gépen van a 6.1.2, akkor még aláírja vajon az Apple, ha most csinálok recovery-t, vagy már nem fogja?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
szekfizsolt
senior tag
válasz szekfizsolt #32829 üzenetére
Valakinek van ötlete, mert csinálnék egy recovery-t, de félek, hogy már nem írja alá és elvesznek a megvásárolt Cydia cuccaim... (pontosabban nem használhatom őket)
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
-Ben-
veterán
Srácok!
Ha nyomok iTunes -szal egy „restore” -t, akkor visszaáll az alap gyáriba a készülék? Tehát minden appom elveszik, kontaktok, stb?
-
szentkuti11
addikt
-
Onderon
senior tag
válasz peugeotmate #32830 üzenetére
22:28-kor még iphone5-re is megcsinálta az shsh mentést a tinyumbrella
-
Möhe
addikt
Appod nem veszik el, a gépen ott van,visszakerül ugyan úgy ahogy most is fenn van ,ha van mentésed, vagy te kézzel visszapakolod amit akarsz.
Kontaktok sem vesznek el,ha halsználod az iCloud-ot,csak a be kell jelölni a kontaktoknál az iCloud szinkront vagy ha máshol van akkor azzal kell.Manuálisan is lementheted (van pár app erre kitalálva) és gépről vagy emali fiókból szintén szinkronizánhatod. -
kenny123
addikt
6.1.2-t meddig írhatja alá az Apple?
Lehet kellene egy gyors restore.
yo
-
BollaFeri
tag
Akkor ez azt jelenti, hogy sehogy nem tudom szinkronizalni a telefonom a gmail névjegyekkel? Az elég gaz lenne
-
nord_
veterán
válasz BollaFeri #32839 üzenetére
Gmail.com - névjegyek - exportálás. Utána vagy elküldöd magadnak mail mellékleteként a fájlt és onnan teszed föl az iPhone-ra, vagy az icloud.com-on rakod a telefonba a névjegyzéket (ha van ilyen accountod).
Sajnos a gugli megszüntette a mezei júzereknek a sima szinkron lehetőségét. -
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Másnál fordult-e elő, hogy a csak tokban tartott telefonján sérülés jelentkezett? Gumitokban hordom az iPhone 5-ömet, fehér színű és azt vettem észre, hogy a bal alsó sarkán a hátoldal felöli részen az oldalsó fémes részből, mintha ki lenne törve egy icipici darabka. Nagyon meglepődtem, mert még nem ejtettem le egyszer sem a telefont, most is csak azért vettem ki a tokból, hogy megtisztítsam a tok alá ment piszkoktól. Magától törhetett le? Vagy lehet már ilyen volt mikor megvettem, csak nem láttam meg mostanáig?
-
Galant
tag
Sziasztok!
Van egy 3GS készülékem.Ha hálózati töltőre rakom,azt az üzenetet írja,hogy a töltés nem támogatott ezzel a kiegészítővel.Ha viszont USB-n töltöm,hibátlan.A töltőfej gyári,esetleg ez lehet a hibás?Köszönöm!"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
veterán
válasz Nagynozi #32846 üzenetére
Érdekes, ha nem ejtetted le meg tokban volt , akkro valszeg azt úgy vehetted meg. Én nagyon paráztam , mikor olvastam, mennyire karcolódik, meg, milyen parák lehetnek idővel a sarkainál, de , amióta használom egy karcolás nincs rajta sehol és minden rendben vele... bár én is tokban használom.
adamssss: ez most komoly?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest